elvitték a spanyol kötvényeket de összességében 0.34 % os hozamemelkedés.
elvitték a spanyol kötvényeket de összességében 0.34 % os hozamemelkedés.
még tegnap egyik utolsó felhúzásban eladtam egy része longot...most is adogattam apránként kicsit...úgyhogy most innentől short.....
nagyon nincsen erő ebben..
Kerülgetjük buxban ezt a 17,5e-t,jó lenne vmerre eltávolodni..
meglátjuk...
Hathor - mindenki ezt mondja..lehet össze is jön ?
Profitrealizalast lathattunk. Sztem. Holnap tobbet tudunk majd, mindenesetre OTP 3450 felett, prompt 17500 felett, MOL 17000 felett, szoval longos szempontbol meg akar jo is lehet, bar azert nem mernem becsukni a szemem 2 percre.
Az hogy ugy seggbe rugom a MOL-t, hogy csak ugy repul. Par napja atraktam 17100-on a Richter reszvenyeim osszeget MOL-ba. Erre ott tokol egy helyben. Hat induljanmanmeg!
Oti erősködik,Molly + gyogyós lefelé tart...ebből vajh mi lesz?
Dow 3x már nekifutott 13250-nek,most lett volna a 4. trükkje..
Zarast varjuk meg.40-50 pontot huzhatnak rajta, es akkor meg felulrol teszteltuk vissza :D
Eddig tréfás a kép,tegnap átvittük buxban 17500 at,majd ma átestünk rajta lefelé és úgy néz ki visszateszteltük...
hát nekem is az az érzésem hogy bármerre mehet most... kivárok míg nem érzek egyértelmű mozgást
Lehet erdemes kivarni a nap veget, ha mar nem vagy poziban. Itt percrol percre valtozik minden, es a zaras is erdekes lehet. Kapkodaskor en mindig penzt egettem eddig. Ha meg tudod az iranyt mar, holnap, holnaputan, lehet lemaradsz par szaz pontrol, de jol alszol, es penzt keresel. Bar ugyis mindenki maga dont :D