Nm tudom, mi a baja ezzel. A hölgy egy eseteges ellenzéki összefogás kulcsfigurájaként van számon tartva.
Lengyel véreink is jöttek hozzánk demonstrálni, a mieink is viszonozták, pedig otthon is lett volna seperni való.
Nm tudom, mi a baja ezzel. A hölgy egy eseteges ellenzéki összefogás kulcsfigurájaként van számon tartva.
Lengyel véreink is jöttek hozzánk demonstrálni, a mieink is viszonozták, pedig otthon is lett volna seperni való.
Lupin úr a múltkor említette a választási koalíciós összefogást. Kicsibe már jelen van. Húsvétkor az ünnepi bevásárlás alatt nyomták a kezembe a bosin.
"Tiltakozunk Papcsák Ferenc vezette fideszes.....
Aláírás: DK,LMP,MSZP,Szolidaritás,ZÉK
Ma lesz 17.ó :-) Külön gyöngyszem, Esztergom polgármestere mond beszédet. Nem Esztergomban itt zuglóban:-) Nagyon zaklathatják a zuglói ügyek, gondolom odahaza már mindent elintézett, így fölös energiáit máshol is hasznosítja
az áru nem mindig kapcsolt, utóbbi hetekben sem volt szoros korreláció olajjal. Most sem arányos követést, hanem felülteljesítést várok
Ha az indexek emelkednek, akkor az olaj is követi nyilván.
gyakrolatilag megvolt az indexekben a várva várt 10%-os korrekció, mehetünk felfelé, sztem is bux lóg csak ki a sorból. Én a napokban az olaj jelentősebb drágulását is várom
A futik alapján ma folytatódik odakünn a lassú emelkedés. A német pajtásoknak lenne késztetésük egy gyorsabb emelkedésre is, már csak egy jó hír kellene hozzá.
Nálunk továbbra is csendes dagonya. Az OTP nélkül nehéz lesz emelkedni, viszont a Gyurka közben beleszeretett a Tobin-adóba és annak minden perverz mutánsába. Talán emelkedünk egy kicsit, mondjuk 1 százalékot, de rallyra nincs sok esély.
http://www.portfolio.hu/gazdasag/imf-ugy_brusszel_huzza_az_idot.165608.html
Ja, ha minkét fél húzza az időt, akkor a büdös életben nem lesz megállapodás. Legalább is a közeljövőben nem.
Ennek az izének nem csak dakota közmondásokat kellett volna olvasnia!
"Ne köpj a kútba, innod kell majd belőle"" mondja az Orosz .
Meg azt is mondja:
'Jobb holnap egy barát, mint ma két kopek"
Csak ezt a kettőt tudta volna, már nem ártott volna ennyit.
Visszakézből kapta meg a Martonyi gyerek a választ. Nem is értem, miért csinált magából hülyét. Illetve sejtem. Kár érte, lassan ő is hiteltelenné válik.
Meg is van az 1 százalék körüli technikai korrekció odakint. Még akár mehetnek feljebb is, bár a spanyolok miatt csak visszafogott az örömködés.
Nálunk a kivárás megy továbbra is. Se a BUX-ot, se a forintot, se a magyar nyelvet nem védi senki.
Összejöhet ma a piacokon egy technikai korrekció. No nem rally, legfeljebb egy fél-egy százalékos emelkedés. A pár héttel ezelőtti szintekhez komolyabb jó hírek kellenének.
Esetünkben fogy a türelem. Már a Martonyi gyerek is kamuzik az EU-IMF tárgyalásokat illetően. Nem jó jel. Túl sokat cselezett a kerály, le fogják rúgni a pályáról.
A CÖF a kerály egyik ”spontán” támogató szervezete. Pali ügyében már hülyét csináltak magukból. Most is, de most kárt is okoznak.
Ahogy a Békemenet sem volt spontán húzás, ez sem az. Az IMF-EU tárgyalások amúgy is sz*rul állnak, marhára nem kellene ez a zavaró repülés.
" A Civil Összefogás Fórum sérelmezi, hogy képviselőik nem tárgyalhattak Iryna Ivaschenkóval, az IMF budapesti képviseletének vezetőjével - mondta Csizmadia László, a CÖF alapítója és szóvivője kedden újságíróknak, miután átadták a civil szervezet nyílt levelét a Nemzetközi Valutaalap (IMF) titkársága vezetőjének. Csizmadia László hangsúlyozta: a CÖF ezzel együtt azon az állásponton van, hogy azonnal meg kell kezdeni a háromoldalú tárgyalásokat az IMF-hitelről az IMF, az EU és a magyar kormány képviselői között.
A szóvivő kiemelte: a CÖF azt várja az IMF-től, hogy "normális gazdasági, pénzügyi és kereskedelmi tárgyalásokat folytat Magyarországgal, és a kölcsönös előnyök alapján egyeznek meg a hitel feltételeiben", a gazdasági kérdésekhez most politikai feltételeket is csatoltak, amit a CÖF nem tart helyesnek. "
komolyan mondom,én nem értem az embereket,mit gondoltak????? mi a f.. jár az agyukban???? a CÖF azt várja az IMF-től??????? hát ki a f... nak hiszik magukat ? odaszarunk az ajtajuk elé,és még nekünk áll feljebb , én nem tudom,nem értem,ez a mai logikus józan paraszti észvezérelt gondolkodás? szerintem a fél világ rajtunk röhög már így is,de ezek a húzások..........
Jézus semmiféle rendszert nem teremtett, aki mondjuk egyszer átfutotta az Újszövetséget az ezt pontosan tudja. Tanítványai, illetve legfőképp a vallásoso hozzááláásában is erősen militartista vonásokat mutató Saul volt az aki rendszert épített. És épp az ő tevékenységének köszönhető hogy az alapvetően egyik legmegengedőbb vallásból egy iszonyúan zárt, hierarchikus rendszer alakult ki. Szomorú hogy így történt, de ehhez jézusnak nem volt köze
Lupin Úr!
Remélem nem veszi tolakodásnak, küldtem egy privát üzenetet.
Én nem vagyok hívő, de akkor is.""
Tanulmányozza kicsit Jézus tevékenységet! Majd definiálja a jelenkori politikai célokat. Rögtön láthatja, Jézus politikus volt:-) Megelőzve korát, megteremtett egy több százéves uralomra törő, világhatalmi rendszer alapjait. Példátlan a rendszerek között.
Éppen ezért Török Gábor úgy véli, ha a jelöltek között emlegetett Kövér László nem is, Áder János alkalmasnak tűnik az államfői posztra.""
Savanyú János tökéletesen megtestesíti a nemzet egységét, figyelembe véve hogy mi vagyunk a legpesszimistább népség a környéken. Még a bajsza is lefele konyul, haragos, rosszkedvű figura.
Érdekes, amikor tegnap láttam a címet az Indexen, nekem is ez ugrott be. Csúnya dolog.
A DAX és a BUX is elég csúnyán kezdett, bár a BUX esése még visszafogottnak is nevezhető.