Besenyő család (Margit) :-)
Besenyő család (Margit) :-)
lehet hogy valamikor meggondolja magát, mindenesetre Nyilasi is azt várja hogy 13.400 as Dow csúcsról vissza fog esni 10.000 környékére...szóval bőven van még hely lefele..
de már igen :-) A napba lehet nézni, de már nem :D - na miben volt ?
usa csak hiszti...ma véletlenül alcoa jobb lesz a vártnál, azt holnap meg repülnek felfele...
Fél % kinti esésre meg sem moccanunk Bud..
USA nak vége van most...beestek picit...lehet hogy ma még lesz korrigálás, de ezek csak ilyen apró hullámok.
még nincs itt az alja.
Olaszok spanyolok meg magas kamattal tudtak csak állampapírt eladni..ez semmi jót nem jelez a jövőre nézve.
a huf eddig alig reagált.....csak behozta a lemaradást...talán nem verik be, mert várják a 15-i konvergencia bejelentéseket...
No akkor nézzük hogy a 2,5-ös Forintgyengülés mit jelez előre..
most viszont tényleg lefordult... a délelőtti írásom óta..ami a maximum volt...eddig.
tényleg...akkor reggel a gépem nem frissített amikor megnéztem..hmm..
Te miről beszélsz....Nikkei ma -0,09 %-on zárt....ébresztő:)
Hello! Hasonló okok miatt nem zártam még le a sz@rul nyitott longokat, szvsz kinéz min. egy 300 pontos visszapatt bux-ban.
Yo napokat!
Órás Bux kép nálam:
http://postimage.org/image/rlzs2qzcz/full/
Van egy csökkenő ékem, divergenciát látok az árfolyam, és az MACD között, ezt nyilakkal jelöltem.
Bud koma! Nem locsóltál eleget hétvégén? Az árofolyamot is szeretnéd ha leöntenék? ,-))
JApánok ma hajnalban -1.42 % -on zártak....én várok ma nap közben ma is nagy lefordulást innen.
Elég szomorú! :D