gondolkozgatok, hogy vegyek valami keveset futott jó állapotú robogót magamnak, csak nem értek nagyon hozzá.
Ha láttok valami jót, kifejezetten áron alul, akciósan, akkor dobjatok már rám egy privát üzit!
gondolkozgatok, hogy vegyek valami keveset futott jó állapotú robogót magamnak, csak nem értek nagyon hozzá.
Ha láttok valami jót, kifejezetten áron alul, akciósan, akkor dobjatok már rám egy privát üzit!
Pityke... Alsóörsre gyere... tüzet rakunk, hogy ne fázz éjszaka!!!
Nincs kifogás.. és pálesz nélkül nem jöhetsz.. :)
Kerikoma! Megméred a láncvédőn levő láncmegnyúltság jelző téglalap méretét, különös tekintettel a "rossz" sávra, ha neked még megvan? Ráérek, s ellenőrizgetem a teknikát.. :-)
elhoztam. Engedtek meg 12 %-ot es ingyen fel is raktak.
ezek nem télik?
van nyári is, de ennél olcsóbban veszem a michelint...
Na szóltak, hogy talán még is lesz. Felkocogok érte.
Köszi a hozzászólásokat...
Azért van, hogy használjam:)
Nekem is közlekedési eszköz. Egyébként ennek a motornak szinte ez csak bejáratás.
Jobbulást! 3 kilóért megveszem, vagy mondjuk úgy 120 Estart adok érte!
Majd linkeld ide is, hogy terjeszthessem.
Én nemrég szétrántottam a Viffer elejét, s kicseréltem az égőt "nightbreaker"-re. A tompítottja elég gyér volt eddig, remélem a csere után már kielégítő lesz a fény.
építkezés...elestem a k.va lépcsőn és seggre ültem :(
a motorozásnak a mai nappal végleg annyi, sikerült eltörnöm a farkcsontom:( ülni sem tudok, nemhogy motorozni... lehet árleszállítás lesz mégjobban, mert hogy itt álljon egész nyáron annak nincs értelme..