huf-t nem bántják..még...
jó ez a grafikon...ezért is vettem itt longot. hátha megyünk innen fölfelé, de én is csak kis korrekcióra számítottam...
most viszont nincs erő benne..talán délután.
otp nem mehet 3600 alá, és a MOL sem eshet.
Én most meghatároztam jó előre a short ill. long belépőszintjeimet, próbálok nagyobb biztonsággal poziba lépni. Mindegyik jó messzire van innen, úgyhogy nem fenyeget az a veszély hogy ma poziba fogok lépni.
További jó darálót mindenkinek! ;-)
szevasztok, reggel stoppoltak. netto 70 pont nyerő..
nem. nem tartom. 600 körülre tettem akörnyékén illetvolna pattani megis tette, de nagyon langyi lett
Longomat kivágtam,ez nekem így minden csak nem felfelé mutató..
Naposon négyes mozgó kupac felettünk. Hetesen, havin sem jobb a kép mozgóátlagot nézve.
BUX 18K kezd ellenállás lenni. Mol 18Kt elhagyta le, OTP 3650et elhagyta le.
Napos bollinger aljat minden nap toljuk le.
Rozsdáskilincs tartod még a múltkori pozit? sokat beszéltél a támaszzónáról, ez arra következtetett, hogy igen..
Frontin,
elliotthoz nem tudok mit mondani, ilyen beszűkülés mellett.
Csökkenő háromszöget rövidebben én is rajzoltam tegnap, jelenleg háromszög alja alatt az árfolyam.
Üdv.
Ha már chartisták is beszélnek.
20K tetővel ellenállási zóna.
Sokszor írtam, mondtam én is, 5000es szinteket szereti Bux. 30Król jött le 10K alá, majd fel 25K, onnan le 15K, majd vissza 20K.
5K-k giga támasz-ellenállások. Mondjuk lefele átrepesztett 20Kn, amire sokan nem számítottunk egyből, korrekció nélkül.
De ez volt a trükk része, nehogy annyira kiszámítható legyen ,-)
na azé mellékeltem a képet:-) kicsit lejjebb
Milyen távra gondolsz? Giga tető 20 környéki aljjal..ezt nem vágom.
Látom raktál fel közben képet,köszi..
most meg annyira nem akar megindulni hogy nemigaz...máskor úgy vették ilyenkor az OTP -t MOL -t mintha ingyen lenne :-)) mindig ez van...a fordulást is elég nehéz elkapni.
Jó napot! Nem tudom, nagyon vegyes a kép. Felrakok egy szerintem lehetséges eshetőséget promt buxra és hatira. A 2 kép egy kicsit más, promtnál egy nagy ékelődésben ábrázoltam a jelenlegi állást, hatinál egy kicsit másképp, de ez ugyanúgy ráültethető a promtra is, vagyis hogy 3/4-et csináljuk egy csökkenő háromszögelődésen belül.
http://kepfeltoltes.hu/120412/BUX60_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/120412/BUX121260_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Waszi ha ránézel a hosszú csartra akkor látszik van fölöttünk egy giga tető 20 környéki aljjal alattunk egy kisebb bázis ebben bennragadtunk egyenlőre. Teljesen más a szitu mint akkor.