Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

Re: nincs cím

#501693 Talasz Előzmény: #501245

Szia!....átérzem a szituációt,mert mert anno január első hetében a bux lefelé tört ki a háromszögből,tehát evidens volt a short....mikor visszafordult 17500-600 körül ésszerű volt bővíteni , mert látszólag csak visszateszt......és nem csak én gondoltam így......Hathor 18600 körül, én 19450-en zártam kapitális bukóban......január végén vettem észre,hogy volt már ilyen:21 nap emelkedés a buxban,viszont utána rögtön esés következett /2009 jún.7.től long----aug-5-től short/.....újra elővettem az erre a sziutációra emlékeztető DAX analógiát /2001-2002/.....és febr. 6.-7.-én az előírtaknak megfelelően működött.....febr.-7-én 20230-on shortba léptem, az analógia által jelzett irányváltó napokon longot is meg tudtam játszani /vicc,de tény/.

Márc. 27.-től stabilan shortban /19510/......nyerőbe fordult a bukta....nem tudom,hogy meddig működik, felteszem mellékletként....a grafikon persze nincs köszönő viszonyban a jelenlegivel,de a dátumok lehetnek érdekesek

http://kepfeltoltes.hu/120415/Dax_anal_gia_2012_szerkesztett_www.kepfeltoltes.hu_.png

#501363 BudFox Előzmény: #501271

hát igy utólag...nem

Húú USA nagyon beesett még a végére..6 pontal zárt alatta az SP mint mikor mi bezártunk

jövő hét...

#501272 Alexander

Zártam viszonylag jól a hati shortjaim 3/4-ét, a maradékot átviszem hétfőre.

Az oka ennek a magas kt. , szerintem kicsit normalizálódni fog, és az Orbán találkozó csak kedden lesz, szerintem ha emelkedés lesz akkor inkább ott. De ha még korrigál is hétfőn a piac, reményeim szerint a hati nagyon nem fog emelkedni, hanem a kt. áll helyre.

Éppen emiatt csak a pakkom 25%-ával mertem ezt megtenni, mert elég karcsú hati forgalmak vannak mostanában. (persze ha Usa bezuhan és hétfőn a határidő is minuszos lesz, akkor nem kell aggódnom)

#501269 BudFox Előzmény: #501266

a tegnapi nap után nézve már nem olyan szép....de hát..ez van.

tartani kellett volna az eredetileg kitűzött 18.100 -as célárat, amit Egon írt már egy hete....csak zártam 18.710 -en, mert nagyon megindult akkor fölfele..

#501265 BudFox Előzmény: #501257

zártam záró szakaszban.

most számoltam ki, ma 8.7 % ot kerestem..egy évi banki kamat..ne panaszkodjunk...csak a bukós napokat kéne valahogy kikerülni :D

#501252 Waszeitung Előzmény: #501249

Érdekes hogy nem is jött rossz hír mostanság...asszem viszem tovább a shortot,vagy beállok mélyre zárni ma.

#501251 BudFox Előzmény: #501244

ki mer megkockáztatni záróban egy full longot ?

ez extrém lenne..de kacérkodom a gondolattal.... elég elvetemült ötlet...még megvan pár kontraktus short is.....

azthiszem mégse..

#501246 Euroman Előzmény: #501244

én már úgysem veszek, csak a meglévőt adom majd el talán kisebb veszteséggel...

#501244 BigRabbit Előzmény: #501242

Uj het jon jovo heten, uj remenyek. Most lesz valszeg egy kis megallo. Eleget estunk, sokan kitaraztak, bux az IMF elotti reszen mar hamarosan, es kisse lemaradott, es tuladott a piac. Ilyen ez a jatek.

Itt volt a karácsonyi sh…

#501239 Fornit

Itt volt a karácsonyi shortbeszállónk jut eszembe :))

#501238 BudFox Előzmény: #501235

USA annyira emelkedett az egekig hogy én is bedőltem...reggel long, aztán short, majd megint long...mindegyik irány rossz volt..tegnap :P affene..fele már ma visszajött. legalább