Ronda lett a vege.
holnap nyitó réssel fel.. tán ezért.. a héten sztem jön valami hír..érzem a levegőben..
meg amúgy is vipbeszálló..
jól lenyomtak mindent..mikor lehetne felfelé menni akkor meg nem megyünk..ki érti ezt ?
otp-ben 100
cig-ben 29
1212ben 230
pont a range..
ha valaki egész nap itt ül tud valamit keresni..
Hogyan ne legyen semmi értelme ma kereskedni című műsorunk 128. részét látták..
:D Szoval nagy a forgalom abban a reszvenyban is :D No, lassuk a zarasban mi lesz.
akkor mi lenne, ha beraknék 1 db vételt nutexre 184-en....1 db-bal kiakaszthatnám?
:DDDDDD Ja, vagy: Gyurcsok: mi az eletkorod?
xx
Neve?
Miksa.
Kedves Miksa, mi a baj?
Hat nem megy a hati abba az iranyba, amerre szeretnem.
Kuldom a pozitiv energiat.
Ha azt akarja hogy emelkedjen küldje a long szót a 1792-es sms számra, ha esést szeretne a short szót.
A hívás díja 380Ft.
:-)
Majd zaroban megtepnek minket is. Ha nem, akkor tevedtem.
Reszvenyben nem, megy az meg feljebb. Hatiban igen, nagyon sokszor hasznalok.
stop is a bróker barátja...előbb kiüti, aztán újból megveteti veled.....én most legalább magamon kívül a brókerrel is kicsesztem....nincs pénzem miből venni, ami meg van, azt meg nem adom el veszteséggel....hetek óta nem keresett rajtam....
hát nem?? csehek +1,51 %, és 6 perc múlva zárnak....jelzem, erste-t és komercni-t széttépték, erste 4,63 % pluszban van....
nekem is hasonló, csak az otp 4000-es átlag....évelejieket eladtam a nagy emelkedésben, aztán bíztam a 4400-ban...van telko osztalékra, vagy ha 615-620-ra felmenne addig, eladnám...ezenkívül Richter......E-Star nincs, helyette van Nutex....a tavaly szeptemberi 75-ösöket eladtam 178-ig, most 140-esek vannak....
Jelzem ez itt a való világ...és a bét! :D
Nekem 18700-as a MOL atlagom, 3700-as (3720) az OTP atlagom, 14100-as az EGIS, es van kis E-Satr is 2700-rol, szoval tok minuszban vagyok, de jelzem, en ezeket pluszban fogom majd eladni, szep nyerovel. Most mar a hati is longos, szoval mehetunk fel. (Csehek a holdon :DDDD)