Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

Re: hg

#500532 Euroman Előzmény: #500530

azért ezt én nem így látom....pl. tavaly április-októberi időszak katasztrófa volt, hatalmas zuhanásokkal...az meg ritka, aki ennyi ideig tartja....nálam csak max egy pár hónap a futamidő, aztán nyereséggel vagy veszteséggel kidobom...

#500524 Euroman Előzmény: #500512

elég, hogy Felleghy Fridolin hétfőn Brüsszelbe megy....ezenkívül ma lesznek usa makrók...még lehet akár jó is....azért 4 hét folyamatos morzsolódás után ne akarjunk már még tovább lefele menni...

Re: Hová lehet vinni a pénzt?

#500520 Ibiza Előzmény: #500511

:) nem vagyok aljvadász..anno írtam a céláram közelében már sávosan veszem.. azóta sokaktól hallom..hatalmas guruktól is.

nemrég 30kontival benyomhattad volna..

szerintem hamarosan beto…

#500518 szotyi

szerintem hamarosan betontömb esik az állóvizbe..

#500512 Waszeitung Előzmény: #500509

Esélyünk sincs semmi konkrétumot bejelenteni,pletyire pedig már mentünk 4e pontot...nem biztos hogy kellett fordítani! :D

#500511 BudFox Előzmény: #500504

aljvadász :D

azért annyi pénzem nincs hogy én fordítsam meg.....de ismerek olyant :_)

#500509 BudFox Előzmény: #500507

lehet...de mindig amikor ilyen helyzetben shortban szoktam lenni akkor szokott a kormány bejelenteni valami " megegyezünk az IMF -el" típusú hírt..vagy USA ból mindig valami irtó jó gyorsjelentés érkezik, vagy ma munkanélküliségi adat is jön..stb....

szóval most meg kell tanulnom időben fordítani... talán bejön... Azért USA sokat visszajött a 23 pontos SP esésből tegnapelőttről....szóval...

bár azt is tudom hogy elég xar a piac....

#500504 Ibiza Előzmény: #500478

fel is vitted az árat :) 550nél álltam..de sztem lejön értem.én 350nél látom az alját..

#500503 BudFox Előzmény: #500493

Full long :-))

teljesült minden pakkom. Egon megállót jósol még mindig, fölfelé 18.900 - 19.000 - 19.200 vagy 19.150 a szintek.

meglátjuk..

hg

#500493 Waszeitung

Nagy formában vagyunk ma is...tegnap Molly volt a csapnivaló,ma Oti nem kell senkinek.

#500478 BudFox Előzmény: #500474

lefele 575 -ig beálltam sávosan...szerintem is lesz egy kis felfele korrekció...bár most még hullaszag van.

#500474 Euroman Előzmény: #500470

na....csoda történt:) a shortkirály kicsit longol...unbelivable:)

Hová lehet vinni a pénzt?

#500387 Euroman

http://ecoline.hu/befektetes_tippek/2012/4/11/Penzvandorlast_indithat_Matolcsy_javaslata_THOH4J#rss

A cikkben írnak valami átcsoportosítási lehetőségről. Ez mi lehet vajon? Ha nincs más, én minden pénzemet kiveszem. Ezeknek a mocsok patkányoknak nem fogok minden guriga mozgatásáért 10.000 ft-ot fizetni a semmiért. Hogy gondolják mégis, minden pénzem még 1 %-át elveszik? A 16 % nyereség vagy kamatadón adón felül még a tőkét is megadóztatják? Rühelltem mikor nyertek, de ez még xarabb, mint az országimázsos, ezüsthajós ezredfordulós parasztságuk.

Re: jh

#500310 BigRabbit Előzmény: #500282

Akar hiszitek, akar nem, Fellegi megint kirandulni megy, jovo heten, remelem addigra atnezik a doksikat is kinn, es boffintenek valamit:

Guillaume Salomon, a Societe Generale londoni stratégája szerdai kommentárjában azt írta, hogy Fellegi Tamás tárca nélküli miniszter, aki egyben a magyar tárgyalódelegáció vezetője, jövő hétfőn Brüsszelbe utazik. "Ezért úgy gondoljuk, hogy ez a látogatás igen jelentős esemény Magyarország brüsszeli ügyeinek szempontjából" - vélekedett az elemző.

jh

#500282 Waszeitung

Szép hősködés napközben,végére meg bevágtak mindent...amilyen az ország olyan a parkettje is,asszem köpök egyet.