Ez az optimális lánc holtjáték feszítéshez (12-25mm)
Azt a bort ÉN iszom meg, a csajok más módon kinyerhetik belőlem.. :-))
Ez az optimális lánc holtjáték feszítéshez (12-25mm)
Azt a bort ÉN iszom meg, a csajok más módon kinyerhetik belőlem.. :-))
20 mm (3/4in) freeplay
Ezek a számok vannak a matricán, ha ez segít...
Olyan bort hozok neked, hogy az összes csaj meg fogja inni előled. Remélem addig még jó lesz, kezelem, mint állat, hogy maradjon meg a gyenge édessége:)))
Van egy matrica a műanyag láncvédőn, s ahhoz kell nézni a láncot, h meg van e nyúlva, de lehet, h már neked is lejött. Én vettem előre egy kis lánckereket, mert kezdett már cápafogasodni, s az viszi a láncot is, olcsóbb ezt cserélni. A kipuff levételt meg nem úszod meg.. :-)
Te Bazsy! Én most lenn voltam a garázsba fejlámpával, de nem tudom melyik az a téglalap. A gép megvan, azzal jövünk Alsóörsre, de most nem vagyok képbe ezzel láncmegnyúltság mérővel. Én nem állítottam rajta, ezt mindig a szerelőmre bíztam. Te persze más vagy, egy villáskulccsal szétkapod a motort:-) Idén sem fogom engedni, hogy a kipufogóm leszereld:DD
Én is csütörtököt terveztem, akárcsak tavaly. Sátrat hozzál, különben sokba fog neked kerülni.. :-) Ja, s a lányodat is, idén meg kell tanítsam motorozni!
lassan szervezhetjük az alsóörsi talit... én csütörtök délután érkezek, azaz akár csüt, akár péntek, akár szombat is jó lehet... :)
Egy ideje már a kínaiak gyártják, azért olcsóbb, de még az olasz teknika, én simán megvenném ennyiért, ha 50-est szeretnék.
ez tényleg jó árnak tűnik,ugy nézem sok helyen akciozzák most ezt a tipust
igen ,éppen nézem,gondoltam,hogy a kerékméret miatt is:)
Vespát kedvelem, de az drága. Ezeknek meg 16-os a kereke..
látom 50-es robogóban ezeket a klasszikus,svalbi formájú olaszokat kedveled,mint pepe,scarabeo:)
végülis nem rosszak ezek....
Ja, de azok kétszer ennyibe kerülnek. Városi, elővárosi használatra ez is tökéletes.
nekem ez kicsi. Akkor mar jobb a suzuki burgman vagy honda s-wing. Mintha fotelben ülnel...
Az enyem 70-ig siman gyorsul mindent varosban.
Nem, ismerem az igényeit. :-)
Én erre vagyok ráizgulva, cégre áfavisszával verhetetlen az ára. Az elődje volt nekem, azzal is elégedett voltam.
http://motor.honda.hu/modellek-125ccm_robogo-nsc110vision2012
Szőr! Áron alul nem szezonban fogsz vásárolni, mindennek tavasszal a legmagasabb az ára. A jó bizniszek novemberben s vidéken vannak inkább.. Továbbra is azt javaslom, h ne tizenéves gépet nézz, megteheted h fiatalabbat vegyél, s a szerviz elvinné a különbséget mert te nem tudod megszerelni. Itt egy új, ennek nagyon jó az ára.
http://www.newjet.hu/benelli-pepe-robogo-akcio-254900-p-64.html