368-458 között van asszem a bux rése, szvsz azt betölti min.
368-458 között van asszem a bux rése, szvsz azt betölti min.
sima bux meg mindjárt a támaszához ér, nézzük mennyire erős.
Elugrottam idő közben, meg megint megyek el. csak benéztem. Látom ez a dupla alj nem jött be most, úgy lett, ahogy Borska írta
"vagy csak egy fals beültető felszúrás 700fölé,majd lendületből töri a 600at"
így alakult valóban.
nekem meg 800 pont :-(( a franc hogy ezek a nagy csapkodások miatt nem lehet elkapni a jó irányt...
vagy új taktikát kell erre is bevezetni, de kökeményen : egy jó üzletet lezárni, és a forduláskor, a csapkodáskor két napig a régi pakk maximum 10 % -t szabad csak bevetni !!!
annyira nem volt forgalom, hogy nem lehetett tudni a következő irányt..
Hati egyelőre nem nagyon akarja lekövetni a promt piacot, pedig most már meglesz v.színűleg a réstöltés a bux esetében, az innen már csak kb. 100 pont.
Látom közben Otp el is indult lefelé ahogy várható volt.
Nekem 3000pont esés kellene hogy úgy álljak ahogy a múlt héten.
Pár kontit megint ráadtam.
No, a 110.000 darabos OTP támaszt fél perc alatt kikapták...marad a full short jövő hétre nyugodt szívvel aazthiszem...
3125 -ös Egon féle célár jöhet.
Az igazi fordulathoz szvsz az Otp-ben kéne egy "tisztító" esés forgalommal, ez még szerintem meglesz, kérdés mikor?
persze, ezt megjátszani nem lehet, kicsi hozzá a célár
persze, ezt megjátszani nem lehet, kicsi hozzá a célár
Van 17753 körül egy alj mint ellenállás, meg a dupla alj fiboja is 17751, elliott is kivihetné addig.
Ebből a duplaciciből számolva 780-800 közötti célár adódik. Ezt megjátszani természetesen nem érdemes, inkább azt kell figyelni mennyire tartós a fordulat. Ha tartós, akkor esetleg ebből indulhat egy kisebb korrekció, ha azonban bemegyünk 620 alá újfent, akkor újabb aljat fogunk látni. Nap végéig talán kiderül.
Hali, tegnapi napi kommentedhez: Megneztem este, hatarozottam nem en vagyok rajta :D Bar elismeresem a humorodert :D
vagy csak egy fals beültető felszúrás 700fölé,majd lendületből töri a 600at