Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

BUX 1212

bár pindurkát zavaros a …

#499916 Borska

bár pindurkát zavaros a kép,nekem legalább is,arany úgy néz ki a korrekcióbol menetel tovább,eddig legalább is ez van,vagyis készülnek a nyomdára,ami elvileg felhajtaná az rv piacokat, az olaj esik ami részben lehet a külpolitikai feszkótol ,de a gazdaságok lassulását is árazhatja, a réz szintúgy eseget,nem is kicsit,ez pedig a gazdaság hőfokmérője, carry keresztekből menekülőre fogták,ez is esés előszele,VIX kapszkodik fölfelé,szintén short jel, usa 10 year bond szintén esik,ami viszont nem kimondottan a short előjele,CDS felárak nőnek ez esés jel, a trend viszont még long hosszúba ez meg inkább korrekciós jel

eurusd-t pedig nem értem :)

szóval fene tudja :):):) bármi lehet

Re: fd

#499912 Borska Előzmény: #499907

shortos a szemléletem :) és még most is azt mondom lesz ez még jóval alacsonyabban,addig esünk kint ,míg FED nem lép,az pedig olyan 10-15% nál jöhet soron kívül, de ez még mindig nem lesz long indok idehaza,nálunk a megállapodás se tuti már hogy rallit indítana,ki hisz a kormánynak? meglátjuk

kb 1000 pontot véd a stoppom, és huzgálom lefelé :) nálam sokkal okosabb és gyakorlottabb tréderek mondták: a semmittevés a legnehezebb,pedig most ez van ,várunk és húúúzgálunk :):):) oszt ha jön a kánaán max kiüt

jelenleg a stopp 19115ön van,de holnap lecsúszik pindurkát

#499907 Waszeitung Előzmény: #499905

21.31 es hír: "Martonyi: nem ismerjük az IMF feltételeit"

Több mint 3 hónapja merült fel a hitel kérdése,viktor hetek óta az asztalnál ül és várja az imf-et...de nem ismerjük a feltételeket. :D

Komolyan most ezek normálisak? Miért nem kérdezzük akkor meg? Egyik szavukkal ütik agyon a másikat,nincs itt semmi rafkó,ezek szimplán hülyék.

Hun az a stop Borska,és long vagy short? :D

#499903 Waszeitung Előzmény: #499886

Nekem is a stílussal és a körítéssel van a probléma...

Kivi vagyok erre a mai kinti zakóra mit villantunk holnap itthon.

#499886 Borska Előzmény: #499875

nem olyan nagy baromság amit szeretne csinálni,csak irtózat rossz az időzítés,és az a fajta tálalása a dolgoknak amit az ő személye képvisel bicska nyitogató

eddig szerintem szépen megúszta a forint, ez lesz ennél sokkalta csúnyább is.........

csak ha usdhuf-ot nézzük,és nem 15percesen :) hanem egy jóval tágabb intervallumban,akkor látható egy sáv,akit érdekel megkuksizza,na ha ebből kitör TA alapon ahhoz csunya célár tartozik,ha pedig a funda megtámasztja a TA-t akkor meg is lesz, ehhez és az eurusd kerszthez ( én 1,15 - 1,20 köré tenném a helyét ) pedig keményebb eurhuf fog tartozni

na akkor ,szerintem akkor lesz puhulás kormányzati szinten

#499880 BudFox Előzmény: #499875

én sem érzem még :-)) de hát a boldogsághoz vezető út sokszor nagyon göröngyös :DD

#499875 taresz Előzmény: #499874

"Orbán Viktor meg nem hülye, ő látja ezt és a magyar emberekért harcol... "

Akkor ezt csak én nem érzem?

#499874 BudFox Előzmény: #499840

én már tudom mire megy ki a játék : Elemző megmondta, jön újra a 310 forintos Euró árfolyam...egyértelmű hogy külföld sarokba akarja szorítani a kormányt, mert látja hogy ilyen erős deviza mint a forint - év eleje óta amilyen erős volt - nem fogja megállapodásra bírni a kormányt. tehát elkezdték támadni a piacot, eurót , kötvényeket, stb.

Aztán majd 310 fölött akármit aláír a kormány - ez van sajnos..most ők lépnek.

Más : nem nagyon szeretem a Pozsgay -t mert szerintem egy igazi kommunista, csak próbálja úgy mutatni magát mint aki jóságos kommunista volt, és volt mersze kimondani 1989 -ben az igazságot. nem is ez a lényeg hanem az Atv -n volt egy mondata ami megfogott :

" Most is szabadságharcot játszunk a gyarmatosítók ellen, csak most nem nyikorgó tankok és katonák képében jön az ellenség, hanem csillogó -villogó szép bankok-hitelek útján."

ebben van igazság azért.

Orbán Viktor meg nem hülye, ő látja ezt és a magyar emberekért harcol...

#499841 BigRabbit Előzmény: #499840

Szomoru latni kis exportorientalt orszagunk szabadsagharca a penz elleneben meddig jutott :( De hogy jo hirt mondjak, jon a nyar, hamarosan, elokerulnek a lanyok miniszoknyai, es fogy a fagyi is :D Jo ejt mindenkinek.

#499840 BigRabbit Előzmény: #499839

Ja, kb, egyebkent semmi extra nem tortent. Csak kulfold bebukozott, meg az olasz, spanyol kotvenyek hozamai az egekben, de itthon volt 2 jo hir is, kormanyzati kommunikacio, de semmi hatasa nem volt. Mar latszik a dolog, amig nem lesz IMF, vagy legalabb EU el nem boffenti magat, hogy eleget tettunk a targyalasokkal tamasztott elofelteteleknek, addig itt nem sok jora lehet szamitani. Ugy tunik most korrekciozzuk a 4000 pontos emelkedest. Abba bele sem merek gondolni, ha EU azt mondja, meg mindig kell par lepes, az IMF targyalasok megkezdesehez, mert akkor panik es kapuzaras.

#499839 BudFox Előzmény: #499832

most olvasom én is csak a híreket : -IMF bírálja a végtörlesztést...

de szerintem kicsit más a helyzet....oké hogy negatív hírek voltak itthon, meg olasz spanyol kötvényaukción is emelkedtek a hozamok, meg USA is esik...lehet hogyha önmagában esik USA, mint ahogy esik tényleg rendesen az is elég hogy nálunk óriási esés legyen.

nem lehet megmondani hogy melyik hír hatott ránk jobban...

ez utólag csak belemagyarázás, én még mindig azt hiszem hogy USA piac nálunk a fő meghatározó + a mostani IMF megállapodás körüli hírek, egyik a másikat felülbírálja, és a kormány-nyilatkozatok is kitérítik olykor egyik másik irányba..

most mindenhonnan csak rossz hírek érkeznek..az elemzők meg azt magyaráznak bele amit csak akarnak.

holnap 18.300 on leszünk, ez a tippem.

#499836 BigRabbit Előzmény: #499816

Mi az oka, hogy igy beszakadtunk, lemaradtam a delutanrol, azon kivul hogy a forint kilotte magat (azaz lebukott amalybe, bocsi) es emiatt az OTP is. Kijott valami rossz hir? Vagy csak ugy ...

#499832 BigRabbit Előzmény: #499816

Hubasszus. Most jottem vissza. Meg jo hogy fordultam longbol shortba 18880 korul, fajt a szivem az 500 pontos bukoert, de ugy tunik most visszajon. USA-t nezve holnap negativban nyitunk, tenyleg meglehet a 18100 ... ha nem is egybol.

#499787 BudFox Előzmény: #499783

abban volt, igen .._:)

azért az Elliot hullámok elég jól szoktak működni...talán bejön, végülis : ha van egy elég jól kiszámítható séma, nem baj ha aszerint megy a tőzsde...csak követnünk kell.

#499785 Euroman Előzmény: #499782

nyilasi mindig esést vár....neki minden fos, a mol, az otp minden egy mutyi fos cég....elég furcsa figura, én már nem olvasom őt....beleuntam a nagyképű fellengzős hülyeségeibe...

#499784 lagwagoner Előzmény: #499782

Hogy ki mit vár az egy dolog. Én is várok a lottó-főnyereményre :-)

Amúgy az Elliot-wave szerint jött ki neki a 10e-es Dow.