Regisztráció Elfelejtett jelszó

quantumxxl

Re: Van valakinek valami tuti tippje?

#500901 vito54 Előzmény: #500899

Szia!

A facebookos csoportban már van egy feljelentés tervezet, ha még nem vagy tag akkor elküldhetem neked itt privátban.

Re: nincs cím

#500900 vito54 Előzmény: #500897

Nah végre te legalább egy részét hajlandó vagy érteni annak amiről szó van :)

Én nem hibáztatom a tadát. Egyszerűen csak annyi a problémám, hogy zárták a kötéseket. Miért nem hagyták a döntést azokra, akiké maga a tőke (vagyis annak a maradéka). Semmi joguk nem volt realizálni a veszteséget, a statisztikáról meg pont a tőzsde kapcsán beszélni... Teljesen egyértelmű, hogy a quantum leállítása jó döntés, ezzel senki nem vitázik.

Szerk.: tulajdonképp nem is az én problémám, hanem azé a nickké, akinek ezzel kapcsolatban igazat adtam pár kommenttel lejjebb, mert szerintem is erősen necces a dolog. Néhány "nagyágyú" meg ebbe kötött bele, hogy én egyet merek érteni, rbbj pedig későn jövőként csatlakozott hozzájuk (szerintem vissza sem olvasva az előzményeket). Vicces

Van valakinek valami tuti tippje?

#500899 No One

A feljelentés megírása nagy vonalakban ahogy én gondolom nincs sok tapasztalatom, de bírom a kritikát és már nincs pénzem ügyvédre.

Pár személyes adat

Feljelentést teszek a QuantumXXL és a TadawulFX cégek vagy az alábbi vezetők előadók ... személyek ellen az alábbi bűntettekkel kapcsolatban.

Pár sort írok hogy kik (előadók nevei) miket ígértek vagy mondtak a QuantumXXL-es előadáson és az alábbi két büntettet kicsit részletesebben kifejtem.

1. Piramis játék szervezése: A QuantumXXL és a TadawulFX piramisjátékot működtettek melyet a 2012.03.31.-ei kimutatás bizonyít.

2. Különösen jelentős értékű lopás: A QuantumXXL a TadawulFX segítségével meglopott mikor nem létező nyereség után jutalékot vontak.

Szerintem ezek könnyen bizonyíthatóak, kellőképpen súlyos és megalapozott vádak.

Még odaírom mennyit tettem bele és ebből mennyit kaptam vissza mindent egybevéve.

És végül csatolok pár sokatmondó elszámolást.

Az egész kb. egy oldalas lett és ha lehet privátba írjatok!

#500898 vito54 Előzmény: #500895

Igen a nap meg egy égitest. Ez is igaz és kb annyi köze van ahhoz, amin az esti eszmecsere elindult, mint annak a kommentnek, amire reagáltál.

#500897 okokok Előzmény: #500894

Abban igazad van, hogy a Tadának is érdekes volt a húzása azzal, hogy belenyúlt a kötésekbe úgy, hogy nem volt ehhez joga. Ezzel támadófelületet is adott a quantumnak a magával szemben, illetve ha úgy nézzük, akkor a befektető ügyfelekkel szemben is. De az, hogy emiatt rájuk húzni a vizes lepedőt az tényleg már csak a quantum keserves próbálkozása. Ha a robot tényleg jól működött volna, ahogy azt beállították, akkor mindenkinek plussz keletkezett volna a számláján a nyitott kötések lezárásakor. És igenis, most a Tada "tett jót" a befektetőknek, hogy kiderült, hogy a robot hosszútávon veszteséget csinált. Persze lehet azt mondani, hogy pont most volt a fordulópont és minden ment volna a jó irányba és jöttek volna a hatalmas plusszok, mert ugye sosem lehet tudni, viszont a statisztika nem ezt mutatja.

#500894 vito54 Előzmény: #500891

Mert amúgy nem őrültség. A maradék pénzből bekötni teljesen ugyanaz, mintha a teljes tőkéből ment volna tovább a kereskedés. A tőzsdei körforgásban lévő pénz teljesen ugyanúgy kezelendő, mint ami már a kezemben van. Aham.. Remek dolgokat lehet itt tanulni.

A mondandód második részét meg végképp nem értem miből szűrted le.

egy apró észrevétel

#500893 FXmiki

T Urak ! Most néhány napja kezdtem nézegetni ezt az oldalt, de megmondom őszintén hogy én még ennyi f...ságot nem olvastam ami itt van pedig már több mint 3 éve kereskedem a fx-en és néhány fórumot láttam az elmúlt időszakban. Ami a Tadát és azt a szélhámos csaló bandát (quantumxxl) illeti én csak azon gondolkodom hogy aki ide beszállt annak van-e (volt-e) fogalma arról, hogy mi az a Forex ! Valamint látom, hogy néhányan még tovább kötögetnének. De, hogy merre és milyen pozícióméretekkel arról fogalmuk sincs. Egyébként ha valaki nem tudná, nem valószínű, hogy létezik olyan MT4-es bróker aki nem csal, valamint a Ciprusi Kajmán szigeteki és egyéb "brókerek" soha nem fognak neked pénzt visszaadni, (bármit is ígérnek) ebben nyugodtak lehettek. Most nem azt akarom mondani, hogy nincs becsületes számlakezelő meg bróker de ezeket ne az internetes hirdetéseken keressétek. És ha valaki (nagyon helyesen) a saját kezébe veszi a sorsát és elkezdi a kereskedést, az nyugodt lehet mert kb 10 000 óra éles kereskedést követően bent tud maradni a "játékban" az minden bizonnyal profi tréderré fog válni. Mindenkinek sok sikert kívánok

#500891 rbbj11 Előzmény: #500888

amíg nem tudsz hideg fejjel gondolkozni, addig természetes, h. őrültségnek hangzik. Látod, pont ez volt az egésznek az oka, és továbbra is ez a kerékkötő: még mindig mástól várod a pénzgyártást. Vagy te tudsz pénzt csinálni vagy senki nem fog, senkinek nem érdeke, hogy forexen magas profitot termeljen neked, helyetted.

#500888 vito54 Előzmény: #500886

Ugye nem komolyan írod ezeket? Te ebben a helyzetben nyitnál egyet és bekötnéd igaz?

Nem értem minek kell védeni egy idióta álláspontot amíg totál hülyét nem csinálsz magadból..

Persze ha holnap arra kelünk, hogy 1.5+ az eur/usd akkor az lenne a reakció, hogy "itt volt a lehetőség, miért nem kötötted be?". Hagyjuk már.

#500886 rbbj11 Előzmény: #500884

nem, nyilván nem ugyanannál a szolgáltatónál. De rengeteg forex kiszolgáló van. Holnap is nyithatsz egy másik számlát

#500884 vito54 Előzmény: #500877

Vártam mikor állsz be a sorba :)

De akkor összegzem a lényeget: ha a brókeretek egyik este önhatalmúlag lezárja a mínuszos lebegőiteket akkor másnap köszönetképp meghívjátok egy sörre, aztán újra kötitek a maradék pénzből.

Oké, értettem, nem kell magyarázni.

#500877 rbbj11 Előzmény: #500859

pedig az a lényeg, amit shortosgyula mond. Jobb helyen tudod újranyitni, miért nem teszed, ha az esélyhez ragaszkodsz?

Jólvan nem muszáj érteni…

#500859 vito54

Jólvan nem muszáj érteni miről pofázok

#500858 Shortosgyula Előzmény: #500851

Kösd be az eu longot, ha gondolod kiszámítom neked hogy mekkora lottal köthetsz be hogy 1.2 -ig kibírja a számlán lévő pénzed.

150 pippel jobb helyen tudod bekötni mint ahol a kényszerzárás volt.

De ha beszakad nem sírni hogy jaj, a shortosgyula el...ta a maradék lóvét. :)

#500851 vito54 Előzmény: #500840

Ez mind ok, de ugyanennyi eséllyel +8% is lehet. Ha ápr 3-án kilő az eur/usd valami iszonyat történés kapcsán akkor is azt mondjátok, hogy dejó, hogy zárt a tadawul, mert "ugyanez fordítva is megtörténhetett volna"? Mert ha ápr 3-án margin callra esett volna a számla, akkor itt még az eddigieknél is jobban lenne istenítve a tadawul. Pedig mindkettőre lehet esély. Abban igaza van "már nem emlékszem a nickjére és lusta vagyok megnézni"-nek, hogy nem kaptunk esélyt arra, hogy esetleg kivárjunk a nyitott kötésekkel. Én pl úgy voltam vele, hogy ekkora bukta után inkább hagyom, hátha jobb helyzetben is ki tudok szállni és az se vert volna a földhöz ha a döntésem miatt bukózom az egész maradékot. De így nem volt döntési lehetőségem.

#500840 Amatoregy Előzmény: #500820

ugy ahogy mondod.

Viszont ha barmi lehet belőle akkor lehet nyugodtan nyitogatni manuálisan mindkét irányban a későbbiekben is..

Margin call veszély esetén elég egy 1-2 másodperces tüske ami elfüstöli a számlát.

Annó vagyunk itt egy páran akik látták amikor amerika pár perc alatt -8 %-ra esett vissza napon belül. Kb ugy nézett ki a monitoron a piros gyertya mintha a tetején kiborult volna valami...

#500831 aSzabe Előzmény: #500820

Ezt nem ennyire egyértelmű.

Én inkább azt mondanám, hogy a lezáratlan pluszt még nem szabad sajátnak érezni. Itt gyakorlatilag a stoppal védett szintet vehetjük "biztos" haszonnak. (sajnos itt is történhetnek rendkívüli események)

De a lezáratlan mínuszt nem szabad figyelmen kívül hagyni. Egy nagyon nagy %-os lezáratlan mínusz a kereskedési rendszer alkalmatlanságát mutatja. Rossz helyen védi, vagy akár mint jelen esetben, egyáltalán nem védi stop az ember tőkéjét, ezáltal akár a komplett számla veszélybe kerül.