Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

Re: gf

#502923 BigRabbit Előzmény: #502912

En tartom, de nem tudok tiszta szivvel senkit sem biztatni. Nem szep az OTP, a MOL sem ugral oly szepen, MTEL a gusztustalansag netovabbja, es azert a tegnapi torvenyjavaslat benyujtas sem segit eppen longos oldalon. Szoval, azon kivul hogy lesz jovohet elejen meg szombaton egy megbeszeles, semmi nincs a longosok (koztuk en is) kezeben a remenyen kivul. Az meg edeskeves hosszabb tavon, de mar rovidebb tavon is.

Re: nincs cím

#502905 BudFox Előzmény: #502894

aktiválódott a Stop om....igazán nem mondhatja senki hogy nem tettem meg semmit az emelkedésért..mert vettem jó sok longot...most meg erre esik.

OTP - hétfői záró alatt …

#502894 Fornit

OTP - hétfői záró alatt

MTEL - dettó

RG - 150 pontra a hétfői zárótól

BUX1212 hétfői záró felett kb 50 ponttal

MOL: egyedüliként tartja a tegnapi emelkedését.

Re: ds

#502845 BudFox Előzmény: #502814

USA ott billeg ahol tegnap bezárt...mert tegnap este felé pont ezen a szinten billegett...most innen se feljebb, se lejjebb....

mi meg kicsit feljebb is mehetnénk innen. vagy....jön a meglepetés.

Hát kár h nem a tegnap l…

#502819 Fornit

Hát kár h nem a tegnap lezárt pakkot nyitottam vissza. (csak a 6-7%át) Ovatos duhajjkodás a program mára. )

Re: ds

#502812 BigRabbit Előzmény: #502803

Masreszrol meg nincs vele problemam, ha ma visszateszteljuk egybol a 17500-at, es erot gyujtve megyunk tovabb. Remeljuk csak az emelkedes utani visszateszt.

#502802 BudFox Előzmény: #502777

úgylátszik ma is teljesen együtt megyünk USA -val. ahogy az SP futures kicsit erőre kapott ( ES.F) úgy kel fel a BUX is.

#502791 BudFox Előzmény: #502762

most viszont annyira nem akarják venni hogy az elképesztő....az a baj hogy már megint a politika vezeti a gazdaságot, és nem fordítva.

#502778 BigRabbit Előzmény: #502769

Hat, sok dolog jo lenne :D En azert bizom benne, hogy nem wczunk oda, ahonnan eszunk, szoval ... (de lehet hogy orok optimista es naiv vagyok)

#502777 BigRabbit Előzmény: #502770

:D Hat igen. A tegnap esti torveny nem kellett volna. BAr egyebkent lehet olyan szitu is, hogy szombat-hetfo-kedd: targyalas, majd azt mondjak, ebben megegyeztunk, ebben nem, amiben nem, abban birosag, amit a birosag mond azt elfogadjuk meg ok is persze, szoval akadalya nincs a kovetkezo lepesnek.

Bar igen. a cim nem feltetlenul longos :D

#502776 Euroman Előzmény: #502770

Lipton Úr főz egy jó, róla elnevezett teát:)...aztán kioktatják őt közgázból, és fasstolcsi mint aki jól végezte dolgát hazajön....de a tárgyalás előtt a portás felszól, hogy jött valami eszelős tekintetű Magyarisztánból...

#502770 Fornit Előzmény: #502762

Olvasd el még1x a hír címét a névre koncentrálva: "Matolcsy az imf vezérhelyettesével..." Nem biztos hogy longos :))

#502769 Euroman Előzmény: #502762

túl szép, hogy igaz legyen...bár mi együtt evezünk....jó lenne április végi felhúzás, mert utána úgyis jön a sell in May, and go away....tavaly májustól minden hyper shortos volt....