Pápá!
Valahogy ezzel a Telekommal sokszor az az érzésem hogy egyes emberek az osztalékot is akarják plusz még a tetejébe azt is hogy a részvényárfolyamon is nyerjenek. Ezt most ne vedd magadra zeeh_, nem azért írom. Én 550-en vettem néhányat, elrakom az osztalékot, aztán majd visszamászik az árfolyam, eddig is ez volt, ezután is ez lesz. Ha meg valami csoda folytán kivezetik a Telekomadót és az embereknek marad pénze IPTVre, internetelőfizetésre meg telefonra a jövőben akkor fog ez az osztalék emelkedni is és akkor már nem is olyan rosszak ezek a szintek.
kivágod és oszti előtt két nap alatt megy 6%-ot, kicsi az esély, de volt már ilyen...
Certik ára hogyan követi a szelvény vágáskor az árfolyamot?
Ugye tavaly nem volt még ilyen?
F@szán kitömték a népet ~560-596 között (engem is), hogy rohadnának meg.
Nem tudom, mit tegyek. Kivágjam vagy ha már beszívtam, zsebeljem be az osztit, de akkor utána benne ülhetek akár 1 évig is, mire visszanéz az osztival csökkentett bekker árig. :-/
Uraim nem lehet, hogy a szutyok ár mögött az a tény áll, hogy az idei 50ft-os osztalékot is ~40%-ban eredménytartalékból tudták már csak kifizetni?
Mi van már ezzel a sz@rral??? Hihetetlen, hogy mennyire erőtlen és mennyire adják. Bukó a pozi, de nem adom már el. 530-540 vidékére illene elmennie a következő oszti rallynál jövőre.
Ebben a tökölésben most oroszlánrésze van OV-nak és az IMF huzavonának.
Hogy rohadjon meg, most látom, hogy 550 lett a vége... Erőtlen, nem lesz ebből semmi.
Bazzeg, Egonnak lesz igaza, pedig mindig kiváló kontraindikátor, ha telkóról van szó.
Szuper, szép bukó kezd kialakulni. :(
jaja, ez már az. Csak nem most kezdődött, hanem pár hónappal ezelőtt, 480-nál. :)
Rivotril,
elárulom neked: minél többen várnak egy adott esemény bekövetkeztére a tőzsdén, annál valószínűbb, hogy az ellenkezője fog bekövetkezni...
Ha mindenki osztalékrallyban hisz, akkor az nem fog bekövetkezni, de épületeset zuhan utána...
Én úgy emlékszem, hogy a Tcom árfolyama az osztalékfizetés napján kb. +2-5%-kal van valamiért az állampapírpiaci hozam felett.
Azaz, ha 100 ft oszatlékot fizet és az állampapírpiaci hozam mondjuk 6-8% akkor a részvény ára kb. 1000 forint a Tcom-nál.
A tegnapi vételi ajánlatom nem teljesült. 1 ft-n múlt. Tegnap még bosszantott, most már nem. Történt valami ami miatt büntetik?
Nem gondoltam hogy ez lesz életem buktája.
Lezárva mind. :(
(az árjegyző közben megint lejjebb hozta a range-t 1 ponttal, hogy sz0pna le egy lovat)
vettem egy induló pakkot 547 -en
Ezt megtanultam most.
5 hete amikor veszegettem pl 570es árf. nál 171en állt eladni a jegyző.
Most 570-es árfolyamnál már 166-on állt eladni az árjegyző. Ez + az 5 pont spread máris 10ft/db hátrányból indított, a bekalkulált 5 helyett és most még esett 10-et. A k. anyjukat!
Sose vegyetek certifikátot, ersténél meg főleg ne.
Nem követi a telekom árfolyamát csak ha csökken.
561 :(((