18.614en van, ez tovább csúszott. Ezen elliott alapján nagyobb négyesre felfele kellene/kellett volna mennie, kis 5ös után is A-ra fel.
18.614en van, ez tovább csúszott. Ezen elliott alapján nagyobb négyesre felfele kellene/kellett volna mennie, kis 5ös után is A-ra fel.
Én arra számítok, hogy lejön az index a sötétkékkel jelölt csatorna aljáig, ahol az 50-es fiboszint is van kb.
http://kepfeltoltes.hu/120413/BUX_NAPI_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
A tegnap már felrakott bux60 grafin idáig tickre hozta a 4-es pont mini hsz-éből számolt célárat.
http://kepfeltoltes.hu/120413/BUX60_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
elkapkodott fordítás,hibás long.....
nincs mese,amíg a kormányzat egy f@sz addig a nemzetközi szentiment is csak mérsékelni tudja az esést,hiába a túlfeszített shortok,hiába minden,a bux potyog
....pozi lezárva 18755---- 18440 és a shortbaforduláson erősen gondolkodva
Nevezzük longfedezetnek.
Apránként bővítgetem a 880-ast. Ma is adtam 450 körül.
Szvsz az Otit min. 400-ig beadják, amikor az megindul lefelé akkor fog a hati is.
Molly és Oti egyenőre támaszkodik,kt kitágult,egyenlőre 17500 as támasz sincs meg..
Hat igen, jo lenne ma egy felcuppanas, mert egyebkent szepen lassan lecsorgunk a beka segge ala. Egyebkent kivaras van, bar ha technikai kepet nezek, akkor a short erosebbnek tunik. Mondjuk ilyen USA es Azsiai emelkedes utan masra szamitottam ma reggel (bar egy hete meg, amikor a nagy eses volt, akkor meg nagy esesre szamitottam) es ugye mindketto elmaradt. A szitu az, hogy senki nem kereskedik itt, ha kivennenk a stocklandjardosokat, akkor meg az a 200 millios forgalom sem lenne, ami mostanaig van :D Vicc, vicc az egesz.
Nagyon rezeg a léc a bux-nál, ha innen nem tudják visszahúzni akkor gyors pár száz pont lehet ebből lefelé szvsz.
Tegnap délben mutatott fülescsésze elkészült.
Mondtam tegnap sztívnek, hogy ez lesz a mai hír, próbáltam előre megírni a mai sajtót ,-)
szóval letört fülescsésze elkészült, letört nyakvonal visszatesztelve. 18550volt a kulcsszint, mint azt írtam tegnap Budfoxnak. Este erre zárták.
Jelenleg visszatesztelt nyakvonalról csorgunk vissza.
Új setupot keresek
Nagyon rezeg a léc a bux-nál, ha innen nem tudják visszahúzni akkor gyors pár száz pont lehet ebből lefelé szvsz.