Regisztráció Elfelejtett jelszó

quantumxxl

Re: nincs cím

#503588 EP3577 Előzmény: #503561

Úgy tudtam, hogy a számlakezelő nem von le semmilyen költséget, legalábbis ez így volt annak idején az alparinál, meg az fxpronál is. Onnan azok az összegek jöttek vissza, amiket visszahívtam. Über gáz ez az egész...

#503582 KisZoltán Előzmény: #503435

Nekem 68%-kal kevesebb érkezett az egyikre, a másik számláról még nem jött meg a pénz, ott 56% a mínusz. A bankok közi tranzakcióra a levonás további 65 USD.

#503562 Sajt64 Előzmény: #503558

Szia!

Az nem sok utalási díjként! Az a 9700 USD a sok.

Az pedig undorító, amit művelnek.

#503561 Sajt64 Előzmény: #503558

Szia!

Az nem sok utalási díjként! Az a 9700 USD a sok.

Az pedig undorító, amit művelnek.

3 számlámról már visszah…

#503558 EP3577

3 számlámról már visszahívtam a pénzt. A 3 számla összes kezdeti tőkéjéből (16100) maradt 6378,73. (és akkor még nem volt szó az elért "nyereségekről", ami még kb. 2000 volt) Ebből visszautaltak összesen 6253,59-et. 125,14-et még lenyúltak, vagy mi a g...i ez már? Kezd több lenni a soknál, amit művelnek!!!!

Örülünk a tadawul újabb …

#503548 EP3577

Örülünk a tadawul újabb levelének! Most ők is pertársaságot hoznak létre, vagy mi a f...? Bírom, hogy osztják az észt egymásnak rajtunk keresztül, de azt megmondhatná már valaki, hogy hogyan fogunk a pénzünkhöz jutni!? A felek hírlevelei alapján senki sem felelős...

Re: hozzaszolas

#503492 rbbj11 Előzmény: #503256

azt halkan megjegyzem, h. sokan nem joszolgáltatást, hanem igazságszolgáltatást akarnak, arra pedig számos esetben képtelen a rendszer.

De én is felhívtam rá itt a figyelmet, hogy adott esetben ebben a groteszk világban többet lehet kapni önbíráskodásért, mint pl. piramisépítésért vagy lopásért. Mondjuk ezt is a rendszer csődjének tartom, és bizony sokkal jobb volt akkor már az őskorban....mert a jelenlegi rendszerben gyakrabban szívja meg az, akinek az oldalán áll az igazság, és ez röhej.

Re: hozzaszolas

#503481 Stocky2 Előzmény: #503256

"Nem az őskorban élünk, hogy fenyegetőzzünk, önbíráskodjunk (...) Az isten szerelmére, jogállamban élünk. "

Erre csak azt tudom mondani: il ferro -ha még emlékeztek.

vagy Capital Partners. Ez utóbbinál is csak az kapta vissza a pénzét, aki "keményen" kérte. A többieknek marad a hírek olvasása. -már ha valaki azon akar idegeskedni, hogy milyen nullaértékű büntetések fognak születni.

Az egész ügyhöz: érdekes, hogy 2-3 évente mindig jön egy brigád, aki levámolja a középosztályt. Nem unalmas még? A prolikat is leszedik a mágneses karkötővel, vagy az autókba való fogyasztáscsökkentő kapszulával. Havonta kapok levelet (ugyanazoktól a facebookos ismerőseimtől), hogy mi lenne ebbe belevágni, vagy abba. (meló helyett, persze)

Már meguntam, hogy érveljek ellene. Fölösleges. Ha lebeszélem az egyikről, beleugrik egy másikba. Vannak ilyen emberek, akik folyamatosan hinni akarnak... Az ő vámszedőik pedig kihasználják az alkalmat.

#503479 ChyberBoB Előzmény: #503435

Szerintem te nagyon jól jöttél ki ebből az egészből.

Sokan vannak akik erre hitelt vettek fel... Annyira elhitték, amit az előadásokon mondtak.

Én most is azt mondom, hogy nem szabad más ember kezébe adni az életünk irányítását.

Ha mi nem tudjuk, hogy mihez kezdjük az életünkkel a pénzünkkel és az időnkkel, MAJD MÁS

TUDNI FOGJA!!!

Re: egy újabb jogi szakértő

#503443 nemtoom Előzmény: #503369

Hiányos a szakértői átirat, mert nincs ott a végén a "kalandorok kimeljenek!" passzus, ami egy bírósági eljáráson döntő tényező lehet.

Gyorsan fordult a kocka.…

#503435 Netudki

Gyorsan fordult a kocka.

Most érkezett meg a Tadawul utalása, amire ápr.04-én adtam megbízást.

Nem kapkodták el, az igaz, és a befizetett pénznél 2%-al kevesebb érkezett vissza.Hát ez volt a tanulópénz. Remélem mások sem könyvelnek el nagyobb veszteséget. Az édes-savanyú leves vicces. Vagy mégsem?

egy újabb jogi szakértő

#503369 aSzabe

Én is kaptam levelet jogi szakértőtől :

Én lenni Chan hongkongbol. Minden lenni rendben. Cuna tadwulli elrontani korán játék. Majdnem kész mienk broker aki jol mukodni. Ot latni cak nyerok ujra mint volt tadawulli. Ha latni vesztő megis, akkor lesz hibas ellenseg.

Beperelni cuna broker, lesz mienk összes görögsalija. Itt kantum lenni minden rendben. ők is lenni itt velünk, enyém vállalat egy polcon velük 611 szoba. Ők van 1 sárga dosszié vállalat, én zöld dosszié mellette. Ninc gond. Ha lenni baj, kicseráljük felirat dosszién...lesz Nihill.TBC új nev. Majd irunk. Szolj baratodnak is! Te hoz penzt kapsz sok, ha sokan hoz penzt, kapni nagyon sok.

Addig szadat befogni, mert lesz belőled édes savanyú leves.

#503318 anti-qxxl Előzmény: #503314

Írd le hogy mikor hol és ki milyen igéretekkel szervezett be, jelenleg mennyi pénzed maradt, másold le a dokumentumokat és küld el az NNI-nek.

Konkrét bűncselekmények megnevezése nem szükséges, elég annyi hogy kevesebb a pénzed mint amennyit igértek.

A Tadawulnál én is a röv…

#503314 Netudki

A Tadawulnál én is a rövidebbet húztam.

Célom természetesen a pénz visszaszerzése.

Jobb ötletem, mint a feljelentés megtétele, nincs.

Ezzel kapcsolatban várok köszönettel tanácsot, ötletet.

#503299 No One Előzmény: #503279

És ha vezetés közben egy kutya ugrik elém és elrántva a kormányt pont elcsapom, az balestnek számít?

#503279 anti-qxxl Előzmény: #503269

profil közzététele nem jogellenes

a tulajdonos nevének közzététele sem, sőt az sem ha valaki felhívja őt telefonon (ha nem éjjel 2-kor teszi naponta 10x).

Természetesen egyik tula…

#503269 Shortosgyula

Természetesen egyik tulaj sem keresett meg akkor, pedig nyilván olvasták/ olvassák ezt a fórumot. Sőt még perrel sem fenyegettek meg...

Viszont az egyik ismerősöm aki tudomásom szerint alapító a quantumban telefonos érdeklődésemre letagadta a lebegő mínuszok létezését.

Április elejéig nyilvános facebook profilja pedig hirtelen törölve lett.

Az ügyvéd Úrtól kérdezném: nyilvános facebook profil közzététele jogellenes?