Egyenlore korrekcio, de legalabb abban az iranyban, amelyben allok :D
Egyenlore korrekcio, de legalabb abban az iranyban, amelyben allok :D
Ezt az IMF, EKB, magyar kormany, stb talalka utani nyilatkozat donti majd el. Sztem.
Mikor beszelgetnek ezek (5oldalu)? Jovohet hetfon nem?
Évek óta felfelé várja mki a piacokat,ha esünk 1-2-3e pontot mki azt mondja hogy most olcsó,most kell venni..ezt látjuk most is,csak azt nem tudjuk hogy ez az esés korrekciója és megyünk tovább le vagy az esés volt ennyi és megyünk tovább fel...
kontraindikátorok :-)
.
sokakkal beszéltem, és szinte mindenki fölfele várja a piacokat.
télleg ilyen 1szerű volna?
nemhiszem
kíváncsian várjuk a híreket...ha most nagyot akarnának húzni a piacon csak egy jó hír kellene..rajtuk áll.
Es azon is az lesz rajta, hogy 1:50 (mert max makett jon ki belole).
MAs: USA valszeg ma korrekciozik, ami ujabb loket lehet nekunk. Ez egy szep longos nap lesz. De pozitiv hir nelkul, ez csak az eddigi eses korrekcioja lesz, szoval 3 betus baratainktol es kormanyunktol kene egy erosebb loket.
HA ők megúnják akkor 5000 pontig lehet futtatni a shortokat kb...a kérdés hogy azon amit nyerünk mit tudunk majd venni..mikor lehet hogy 10 milliárd forintért lehet majd addigra egy kisautót venni _:(
Eszre fogjuk venni. Az tuti. Ha o megunja, annak a neve allamcsod.
De előbb még Ő lóg nekem egy BMW -el, a sok rossz tipp miatt amit ő rontott el. :D
Tök jó hogy ma igy megyünk fölfelé...most végre teljes szívből örülök neki :DD nem is értem :-)))
Egon szerint fölfele a 18.600 -at illene elérni, még följebb a 19.000 -et.
igen ez késletetett, megnéztem, 15perce volt 3508-9en az árfolyam csak.
szerintem 15-30másodpercenként frissítik az adatot.
Na erről többet nem offolok.
szerk: vagy a jövőt tudja, mert most megint 3500ról 3508 lett otp ,-)
viccet félretéve 17195ön is 15perce volt MOL.
az lehet..bár nekem 15 perc alatt sem mozgott...mert ha késve is, de mozogni kellene...itt otp mindig 3490, tkom 555 stb....