Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

Re: jh

#500134 Waszeitung Előzmény: #500130

Napi 150 pontos sávban mozgunk hetek óta,réssel fel vagy le nyitáskor aztán toporgás...18100 as bux fel is adta a leckét.

#500130 Frontin Előzmény: #500123

Persze hogy vicc, de ez mindkét irányra igaz. Forgalom nélküli illikvid sz@r piac vagyunk, ha keresni akar az ember, akkor aránytalanul nagy kockázatot kell vállalnia, ráadásul túl sokan utazunk ugyanarra a dologra, ezért sokkal nehezebb a jó pozi felvétel/zárás.

Re: Nyito.

#500126 BudFox Előzmény: #500124

kösz....)

legalább van ma időm grafikonokat nézegetni :D

Egon szerint sima buxban 18.400 az ellenállás fölfelé, egy kis pihenőt jósolt mára.

hetes szinten viszont "három fekete varjú" gyertya ami erős lefele utaló jelzés.

talán mégis a tegnapi USA gyorsjelentésre veszik kinnt ?

#500122 Frontin Előzmény: #500116

Ha promt bux átviszi a 18.100-at határozottan, akkor akár egy szép kis emelkedés is kialakulhatna. Szvsz az most a kulcsszint fölfelé.

#500120 BudFox Előzmény: #500118

már csak kétszer kell ugyanezt megcsinálni idén...és elégedett is leszek...

mondjuk ahogy ezt leírom meg is rettenek...mert irtó nehéz még kétszer igy elkapni a fonalat..

#500113 BudFox Előzmény: #500097

na, lezártam a shortokat... még 20.000 felettről indítottakat is...a mostani esésben 64 % -ot kerestem.. kezdek megint belejönni.

viszont most short - zárás - vétel -el zártam le, és a questor sajátos hibája miatt negatív lett az alszámlám, így ma már cska nézni tudom mit művel a piac...nulla pozíció.

Ha long - nyitás - vétel -el zárom le a shortot, akkor meg mehet minden tovább....

ezért is van nekem év végén több száz kontraktusom nyitva mindig :-))

lehet jobb is ha csak nézem...csak bajba keverednék :D

hg

#500111 Waszeitung

Hová is lennénk a nagyobbik gyogyós nélkül...gondolom megy az Sc-ra gyúrás,de már fordultam :D

Re: nincs cím

#500101 BudFox Előzmény: #500062

Nagyon megállt most az esés...nem nagyon akaródzik most lejjebb menni...lehet hogy lesz egy kis felfelé menet is most ? hmm...Egon mondta mondjuk.

#500097 Hathor Előzmény: #500096

Napos hati képem:

http://postimage.org/image/vfmaluhlj/full/

50%os fibo fogja az árfolyamot.

összefogtam a csúcsokat aljakat, így egy erősebb beszűkülés jött ki.

Longosoknak a leszorító kitörését kéne nézniük belépésre szerintem.

Shortosnak most pauset tudnék mondani egyelőre.