Regisztráció Elfelejtett jelszó

Arsene Lupin

Re: nincs cím

#500576 Arsene Lupin Előzmény: #500555

Nm tudom, mi a baja ezzel. A hölgy egy eseteges ellenzéki összefogás kulcsfigurájaként van számon tartva.

Lengyel véreink is jöttek hozzánk demonstrálni, a mieink is viszonozták, pedig otthon is lett volna seperni való.

Lupin úr a múltkor említ…

#500555 Rozsdáskilincs

Lupin úr a múltkor említette a választási koalíciós összefogást. Kicsibe már jelen van. Húsvétkor az ünnepi bevásárlás alatt nyomták a kezembe a bosin.

"Tiltakozunk Papcsák Ferenc vezette fideszes.....

Aláírás: DK,LMP,MSZP,Szolidaritás,ZÉK

Ma lesz 17.ó :-) Külön gyöngyszem, Esztergom polgármestere mond beszédet. Nem Esztergomban itt zuglóban:-) Nagyon zaklathatják a zuglói ügyek, gondolom odahaza már mindent elintézett, így fölös energiáit máshol is hasznosítja

Re: Technikai korrekció

#500459 rbbj11 Előzmény: #500457

az áru nem mindig kapcsolt, utóbbi hetekben sem volt szoros korreláció olajjal. Most sem arányos követést, hanem felülteljesítést várok

#500454 rbbj11 Előzmény: #500450

gyakrolatilag megvolt az indexekben a várva várt 10%-os korrekció, mehetünk felfelé, sztem is bux lóg csak ki a sorból. Én a napokban az olaj jelentősebb drágulását is várom

#500450 Arsene Lupin Előzmény: #500112

A futik alapján ma folytatódik odakünn a lassú emelkedés. A német pajtásoknak lenne késztetésük egy gyorsabb emelkedésre is, már csak egy jó hír kellene hozzá.

Nálunk továbbra is csendes dagonya. Az OTP nélkül nehéz lesz emelkedni, viszont a Gyurka közben beleszeretett a Tobin-adóba és annak minden perverz mutánsába. Talán emelkedünk egy kicsit, mondjuk 1 százalékot, de rallyra nincs sok esély.

Re: IMF

#500157 Előzmény: #499893

Ennek az izének nem csak dakota közmondásokat kellett volna olvasnia!

"Ne köpj a kútba, innod kell majd belőle"" mondja az Orosz .

Meg azt is mondja:

'Jobb holnap egy barát, mint ma két kopek"

Csak ezt a kettőt tudta volna, már nem ártott volna ennyit.

#500112 Arsene Lupin Előzmény: #499968

Meg is van az 1 százalék körüli technikai korrekció odakint. Még akár mehetnek feljebb is, bár a spanyolok miatt csak visszafogott az örömködés.

Nálunk a kivárás megy továbbra is. Se a BUX-ot, se a forintot, se a magyar nyelvet nem védi senki.

Technikai korrekció

#499968 Arsene Lupin

Összejöhet ma a piacokon egy technikai korrekció. No nem rally, legfeljebb egy fél-egy százalékos emelkedés. A pár héttel ezelőtti szintekhez komolyabb jó hírek kellenének.

Esetünkben fogy a türelem. Már a Martonyi gyerek is kamuzik az EU-IMF tárgyalásokat illetően. Nem jó jel. Túl sokat cselezett a kerály, le fogják rúgni a pályáról.

Re: IMF

#499963 Arsene Lupin Előzmény: #499893

A CÖF a kerály egyik ”spontán” támogató szervezete. Pali ügyében már hülyét csináltak magukból. Most is, de most kárt is okoznak.

Ahogy a Békemenet sem volt spontán húzás, ez sem az. Az IMF-EU tárgyalások amúgy is sz*rul állnak, marhára nem kellene ez a zavaró repülés.

IMF

#499893 Borska

" A Civil Összefogás Fórum sérelmezi, hogy képviselőik nem tárgyalhattak Iryna Ivaschenkóval, az IMF budapesti képviseletének vezetőjével - mondta Csizmadia László, a CÖF alapítója és szóvivője kedden újságíróknak, miután átadták a civil szervezet nyílt levelét a Nemzetközi Valutaalap (IMF) titkársága vezetőjének. Csizmadia László hangsúlyozta: a CÖF ezzel együtt azon az állásponton van, hogy azonnal meg kell kezdeni a háromoldalú tárgyalásokat az IMF-hitelről az IMF, az EU és a magyar kormány képviselői között.

A szóvivő kiemelte: a CÖF azt várja az IMF-től, hogy "normális gazdasági, pénzügyi és kereskedelmi tárgyalásokat folytat Magyarországgal, és a kölcsönös előnyök alapján egyeznek meg a hitel feltételeiben", a gazdasági kérdésekhez most politikai feltételeket is csatoltak, amit a CÖF nem tart helyesnek. "

komolyan mondom,én nem értem az embereket,mit gondoltak????? mi a f.. jár az agyukban???? a CÖF azt várja az IMF-től??????? hát ki a f... nak hiszik magukat ? odaszarunk az ajtajuk elé,és még nekünk áll feljebb , én nem tudom,nem értem,ez a mai logikus józan paraszti észvezérelt gondolkodás? szerintem a fél világ rajtunk röhög már így is,de ezek a húzások..........

Lupin Úr, Köszönöm a vá…

#499865 net91

Lupin Úr,

Köszönöm a válaszát.

Re: Nagypéntek

#499757 xmann Előzmény: #499720

Jézus semmiféle rendszert nem teremtett, aki mondjuk egyszer átfutotta az Újszövetséget az ezt pontosan tudja. Tanítványai, illetve legfőképp a vallásoso hozzááláásában is erősen militartista vonásokat mutató Saul volt az aki rendszert épített. És épp az ő tevékenységének köszönhető hogy az alapvetően egyik legmegengedőbb vallásból egy iszonyúan zárt, hierarchikus rendszer alakult ki. Szomorú hogy így történt, de ehhez jézusnak nem volt köze

Lupin Úr! Remélem nem v…

#499747 net91

Lupin Úr!

Remélem nem veszi tolakodásnak, küldtem egy privát üzenetet.

Re: Nagypéntek

#499720 Rozsdáskilincs Előzmény: #499031

Én nem vagyok hívő, de akkor is.""

Tanulmányozza kicsit Jézus tevékenységet! Majd definiálja a jelenkori politikai célokat. Rögtön láthatja, Jézus politikus volt:-) Megelőzve korát, megteremtett egy több százéves uralomra törő, világhatalmi rendszer alapjait. Példátlan a rendszerek között.

Re: A cím alapján azt hittem...

#499712 Rozsdáskilincs Előzmény: #499644

Éppen ezért Török Gábor úgy véli, ha a jelöltek között emlegetett Kövér László nem is, Áder János alkalmasnak tűnik az államfői posztra.""

Savanyú János tökéletesen megtestesíti a nemzet egységét, figyelembe véve hogy mi vagyunk a legpesszimistább népség a környéken. Még a bajsza is lefele konyul, haragos, rosszkedvű figura.

Re: A cím alapján azt hittem...

#499644 Arsene Lupin Előzmény: #499618

Érdekes, amikor tegnap láttam a címet az Indexen, nekem is ez ugrott be. Csúnya dolog.