Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Mtelekom részvény

osztalék

#500856 bugi5

Én sem értem mire ez a gyengélkedés, de ahogy számolgattam arra jutottam, hogy ez az ár reális lehet.

560-as árfolyammal számolva az osztalékhozam 8.93%, míg a 10 éves magyar állampapír (ezzel szokás összehasonlítani) 8.80% körül mozog, és az utóbbi években a MTEL hozama inkább kicsit nagyobb szokott lenni, ezért - ha csak az állampapírral való összehasonlítást nézzük - eshetne még tovább az ára. Remélem azért, hogy feljebb megy, mert a mostaninál drágábban is vettem 1 hónapja...

Amúgy a mtelekom honlapról:

"A Magyar Telekom 2012. április 16-án tartja Éves Rendes Közgyűlését. Az Igazgatóság javaslata szerint osztalékra azon részvényesek lesznek jogosultak, akik 2012. május 8-án értékpapírszámlájukon Magyar Telekom részvénnyel rendelkeznek. Az osztalék kifizetésének javasolt kezdőnapja 2012. május 15."

A megfeleltetés előtt kb. 3 nappal lehet utoljára osztalékszelvényes részvénnyel kereskedni, a pontos dátum majd a jövő heti közgyűlésen kiderül.

Re: nincs cím

#500846 zeeh_ Előzmény: #500844

Akkor én is, 500 körül nem rossz áron lenne, főleg a telekomadó kivezetése utáni időszakot nézve.

Bár, ha azt nézzük, milyen kreatív Matolcsy a bankadó kivezetése/csökkentése kapcsán (megszellőztetett új adónem utalásra, ATM kp felvételre, stb-re), akkor erre is tuti kitalálnak valamit ezek az észlények, hogy még véletlenül se kelljen a kényes kiadási oldalhoz nyúlni.

Pedig mekkora hatalmas lehetőség lehetett volna ez a 2/3, ha normális módon kihasználják... Évtizedekig nem lesz ilyen még egyszer szvsz.

561, gyász. Még a végén…

#500808 zeeh_

561, gyász.

Még a végén Egonnak lesz igaza...

Az is érdekes, hogy néha…

#500628 robben

Az is érdekes, hogy néha képesek fél napig +- 1 Ft-os sávban kereskedni, vagy megjelenik egy 50 milliós tétel, amit kb. fél perc alatt eltüntet valaki, vagy 17:00 óra után 1 százalékot taszítanak rajta..., régen azért ez nem volt jellemző.

#500603 Fornit Előzmény: #500600

Én sem látom esélyesnek.

(tied lett az "ördögi" hozzászólás, most nézem:)

#500600 zeeh_ Előzmény: #500598

Azért díjaznám, ha 600-610 meglenne legalább, de egyre kevesebb esélyt látok rá.

#500594 zeeh_ Előzmény: #500517

Hát, nem valószínű.

Pl. egy telekomadóval kapcsolatos brüsszeli döntésnek kellene jönnie ahhoz, hogy ez elszálljon.

Ez sem lesz 620-630, ami…

#500517 robben

Ez sem lesz 620-630, amit itt korábban vízionáltak néhányan, de arra is kíváncsi lennék, hogy kinek éri meg mostanában 563-ért eladni?

#500276 Sly-- Előzmény: #500259

Örülök, hogy jól vagytok! Puszi Neki is!!!

Benézhetnétek kicsit gyakrabban..:-((

Bocs az offért.

#500259 JP Előzmény: #500201

Hótakaró és maró hideg van itt a hegyen. Ránkférne még egy kis nyusziprém, hótakaró helyett ! :-) Téli álmunkat alusszuk, de Bargain néha kibúvik a vadászlesig :-)

Köszi a linket. (üdv Buxinak) Mi is puszilunk téged, nyuszink!

#500173 JP Előzmény: #500170

Mi történt, skótok vették át a telekomot?? Lihegő telivér...

Köszi

Üdv Kicsit "új" vagyok…

#500168 JP

Üdv

Kicsit "új" vagyok ,ezért lenne pár banális kérdésem. Fizetnek osztalékot idén m.telekom részvényeseknek? Mennyit? Lehet tudni valamit erről?

Köszi előre