Regisztráció Elfelejtett jelszó

Érdekes oldalak

Re: nincs cím

#502981 Fornit Előzmény: #502969

"1 részvény ára 485 dollár (azaz ennyiért tudjuk megvenni)

1 részvény havi osztaléka 88 dollár"

Melyik ez a cég? (ha létezik)

Melyik piacon forognak a részvényei?

Piramisjátékot élből. :)

#502969 abuser Előzmény: #502816

Amikor egy 20%-os részvénypakettre kell havi 15%-ot fizetni mondjuk, akkor messze nem kell a cégnek 200%-os profitrátával üzemelnie. Gondolom ez a matek megvan Neked is.

A cégek egy átmeneti időre beáldozzák a többségi részesedésre eső osztalék egy részét, hogy ne banktól kelljen finanszírozást igénybe venni a tervezett beruházásokhoz. Amikor ez megvan, a bevétel is nő, és sok esetben "lejárat előtt" tesznek egy visszavásárlási ajánlatot.

Csak ahhoz, hogy ezt átlásd, az "élből fikázó" stílus helyett órákat kell rászánni, hogy utánanézz mindennek. Aki ezt nem teszi meg, az robotozhat vígan, vagy szüretelheti a banki betéti kamatokat.

Beleolvastam. Kóklerhül…

#502816 Fornit

Beleolvastam.

Kóklerhülyítés ezerrel. Piramisjáték.

Had ragadjak ki egyetlenegy példát:

"A befektetés a következő lehetőséget nyújtja:

1 részvény ára 485 dollár (azaz ennyiért tudjuk megvenni)

1 részvény havi osztaléka 88 dollár

az osztalékból vonják le a 10%-os jutalékot, azaz 0,9x88=79,2 dollárt kapunk meg havonta.."

Milyen részvény ez? Ilyen nem létezik!!!! 200% feletti éves osztalékhozam, persze. Van olyan lúzer aki ilyesmiben hisz??

Valós hozamok itt nincsenek. Sima piramisjáték. Virtuális összegeket írnak jóvá--> sok majomf#sz örül, nem is veszik ki a pénzt, a kevés kilépőt meg szimplán kifizetik az új belépőkből akik elhisznek ekkora bődületes baromságokat. Amikor meg a fos a nyakukba borul átkozódnak, h feljelentem!!! Megölöm!!! Gondolom MLM itt is megvan.

Ha véletlen sikerüne jó nagy piramissá nőnie, és bedől, majd mondhatom hogy: Megmondtam előre:D

A kedves károsultaknak meg Ace Ventura után szambadon: Paaaancseeeer:)

#502251 abuser Előzmény: #502241

Van náluk pénzem egy ideje, és hónapról hónapra pontosan fizetnek. Nem HYIP modell, hanem cégrészesedést lehet szerezni, amit aztán a tulajdonosok meghatározott idő múlva visszavásárolnak. Nekem olyan ismerős ajánlotta, aki 2011. elejétől fektet be náluk.

Az elején én is kisebb összeggel próbáltam ki. Ha érdekel és szeretnél az első befizetésedből visszakapni néhány %-ot + némi segítséget kapni, hogy mire érdemes itt figyelni, írj az abuser82@hotmail.com címre és segítek.

#502232 Fornit Előzmény: #502160

tinyur/blablaba

Sz.aros spamekkel jönnek ilyesmi címek.

Meg sem nyitok ilyesmiket.

Sziasztok, egyik ismerő…

#502160 abuser

Sziasztok,

egyik ismerősöm ajánlotta. Nem tudom ismeritek-e, írjatok róla véleményt, infókat.

http://tinyurl.com/76lxsry

A havi 15-18% elég durvának tűnik, de évek óta fizetik. A Quantum fél évre hazudott ennyit :)

A.

Minden idők legnagyobb hóviharai

#475567 kosami

Hát esett és esik egy kis hó Magyarországon, amitől most mindenki oda van, meg vissza. A legnagyobb hidegeket bemutató posztunk után folytatjuk a pánikkeltés ellen folytatott kereszteshadjáratunkat. Ezúttal a történelem legnagyobb havazásai közül mutatunk be párat, csak hogy lássuk: azért ennél jócskán volt durvább is.

http://kivultagasabb.postr.hu/minden-idok-legnagyobb-hoviharai