Regisztráció Elfelejtett jelszó

Arsene Lupin

Re: Orbán: a politikai feltételek zsarolásként értelmezhetők

#501539 Euroman Előzmény: #501399

Bizony a gazdagabb előtt hódolni kell, pláne ha az adósa vagy....mert ő erősebb, ügyesebb, szorgalmasabb, okosabb, erőszakosabb, stb... volt, mint te, ezért többre vitte....ilyen baromságok, hogy az IMF a mi bankunk....ugyanmár kerály, még az OTP se a te bankod....ami a xaros-hugyos gatyádban elől leng az a tiéd...meg amit apád a bányákkal, meg te a hatlamddal összeloptatok, az is a tiéd....ez egy ökör cezaromán, egoista, önimádó ökör.

#501465 banyaiz Előzmény: #501421

Nem éppen örömteli a helyzet. Nekem úgy tűnik , hogy a forradalmárokat max a piaci nyomás fogja rákényszeríteni IMF-re, akkor viszont az nyomott OTP-t jelent amíg eljutunk ebbe az állapotba.

Bízom benne mindig, hogy maguktól is megjön az eszük, de állandóan rámcáfolnak. :)

És akkor még a világ folyamatai. Ez van.

#501423 taresz Előzmény: #501421

Elbizonytalanodott Lupin úr?

#501421 Arsene Lupin Előzmény: #501395

"nem shortolom, sőt Otp-t longolok mert többek között bízom abban , hogy ha nehezen is de győz a józan ész végül."

Ugyanez a helyzet nálam is. Lehet persze, hogy túl naiv vagyok.

#501401 banyaiz Előzmény: #501399

Semmiféle ilyesmit nem gondolok és nem is mondok. Csak azt mondom, hogy Viktor eteti a népet a baromságaival aminek köze nincs a valósághoz, viszont sokba kerül, nem neki mert ő köszöni örvendezik annak, hogy a pol népszerűség apad apad de még egész jó, főleg a produkcióhoz képest.. :)

#501399 Rozsdáskilincs Előzmény: #501358

aztán térden állva mehetünk könyörögni, esemény után."""

Csak lapuljunk meg oszt majd lesz valahogy. Vajon megszülethettél volna ha minden ősöd fejében ilyesmi motoszkált volna? Nyúlj csak bátran mélyre a családfádba biztos van aki utat mutathat, olyat ami példás, amire büszke lehetsz :-) Nagy szerencsédre az ősapáid arra törekedtek hogy neked jobb legyen. De te ezt már nem érted azt hiszed ez csak úgy alanyijogon jár neked:-) Vagy csak nem olyasmi van a fejedben a keletiek kevesebbek a nyugatiaknál? Remélem nem mert ez már nagyon hasonlítana a bajszos ember nézeteihez. Miért is kellene hódolni a gazdagabbak előtt? Csak amiatt hogy nehogy valami bajunk legyen. Miért, félsz tőlük? Nem bízol a nyugati demokráciában? Csak nem azt akarod mondani hogy nyugati uralom alatt élnek a keletiek? Hu ezt még leírni is rossz. Szabadság van Európában, minden ország önzetlenül azt keresi hogyan segíthet a másiknak a maga kárára:-)

#501395 banyaiz Előzmény: #501373

Szerintem a polgártársnak agyára ment a 2/3-ad. Ilyen világgazdasági környezetben játszik a tűzzel. Mártír ló****t, szimplán egy hatalomnáiás seggfej.

Spade: nem shortolom, sőt Otp-t longolok mert többek között bízom abban , hogy ha nehezen is de győz a józan ész végül. Viszont elnézve ezeket az embereket valószínűleg a kisebb esélyt játszom. :)

#501391 Spade Előzmény: #501358

"Nagy bölcsességre vall. Védhetetlen ez a politika."

.

ha így gondolod qrva egyszerű a helyzeted, shortold a hufot ezerrel tedd fel mindenedet rá mert ajándék ez az árfolyam most neked, ne csak dumálj, aztán majd meglátod :)

#501373 kosami Előzmény: #501358

Gondolod mártírt akarnak csinálni Orbánból.? Ha elfogy az a bizonyos türelem ők is rácsesznek :)

#501358 banyaiz Előzmény: #501282

Azt el tudom képzelni, hogy a röpke két év alatt kitermelt kb 1000 problémás ügyből véletlenül egyben a kerálynak igazat adnak, mert eltévesztik már a sok eszetlenségének a feldolgozása közben az ítéletet. :) Max ezt el tudom képzelni.

Viszont azt sokkal előbb el tudom képzelni, és sokkal könnyebben, hogy a piacok türelme elfogy és szétszedik a Ft-ot, állampapírpiacot aztán térden állva mehetünk könyörögni, esemény után.

Nagy bölcsességre vall. Védhetetlen ez a politika. De úgy tűnik ,hogy még mindig népszerű. Ezt sem értem, de mindegy.

#501327 Wall street Előzmény: #501294

Tranzakciós adó :

Pedig hogy fújták már Orbánék, a kampányuk másról sem szólt ( persze a dakota közmondásokon kívül ) h a nagy terheket nem az embereken fogják behajtani..... most is csak azok szívnak akiknek kevés a jövedelmük.... pl aki most is mininálbérből él és abból tartsa el a gyerekét, fizet neki mindenhova és még ezért a baromságért is fizessen..... Biztos sok fidesz szavazó megbánta már, hogy a fideszre szavazott..... de hát még mindig vannak olyanok akik csak megszokásból szavaznak Orsós vezííííííííííírre Én nem tudom mit látnak benne, lehet a megváltót.... és sajnos ezek vakon hisznek benne, Matolcsiék ezeket persze nem látják, hogy ha bevezetnek sok adót akkor ki is issza meg ennek a levét ki is fog majd szopni igazából, mert Mato és bandája sajna azok félanalfabéták.....

#501294 Spade Előzmény: #501285

sztem összetett okok:

- spanyol zűr

- ECB jegybanki tv kifogások az EU viták kiéleződése

- IMF hitel várhatóan félévet megcsúszott

- pü tranzakciós adó

- DB leminősítés

- EP javaslat a banki elsődleges tőke 17%-ra emelése miatt

- általános tőzsdei rosszhangulat

#501282 Spade Előzmény: #501035

kb. 2 hete írtam:

" 2012.03.31 17:26 Spade (VIP) Re: A természet lágy öle

.

Az EU bizottság keménykedhet, de ha az EU bíróság véletlenül egy ügyben is a kerálynak ad végül igazat akkor rágyújtják az EB-re a házat, kártérítési követelések, a felelős biztosok lemondásának a követelése a legkevesebb amit kapni fognak az egész kelet EU-tól...."

.

Nem véletlen h az EU nem meri leírni h mik az igazi feltételei a hitelnek kezd Kafkai (A per) lenni az eljárás, és nem a kelet EU fog beszólni hanem az angolok mert mindig is csípte a szemüket az EU bürokrácia, az angolokat meg nem lehet lesöpörni...

#501279 Spade Előzmény: #501054

Na és ha nem találja Gyurci a szakdolikat mikor mond le a képviselőségéről ? Mert nyilvánvaló h képviselő se csalhat...

#501157 Előzmény: #501053

Biztos, hogy az áll és nem áll papírok hazájának kéne lenni? Annyi mindent fel lehet tenni a netre, annyi bizonyítványt és származást lehet igazolni, és kétségbe vonni...

http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:qwRBBsba-akJ:www.kormanyvaltas.hu/politikai_hirek/e_mail_en_erkezett/vona_zsido_szarmazasu_20100609/%26c%3Daddfav%26fav%3D1+vona+zsid%C3%B3&cd=6&hl=hu&ct=clnk&gl=hu

#501059 Rozsdáskilincs Előzmény: #501054

A szomszédom egyetemi tanár. Mikor kiugrott Palkó ügye alaposan kibeszéltük. Elég elkeserítő volt hallgatni a tanár úr ismereteit a diploma munkákkal kapcsolatban. Kicsit érintve is érzem magam a papír huszárokkal való csatakozásban. Boruljon a bili.