Regisztráció Elfelejtett jelszó

Motorosok

Re: nincs cím

#500419 KawaBazsy Előzmény: #500346

Ez az optimális lánc holtjáték feszítéshez (12-25mm)

Azt a bort ÉN iszom meg, a csajok más módon kinyerhetik belőlem.. :-))

#500346 kerikoma Előzmény: #500342

20 mm (3/4in) freeplay

Ezek a számok vannak a matricán, ha ez segít...

Olyan bort hozok neked, hogy az összes csaj meg fogja inni előled. Remélem addig még jó lesz, kezelem, mint állat, hogy maradjon meg a gyenge édessége:)))

#500342 KawaBazsy Előzmény: #500340

Van egy matrica a műanyag láncvédőn, s ahhoz kell nézni a láncot, h meg van e nyúlva, de lehet, h már neked is lejött. Én vettem előre egy kis lánckereket, mert kezdett már cápafogasodni, s az viszi a láncot is, olcsóbb ezt cserélni. A kipuff levételt meg nem úszod meg.. :-)

#500340 kerikoma Előzmény: #499455

Te Bazsy! Én most lenn voltam a garázsba fejlámpával, de nem tudom melyik az a téglalap. A gép megvan, azzal jövünk Alsóörsre, de most nem vagyok képbe ezzel láncmegnyúltság mérővel. Én nem állítottam rajta, ezt mindig a szerelőmre bíztam. Te persze más vagy, egy villáskulccsal szétkapod a motort:-) Idén sem fogom engedni, hogy a kipufogóm leszereld:DD

#500318 KawaBazsy Előzmény: #500293

Én is csütörtököt terveztem, akárcsak tavaly. Sátrat hozzál, különben sokba fog neked kerülni.. :-) Ja, s a lányodat is, idén meg kell tanítsam motorozni!

lassan szervezhetjük az …

#500293 Csokigyáros

lassan szervezhetjük az alsóörsi talit... én csütörtök délután érkezek, azaz akár csüt, akár péntek, akár szombat is jó lehet... :)

#499977 KawaBazsy Előzmény: #499906

Egy ideje már a kínaiak gyártják, azért olcsóbb, de még az olasz teknika, én simán megvenném ennyiért, ha 50-est szeretnék.

#499897 Sumér harcos Előzmény: #499882

látom 50-es robogóban ezeket a klasszikus,svalbi formájú olaszokat kedveled,mint pepe,scarabeo:)

végülis nem rosszak ezek....

#499882 KawaBazsy Előzmény: #499881

Ja, de azok kétszer ennyibe kerülnek. Városi, elővárosi használatra ez is tökéletes.

#499881 Amatoregy Előzmény: #499876

nekem ez kicsi. Akkor mar jobb a suzuki burgman vagy honda s-wing. Mintha fotelben ülnel...

Az enyem 70-ig siman gyorsul mindent varosban.

#499871 KawaBazsy Előzmény: #499863

Szőr! Áron alul nem szezonban fogsz vásárolni, mindennek tavasszal a legmagasabb az ára. A jó bizniszek novemberben s vidéken vannak inkább.. Továbbra is azt javaslom, h ne tizenéves gépet nézz, megteheted h fiatalabbat vegyél, s a szerviz elvinné a különbséget mert te nem tudod megszerelni. Itt egy új, ennek nagyon jó az ára.

http://www.newjet.hu/benelli-pepe-robogo-akcio-254900-p-64.html