Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

quantumxxl

Re: Perközösség a quantum ellen

#502575 Kissherceg Előzmény: #502569

jelentkezz facebookon a qxxl károsultak csoportba, és írd, hogy stocklandyardról vagy.

Perközösség a quantum ellen

#502569 Syracusa

Sajnos én is károsultja vagyok ennek társaságnak. Több helyen is olvastam, hogy perközösséget szerveznek a quantum ellen. Ha valaki tudna adni egy elérhetőséget, én is csatlakoznék hozzá..

Re: nincs cím

#502261 Emma11 Előzmény: #502108

Szia.Nekem 6 nap múlva jeleztek vissza,hogy elfelejtettem kitölteni egy mezőt.Azóta pótoltam,most várok...

Re: apa kezdodik!!!!!

#502231 rbbj11 Előzmény: #502211

ez jó kérdés...kicsit sántit a cikk?

Esetleg még arra tudunk gondolni, hogy beküldik sokan a forex-től kapott kimutatásukat, alátámasztásul a bevallásban írtaknak. Vagy az adóellenőrzött személyek (amikor ellenőrzést kapsz, mindent be kell vinned) adataiból indulnak ki.

De minden esetre érdekes, és valóban jó lenne tudni, milyen adatbázissal dolgozott egyáltalán ez a statisztika..

#502228 rbbj11 Előzmény: #502211

ez jó kérdés...kicsit sántit a cikk?

Esetleg még arra tudunk gondolni, hogy beküldik sokan a forex-től kapott kimutatásukat, alátámasztásul a bevallásban írtaknak. Vagy az adóellenőrzött személyek (amikor ellenőrzést kapsz, mindent be kell vinned) adataiból indulnak ki.

De minden esetre érdekes, és valóban jó lenne tudni, milyen adatbázissal dolgozott egyáltalán ez a statisztika..

#502169 rbbj11 Előzmény: #502080

sztem elírták. Szvsz egy ügyfél adóbevallásában szerepeltetett összesített lebegő veszteségei lehet ekkora

Sziasztok! Csak egy kér…

#502108 Kjani

Sziasztok! Csak egy kérdés egy hete várom az emailt a tadátol h visszautalják a maradék pénzemet de nem is jelentkeznek. Valakinek van valamilyen tanácsa? Köszönöm

#502090 anti-qxxl Előzmény: #502015

Annyi köze van, hogy sokkal magasabb hozamot csak sokkal nagyobb kockázattal lehet elérni, amiről a legtöbbször nem tájékoztatnak. Mert ki tenné a pénzét állampapírba, ha nem sokkal nagyobb kockázattal sokkal nagyobb hozam is elérhető?

#502088 No One Előzmény: #501873

299/C. § Aki mások pénzének előre meghatározott formában történő és kockázati tényezőt is tartalmazó módon való összegyűjtésén és szétosztásán alapuló olyan játékot szervez, amelyben a láncszerűen bekapcsolódó résztvevők a láncban előttük álló résztvevők számára közvetlenül vagy a szervező útján pénzfizetést vagy más szolgáltatást teljesítenek, bűntettet követ el, és három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

Véleményem szerint a TadawulFX 2011.03.31.-ei jelentése már önmagában elég bizonyíték a piramis játékra mert a korábban nyitott vesztes pozíciókat a későbbi belépőkre terhelték.

A Tadawul ráadásul utólag küldött egy "javított jelentést" melyben már semmi sem látható.

Nekem van egy robotom am…

#502083 Joip1

Nekem van egy robotom ami saját fejlesztésű kizárólag magamnak csináltam így igen nagy technikai követelményeknek kell hogy megfeleljen és meg is felel.

Az évi hozama az 60-80% a legnagyobb pénzlehívás 15% a profit faktora 10 év tesztelése során amikor legalább 1600db kereskedésen van tul 2,6-os.

a pénzlehívás se úgy kell elképzelni hogy hetente frászt kap tőle az ember hogy most lesz oda a pénzemnek a 15% a hanem a 10 év alatt 4-5 alkalommal volt ilyen

azt nem értem hogy ennek a quantumnak nem is lehetett olyat látni hogy egyáltalán mit is csinálna mondjuk 10 év alatt vagy valami vissza teszt hogy lehet e egyáltalán pénzt beletenni ebbe a dologba.

sok ember hogy hihet valamibe ami nem is létezik???????nem néztek utána?

stop-loss nélkül kereskedni egy robottal de még robot nélkül is öngyilkosság.

Sajnálom hogy ilyen emberek leégetik a robotokat amik lehetnek jók is na meg a forex hírnevét ami viszont kemény pálya.

#502080 Amatoregy Előzmény: #501893

" nyitott pozíciók nagy része veszteséget mutatott: egy nyitott pozíció átlagos eredménye 744 ezer forint veszteség volt."

Uram atyám, ha egy nyitott pozíció (egy!!) átlagos eredménye ennyi akkor:

- ezek mekkora tőkével játszanak, ha betartják a kockázatkezelés szabályait

- vagy itt mindenki kamikaze?

#502015 okokok Előzmény: #501456

Nem igazán értem, hogy mi köze a forexnek a dollár, vagy az euró alapkamathoz. Ha a forexen a havi 3% elérhetetlennek tűnne, akkor valószínű nem sokan foglalkoznának vele. Tény, hogy egyes fejlett országok alapkamatai alacsonyak és nekik már a banki évi garantált 5% is elképzelhetetlen, mivel náluk ilyen nincs. A quantum is párszor megemlítette anno, hogy még Angliából is van valaki, aki az ügyfelük és hogy hanyattesett a havi 1%-on is. Szerintem nagyon sokan tudták, hogy kockázatos ez a dolog... és valószínű hogy sokan tudják, hogy aki tényleg ért hozzá, annak nem elképzelhetetlen a havi akár 10% is. Természetesen nem garantált és lehet több, vagy kevesebb is...

#501895 ChyberBoB Előzmény: #501893

Ha van megfelelő kockázatkezelés és a trédernek van kellő önuralma, hogy menedzselje magát kereskedés közben és óvja egyetlen eszközét, a számláját, akkor sikereket érhet el, de ezt sem az első kereskedési évben. Ha valaki mohó és eszetlenül kereskedik, az csúnyán megégeti magát.

Nekem azért tetszik a tőzsde, mert itt csak magammal kell elszámolni, nem lehet semelyik főnök seggét nyalni, eltaposni másokat a munkahelyen, vagy simliskedni, mert itt abban a pillanatban, ahogy lenyomom az entert meglátom, hogy helyesen vagy nem jól döntöttem.

Az eredmény a számlámon lesz.

Ha egy manuálisan kereskedő devizatréder az első évben nullán tudja a számláját tartani és közben több száz kereskedést bonyolít le, az nyugodtan szólhat a pincérnek, hogy tálcán vigye végig az ismeretségi körébe, mert jól teljesített. Ezt a lentebb taglalt statisztikákból is nyugodtan kivehetjük, hogy jó teljesítmény.

Gondoljatok bele, hogy ez mekkora üzlet. A tréderek 10% keresi meg a pénz 90%-át. Hát én biztosan benne akarok lenni ebbe az üzletbe, és mindent megteszek annak érdekében, hogy így is legyen.

Kockázatkezelés! Kockázatkezelés!! Kockázatkezelés!!!

#501893 rbbj11 Előzmény: #501887

ez a jövő szempontjából a lényeg: "Felmérésük szerint 2011 első hét hónapjában 3,3 milliárd forint veszteséget halmoztak fel a magyarok az ilyen ügyleteken. A lakossági ügyfelek túlnyomó része, 77 százaléka veszteséget realizált. Felhívják a figyelmet arra is, hogy a nyitott pozíciók nagy része veszteséget mutatott: egy nyitott pozíció átlagos eredménye 744 ezer forint veszteség volt."

Tehát ált. az új próbálkozók a forexen sikertelenül járnak, ha nem quantummal, akkor mással

#501672 Amatoregy Előzmény: #501525

Most lemaradtam egy kicsit.

Eur usd long 1 lot 1,24 belépés, kilépés 1,5. eredmény 26000 usd, letét igénye a pozinak 262 usd. Tehát elméletileg lehet.. :DDD

Ha azt feltételezzük, hogy 2000 dollár van a számlán, akkor 1,22xx-nél vége van a pénzednek. Tehet ebben az eseten 1,2400 nyitsz és 1,2200-nál elfogy a pénzed. Miért gáz ez?

Hát mert az eurusd simán mozog egy nap alatt 200 pippet.

Nos a fentit ha áttesszük 0,1 lotra akkor mi a helyzet:

Letét igény 27 usd, eredmény 2600 usd.

Rossz irány esetén mit bir a pozi?

kb 1,05-ig tudod tartani. Vagyis kisebb eredmény de nagyobb kilengéseket bir el..

Bocs, hogy belekotyogtam...

Viszont ha "eszméletlen szerencséd és végtelen türelmed van" akkor lehet. Az más kérdés, hogy nem hiszem hogy van olyan tréder aki az alaptőkéjét 10 szerezi egy poziban és még mindig abban van. Vagy a csúszó üti ki, vagy ő maga zárja korábban...

:DD

Szvsz feleslegesen marjátok egymást, nem visz előbbre.