Regisztráció Elfelejtett jelszó

quantumxxl

Re: nincs cím

#501146 aSzabe Előzmény: #501120

Megvan! Te vagy az a srác aki beperli a tűzoltót is ha miközben menti az égő autójából, beüti a szélvédőjét. :-)

Ha időtök és pénzetek van (bőven) és éltek is vele a cél érdekében, akkor érdemes ezen problémázni. Persze nem itt, hanem egy nemzetközi forex-jogi-szakértői topikban. :-)

Ha nem, akkor ez csak verbális maszturbáció egy olyan történetben ami az elejétől bizonyítja a résztvevők nem kellően magas szintű logikai, jogi, gazdasági képességeit. Sorry!

Vidám hétvégét! :-)

#501136 vito54 Előzmény: #501130

Ezért a böffentésért csináltál egy új reget? Hát komolyan, megtisztelve érzem magam! :D

Többihez inkább nem szólnék, mert látszik hogy fingod nincs arról, hogy miről megy itt a beszélgetés. 45%os lebegő mínusz kicsit távol van az mc-tól.

Köszi a részvételt.

#501130 kchris78 Előzmény: #500820

igen csak nézd meg hogy mi az hogy margin call, mekkora tőke kell egy tőkeáttétes tranzakcióhoz hogy elviseljen adott árfolyammozgást negatívba és utána gondold át a hozzászólásod.

#501129 vito54 Előzmény: #501127

Kértem tőlük teljes számlakivonatot, ennyit tudnak segíteni.. A könyvelő meg utána néz, h erre csak a 16% vonatkozik vagy esetleg több is. Szerencsére nem lesz egy nagy összeg, mert csak év vége felé csatlakoztam és már akkor is elég gyengén szerepelt a "robot". Nem nagyon volt gondolom pozitív kötése amit zárhatott volna :)

#501121 vito54 Előzmény: #501117

Jaja, azt köszi, már beszéltem a könyvelőmmel meg a tadával is abban az ügyben.

A jelzős szerkezetek pedig színesebbé teszik a beszélgetést, de ha nincs sértődés akkor ok :)

#501120 vito54 Előzmény: #501111

Nem kéne találgatnod, mert ha vetted volna a fáradságot a visszaolvasásra, egyik hsz-emben leírtam :)

Ráadásul az első eshetőség eleve kiesett, mert a robot alól már akkor ki volt véve a számla! Ezt kéne végre megértenetek :) Ez az alap!

#501117 balacy Előzmény: #501083

Nincs megsértődés, tapasztalat van, hogyha előkerülnek a jelzős szerkezetek, abba kell hagyni a témát, főleg ha szubjektív dolog. Mindenki maga fogja eldönteni, hogy ha látta (már aki látta) a szombati jelzést, hogy nem minden oly fényes, tudott volna-e olyan egyenleget produkálni, mint azzal produkált a tada, hogy zárta, vagy rosszabb helyen zárt volna saját döntésben.

Amit igazából közölni akartam, az megtörtént, így pár ember nem fog adóbírságot kapni, a többi meg nem érdekel :)

#501111 aSzabe Előzmény: #501081

Akkor hol a gond? :-)

Balacyt jó hogy letámadtad, nála jóindulatúbb és ugyanakkor képzett embert a témában keveset ismerek.. Tény, hogy nem a lelkivilág ápolásával foglalkozik ezért nem biztos, hogy jobb hangulatotok lesz a mondanivalójától.

A jó öreg "volna" kérdéseden gondolkodom azóta is. Mit tettél volna, ha nem zárja a kötéseket a tada, de látod a lebegőt:

1. Engeded tovább a robotot. (ezt te tutti nem)

2. Elkezdesz magad kereskedni (ezt se hinném)

3. Lezárod és kiveszed a pénzt (ezt sem szavaid szerint)

Valószínűleg lefagyasztottad "volna" az időt abban a pillanatban és ha bárki beleavatkozik ő a hibás. :-)

Re: EUR USD árfolyam találgatások (-:

#501093 anti-qxxl Előzmény: #501080

Sitten is lehet pilótajátékot szerverzni.

Ha ad egy karton cigit, és beszervez 5 másik embert, akkor visszakap 2 kartonnal! 100%-os haszon pár nap alatt, minden sittesnek megéri, a növekedés lehetőségei korlátlanok!

#501085 Platina Előzmény: #501080

Bélácska Cukika Esélyek nagy latolgatója kockázatok lovaglója , köszönöm szépen a jó kívánságait, hasonló jókat Önnek is!!!

#501083 vito54 Előzmény: #501076

Nah látod adtam egy kapaszkodót amin meg tudsz sértődni és ki tudsz menekülni az örvényből, amit saját magadnak kavartál. Szívesen! ;)

#501080 Shortosgyula Előzmény: #501058

Annácska Drága , először is elnézést kérek hogy tegezlek hiszen nagymamája lehetnél itt néhány károsultnak!

A legkisebb fogalmad lenne a tőzsdei kereskedés lényegéről tudnád hogy az nem más mint esélyek folyamatos latolgatása és az adott pontokon, megfelelő kockázatkezeléssel történő meglovagolása.

De ezt nem tudod hiszen nem értesz ehhez sem.

Azt viszont már kezded sejteni hogy a BV vendégszeretetét élvezve nehezebb lesz az újabb MLM -et megszervezni.

Amennyiben ártatlan vagy a quantum-ügyben akkor tekintsd semmisnek az utolsó mondatot!

#501077 aSzabe Előzmény: #501074

Na most már tényleg csak fizetősen lesz olvasható a beírásom. :-)

Szóval normális esetben a trader a balance és az előre meghatározott kockázat alapján kiszámolt összeget kockáztathat egy kötésen, illetve a nyitott kötésekkel. Eddig jól mondod.

De ha az equity ilyen kis részévé válik a balance-nak, akkor ez azt jelenti, hogy valami "picit" el volt rontva. Pld ha egy 1000 dolláros számlát leamortizál a lebegővel 10 dollárig valaki, az semmivel sem biztatóbb és előnyösebb helyzet, mintha lezártan 10 dollárja maradt. Maximum jobb látni, ha a balance többet mutat. Ha letakarjuk az equityt esetleg még dicsekedni is tudunk, hogy "still alive", Ennyi a különbség.....

#501076 balacy Előzmény: #501071

OK, pont ez az a pont (ótvar baromság?), ahol be kell látnom, hogy felesleges volt ide írni.

Igazad van.biztos jobb lett volna, ha nem zárja le, és mindenki el tudja dönteni, hogy mit csinál.

Várom a következő XXL-es bulit, nagyon jó lesz nézni, hogy mennyien beleesnek úja :)

#501074 vito54 Előzmény: #501069

szia :)

Én alkalmazkodtam, kivettem a pénzem és jól elvagyok vele, köszi :)

Ha visszaolvasol egy fórumtárs nehezményezte, hogy a tada lezárta a már quantum alól kivont számlákon a kötéseket, ezzel realizálta a veszteséget. Én egyet értettem azzal, hogy ez így nem teljesen helyes, hisz nem mi dönthettük el, hogy mi legyen a pénz sorsa. Tudvalevő, hogy a lebegő plusz és mínusz még nem garantált nyereség vagy veszteség. Erről szól itt az egész, hiába beszél mellé most éppen balacy. rbbj legalább érti, hogy mit szerettem volna közölni, bár hozzáteszem, szerintem balacy is...

Minek kötném vissza, ha már a kezemben van a pénz? Harmad tőkéből szerinted mekkora kockázatot kéne vállalnom, hogy szerencsés esetben megint 0-ban legyen a számlám? Pont egy tőzsdei fórumon kell ezeket a költői kérdéseket feltennem?

Nem kell a "volna"-'kba kapaszkodni :) Simán lehetett "volna" margin call már másnap, de legalább az én döntésem miatt!

tada ártatlan lenne?

#501073 Timok

A tada a kezdetektől látta mi megy, hogy a Q. a kezdetektől tolja a lebegőket, mégis március végig az ügyfelek teljes, az egyenlegen szereplő pénzét kifizette, a veszteségeket bent hagyva a bent lévőknek, nekünk, károsultaknak. Én nem vagyok ezért hálás a Tadának kicsit se, valóban jó hogy leállította a Q. mocsokságát, de nem is kellett volna hagyni már a legelején. Az első pár kötés után látszódnia kellett, hogy működik a robot, a q. Mégis egy évet várt, és utána csúnyán megkárosította a végére bent maradottakat. Még egyszer hangsúlyozom március végéig az ügyfelek megkapták a teljes pénzüket, mi meg egy délután alatt elbuktuk a 70%-át, hiszen mi fizettük meg a korábban kiszállt ügyfelek bukóit.

A poa amit mi aláírtunk világosan kimondja, hogy a tada nem nyúlhat bele a menedzsmentbe. Ránk ez a szerződés vonatkozik, az hogy a q. és a tada között milyen megállapodás zajlott, az engem nem érinthet, hiszen én abból nem kaptam példányt, az az ő kettőjük ügye. Én a q. hatalmaztam meg, tehát csak a q. és én nyúlhattam volna a számlámhoz, ő és én zárhattam és nyithattam volna.

Jogtalan jutalékbeszedés ne is említsem. ..

#501071 vito54 Előzmény: #501062

"ha nem zárja, soha nem derül ki a befektetőknek, hogy mi megy a háttérben."

Mi ez az ótvar baromság? Szombaton már látszottak a kötések, nem voltak lezárva, aki akarta az inaktiválta a számláját. Vagy erről nem tudsz? Akkor minek szólsz bele?

"A lehetett volna 1,5 szerintem nagyon jól hangzik, kb. az a kategóriás dolog, mint amit eladott sokaknak az XXL az egyik magyarázgató levelében."

Nyilván sarkított példa, talán már találkoztál ilyennel az életedben. A lényeg az, hogy nem kaptunk esélyt arra, hogy eldöntsük mit kezdjünk a számlánkkal, ráadásul tájékoztatást se kaptunk arról, hogy mi fog történni.

Szerintem baromira érted miről van szó, nem vagy te hülyegyerek, csak a kis önérzeted nem hajlandó elfogadni, hogy perpill nincs igazad, ezért inkább folyamatosan félrebeszélsz. Nem egy értékes tulajdonság, de ha ilyen vagy hát ilyen vagy.