Regisztráció Elfelejtett jelszó

quantumxxl

Re: nincs cím

#501069 aSzabe Előzmény: #501048

Vito, te az elsők közt fogtad fel, hogy miről van itt szó.

Ez a "volnázás" már semmit nem segít, te is tudod. Alkalmazkodni kell mindig az adott helyzethez, kielemezni, és megtenni az optimális lépéseket a jövőre vonatkozóan.

Rögtön visszanyithattad "volna" a pozikat, de nem tetted. Pénzügyileg mint többen leírtuk, a hétvégi spreadnyi, plusz esetleges hétvégi negatív elmozdulásnyi károd keletkezett "volna".

Mivel nem tetted egyből, így jobb helyen nyithattál "volna" vissza és hasznod keletkezett "volna"

Állat sok "volna" van pár rövid sorban.

Ha te ezzel együtt egy "volnához" ragaszkodsz a legjobban az a te dolgod, de szakmailag nem sokan fognak melléd állni, ez érzelmi kérdés...

a 3. mondatomért lehet jogdíjat kérek, mert nem csak a "tőzsde világában" hasznos. :-)

#501062 balacy Előzmény: #501048

"Mert hiába fordulna meg a trend és kezdene a régi lebegő csökkenni, a robot pontosan olyan hatásfokkal termeli a nyereséget és az új lebegőket.:) Ha ez nem így lenne, akkor nem jutott volna el a 3x-os lebegőig..."

ha nem zárja, soha nem derül ki a befektetőknek, hogy mi megy a háttérben. Abban a boldog tudatban lenne mindenki, hogy szépen termel a robot és akkor eszmélne fel, amikor kiderül, hogy x idő után nulla körül van a számlája, csak addig is elhiheti, hogy igencsak nagyszerűen megy a dolog.

A lehetett volna 1,5 szerintem nagyon jól hangzik, kb. az a kategóriás dolog, mint amit eladott sokaknak az XXL az egyik magyarázgató levelében.

"Akkor is azt mondtad volna, hogy de jól tették, hogy zártak is? "

arról tudok nyilatkozni, ami van és a volnákról és letehet volna, és akkor mi lett volna tipusú vágyakozásokat meghagyom az XXL-es ügyfeleknek. NEM volt és egy záros ideig nem is lesz 1,5 az árfolyam. :)

De mondom, a tada-t kell megkeresni ők tudnak a háttérről nyilatkozni.

Aki meg az 1,5volnára teszi fel a pénzét, az visszakötheti a pozíciót, esetleg még nyer is vele, ha jobb helyen teszi meg. Azaz ezzel is nyerhet többet at ada miatt, hiszen a 1,5 volnát jobb pozícióból várhatja... :)

EUR USD árfolyam találgatások (-:

#501058 Platina

Elnézést kérek a Profiktól, hogy felidézem a beírásaikat.

De itt úgy is az a lényeg, minél népszerűbb legyen a fórum...

25569 2012.01.19 22:50 Shortosgyula (Új regisztrált) Re: nincs cím Címzett: @rbbj11

Nana azért h4-en még lesz mit áttörnie felfelé.

200-as mozgó itt terpeszkedik pont felette, utána brutál erős a karácsonyi és a január eleji letörési szint 1.3050 körül.

Napos alapján viszont minden esély megvan rá hogy komolyat menjen, karöltve az s&p 500-zal ami most törte a napos trendvonalát.

Reggel kiderül sokminden.

privát üzenet válasz erre

25568 2012.01.19 22:39 Amatoregy (Tisztelt Tag) Re: nincs cím Címzett: @rbbj11

akkor el marad az összeomlás?

:D

privát üzenet válasz erre

25567 2012.01.19 22:37 _pda_ (VIP) Re: nincs cím Címzett: @rbbj11

még be sem vadultak az átlagos napi ATR-hez képest

szolíd emelkedés 130 pippel idáig ;-)

#501048 vito54 Előzmény: #501045

"Mert hiába fordulna meg a trend és kezdene a régi lebegő csökkenni, a robot pontosan olyan hatásfokkal termeli a nyereséget és az új lebegőket.:) Ha ez nem így lenne, akkor nem jutott volna el a 3x-os lebegőig..."

Például. Te továbbra is a robot működéséről beszélsz, holott itt már rég nem arról folyik az eszmecsere. A tada jót tett azzal, hogy kivette a robot működése alól a számlákat, viszont a kötések lezárásával nem feltétlen. Persze mivel ez a múlt, tudjuk, hogy nem úgy alakult, de akár lehetett volna már másnap 1.5+ az EUR/USD. Akkor is azt mondtad volna, hogy de jól tették, hogy zártak is?

#501045 balacy Előzmény: #501022

Akkor ugyan emeld ki már azt, ahol azt állítottam, hogy valaki szeretné a QXXL-nél folytatni a tevékenységet. Fáradozásodat előre is köszönöm, maradtok tisztelettel!

Én azt állítottam, hogy az embereknek inkább jót tett a tada, mint ártott azzal, hogy lezárta a kötéseket. De itt megy a dolog, hogy nem volt joga hozzá. A kettőnek bizony nem sok köze van egymáshoz.

#501022 vito54 Előzmény: #500991

Akkor ugyan emeld már ki legyél szíves hogy a jelenlegi eszmecsere résztvevői közül ki és melyik kommentben utalt arra, hogy szeretné ha a qxxl tovább foglalkozna a számlájával! Előre is köszönöm!

Ha nem találsz ilyet akkor simán csak offolsz.

#501017 anti-qxxl Előzmény: #500986

Ha valóban kiderül hogy nem volt erre joga, akkor is csak a kötési díj és a lezárástól való értesülésig történt árfolyamváltozás összegére tarthatsz igényt a ptk szerinti kárelhárítási és kárenyhítési kötezettség miatt. Vagyis ha nem kötöd vissza és a következő hónapokban emiatt vesztenél, az nem hajtható be.

#501012 balacy Előzmény: #500986

Ha valóban úgy érzed, hogy érdeksérelem ért, miért nem a Tada-nál érdeklődsz? Nekem volt ott számlám, bármi gondom volt velük, hamar megküldték a választ. Így a többi kérdésedre is választ kaphatsz, hogy mi és miért történt, milyen indok és jog alapján zárták le a kötést stb.

Ha pedig válaszolnak, ide is betehetnéd, mert eddig a QXXL-es verziót ismerjük, de a Tada álláspontját nem.

#500991 balacy Előzmény: #500936

Igen, azért próbálom ezt szajkózni, hátha lesz egypár ember aki meg is érti.

A többi zúgolódjon nyugodtan :)

#500986 Bojjj Előzmény: #500959

Igen, de a kényszerhelyzetre fel kellet volna szvsz készülnie informatikailag (persze nem csak Neki, hanem a Qxxl-nek is minimum tájékoztatni kellet volna erről a befektetőket), mert amint azt korábban írtam, nem hatalmaztam meg a tadát arra, hogy a számlámon tranzakciókat hajtson végre, zárja a pozikat, vagy nyisson újakat.

Azt gondolom, hogy erre (azok után, hogy a rám kiosztott mínuszokat már lehetett látni) még abban az esetben sem volt joga, ha a Qxxl-től volt rá valamilyen írásos engedélye, mivel a Qxxl-nek sem volta arra, hogy harmadik személynek engedélyt adjon bármilyen formában. Neki csak MAM számla kezelésre volt lehetősége, de ha már az én számlámon jelentek meg a nyitott kötések, akkor az már nem MAM szla.

Vagy....? Javítsato ki léci, ha tévedek.

Nem akarok belemenni egy újabb vitába a nyitott pozikat illetően (hogy mi lett volna, ha...), de láthatóan nem voltam Margin call közelében.

#500978 Shortosgyula Előzmény: #500947

Bizonyos esetekben EGÉSZBIZTOS jogában áll lezárni a kötéseket (margincall). Ebben az esetben is jó eséllyel volt valamilyen jogalapjuk, hiszen a szerződésüket ők írták.

Nem olvastam a pontos üzletszabályzatukat, érdemes átnézni tüzetesen.

Kár erre több betűt itt vesztegetni szerintem.

#500959 anti-qxxl Előzmény: #500947

"Arról nem is beszélve, hogy a tada-t hazája kötelezte az új rendszer bevezetésére, és ezért kényszerhelyzet állt fenn számára."

Ha ez igaz, akkor a tada nem igazán perelhető.

Polgári perrel meg az a gond, hogy nagyon sokba kerül, a kimenetele meg kérdéses és a behajtás nyerés esetén meg szinte kizárt.

Én először megvárnám a nyomozás és a büntetőper végét, úgy már könnyebb és gyorsabb lehet a polgári per is. Főleg hogy pénz már tuti nincs a qxxl számláján, így csak akkor van lehetőség bármi visszaszerzésére, ha a nyomozás során a tulajdonosok vagyonát zárolják.

Re: Van valakinek valami tuti tippje?

#500955 anti-qxxl Előzmény: #500899

szvsz ne írj bele konkrét bűncselekmények megnevezéseit, csak a tényeket.

ismeretlen tettes ellen tedd a feljelentést.

lopás biztosan nem áll meg, ez vagy csalás (tévedésbe ejtettek anyagi haszon miatt) vagy sikkasztás (rá bízott pénzt sajátjaként kezeli)

Írd le hogy ki, hol és mikor szervezett be, mit igértek szóban és írásban, és ezzel szemben mi történt, mennyi pénzed maradt, mennyi jutalékot kapott a qxxl és hogy ez valószínüleg bűncselekményt valósít meg.

#500952 vito54 Előzmény: #500947

:D köszkösz

Simán lehet, hogy úgymond köteles volt zárni így igaz, de attól még zúgolódhatunk, főleg, ha most 1,5+ lenne az EUR/USD. Mivel nem annyi, így csak halkan zúgolódok.

Remélhetőleg lesz valami per szerűség, ahol mindenkinek a felelőssége tisztán ki fog derülni, bár a pénzzel én már rég nem számolok. Sőt március 31-én a teljes összegről lemondtam, ahhoz képest egész szép pluszban vagyok :)

#500947 rbbj11 Előzmény: #500936

jól van vito, leírom azt is, amit hallani akarsz. :) Valóban kétséges, hogy joga volt e lezárni tadának a kötéseket, bár ehhez pontosan kéne ismerni minden szavát a tada és qantum közötti szerződéseknek. Arról nem is beszélve, hogy a tada-t hazája kötelezte az új rendszer bevezetésére, és ezért kényszerhelyzet állt fenn számára. Hogy erről mennyi és milyen információt adott előzetesen a quantumnak, azt se tudjuk, csak találgatja mindenki.

#500936 vito54 Előzmény: #500919

Hm látom te is elolvasod amit írunk és nem csak szajkózod a mondókádat. Oké.

#500919 balacy Előzmény: #500820

Igen, bármi lehet. :) Az is, hogy lesz aki megérti, amit ide páran beírtak: miért rossz ez amit csináltak, miért nem szabad bedőlni az ilyennek, mitől menekültek meg.

DE egy olyan robot, aki egy időszakon át 2000-as számlán termelt 900 lebegőt és 300 lezárt nyereséget, nagyobb eséllyel terem majd 300 dollár nyereséget és 900 dollár újabb 900 dollár lebegőt a jövőben is.

Észre kellene venni, hogy mit csináltak veletek, lezárták a nyerőt, hogy eltehessék a jutalékot, és a vesztőket meg hagyták lebegni. Ez hosszú távon nem szokott jó lenni.

Mert hiába fordulna meg a trend és kezdene a régi lebegő csökkenni, a robot pontosan olyan hatásfokkal termeli a nyereséget és az új lebegőket.:) Ha ez nem így lenne, akkor nem jutott volna el a 3x-os lebegőig...

Ha megnézed a lebegőt a grafikonon, akkor le tudod majd elemezni a trendjét.

#500909 vito54 Előzmény: #500907

Köszönöm a bölcs őszinte jótanácsot, habár szintén semmi köze ahhoz, amiről eddig beszéltünk :) De nem gond, megszoktam, hogy itt ha valaki érzi, hogy nincs igaza elkezd totál másról beszélni, esetleg keres valamit amin lehet fogást találni és abba kapaszkodik, végül lezárásként valami bölcsnek szánt maszlagot hajít a vitapartner elé :)

#500907 rbbj11 Előzmény: #500894

nézd, őszinte jótanácsom, kezdj el vmit tanulni tőzsdéről, forexről, utána nagyobb eséllyel tudsz helyes döntéseket hozni. Remélem sikerrel jársz, és legalább az elvesztett pénz egy részét visszadolgozod.