kivégzik a piacot...már csak a fele short van meg...a negyedet lehet hogy csak záró szakaszban zárom..
kivégzik a piacot...már csak a fele short van meg...a negyedet lehet hogy csak záró szakaszban zárom..
Lehet. Hetesen még csak most jön a macd eladási jel (ha Egon chartját nézem.)
KT 788 - hová ez a nagy sietség ? mindenki fél hogy lemarad a nagy emelkedésről ? pedig lehet hogy még csak most jön az esés java.
18.102 -re álltam be shortot lezárni.
a 3/4 maradékkal most nézegetek valamit...
nem tudom vigyem -e át jövő hétre...lassan a célárnál vagyunk...ám a forgalom nagyon nagy esésben...áh nehéz döntés...
Az durván hangzik.
Azt néztem épp a mai buktából vehettem volna pl egy 800m2-es kaposvári zártkertet.
Ohh.. Fazekasbodán majdnem hármat.
Szek: 1/8 shortban.
Napok óta ütve vagyunk,a kori is vszeg mindentől független lesz...amúgy Oti viszi hátán az esést,másik kettő sunyít.
áh gyenge ez még....én megvárom USA mit művel..aztán döntök
Egon szerint az RSI is nagyon túladott. lehet zárni kell még ma...kétszer is meggondolom azért.
én alapokban tegnap nyitottam longot, sajnos....otp-m 4K fölöttről, mol-om 18K környékéről, telko 580-ról és richter 38K körülről van
én alapokban tegnap nyitottam longot, sajnos....otp-m 4K fölöttről, mol-om 18K környékéről, telko 580-ról és richter 38K körülről van
Szerintem még megyünk lefelé, de már korlátosnak ítélem a dolgot. Kb. 200 pontot látok még benne max lefelé ebben a körben, aztán kell jönni egy kisebb fordulatnak. Ez promtra vonatkozott, hatiban több helye is lenne az esésnek a csatorna aljáig, minden attól függ mennyire nyomják össze a kt-t.
hát tegnap én is rátettem rendesen...de csak a nyereségből ment le picit...ma már jó rész visszajött....nemtudom zárjak -e..
szerintem megvárom míg kinyit USA. vagy záró szakaszt megvárom. 780 as a KT őrület.
250-251-en nyitottam longokat, a többit majd lejjebb fokozatosan...
tudom milyen érzés..... én kétszer nullázódtam le 15-16év alatt
Megnéztem Egonnál, ott van.
Meg 16.668-16.729 nél is :)