Neki se ugrottunk még Te telhetetlen... ;-)
mikor usa még emelkedett március végén, mi már akkor is lefelé mentünk....qrva unalmas, hogy 4-ik hete esik a bux....
MOL -t nagyon elkezdték adni...bár forgalom nulla...úgy látszik venni se szeretné senki. OTP is elindult...de nincs érdeklődés...
Áh...az egész magyar piac ilyen f@s lett : nincs érdeklődés iránta.
Jó reggelt...de már egy hete próbálkozunk vele! :D
Ok, majd gyere el egyszer :-))
elég vegyesek a mozgások Európában.ezért lehet ez az összevisszaság.
franciák nagy minuszban, németek meg 90 fokban fölfelé most...angolok esnek, forint gyengül, Sp kis pluszban...csak a németek miatt nem tudtunk még akkorát esni...szerintem.
ma is elég hideg van...jönnek az Alpoki hideg szelek :-))
reggel fél hétkor átmentem tojásért a tetrába...majdnem lafagyott a t@k@m :D
ON
nah....ennél nagyobb esésre számítottam én is.
Jó reggelt! Azért azt ne felejtsd el Waszi, hogy a 18K annak idején az emelkedést is megfogta párszor, így ha az emelkedésben masszív ellenállás volt, várható hogy a letörése sem elsőre fog sikerülni. Legalábbis nagyon meglepődnék rajta.
Nekem az volt :D Egyebkent 17500-al en is kibekulnenk, viszont az mar rugos kornyek, szerintem onnan pattan a bux, ugyhogy a hatit jo lenne kiszamolni, es jokor fordulni. Ma lehet reggel kisebb felhuzas, de azert esni fogunk valoszinuleg, ugyanis jo hir nincs. Persze lehet hogy meglovagoljuk az USA nyitasban a tegnapi eses korrekciojat. Szoval nem lehet tudni.
-1% hambira sem bírjuk letörni a 18e buxot?
tegnap már nem volt hétvége ;-)
prompt 18k alatti régiót várnám (17,5k?)
Latom aktiv volt a honlap hetvegen is. En megmondom oszinten, penteken sem dolgoztam, igy 4 nap tomor semmitteves. Csodalatos 4 nap :D (Most morzsolom szet a konnycseppet, hogy vissza emlekezem) Na lassuk, meddig esunk ma.
jópofák ezek a beirogatások..semmi sem biztos csak a bizonytalanság..mi??! ;-)
Feltéve,hogy ha nem húzza keresztbe a számítást.,hogy innen még kihúzzák új csúcsra a daxot is.kb 7840-ig.
nahh a husvéthétfő meghozta a napocskát is ide hozzánk :) meg a CDS kockázat emelkedését európaszerte
érdemes lesz figyelni a mozgásokat ,mert a keresztek,a fundamenták a CDS árazás és az USA kötvények hozamemelkedése komolyabb 10-15% os korrekciót sejtet az rv piacokon,amíg a FED ki nem nyögi a QE3at eshetünk.
...utánna meg rakéta? de jó volna elkapni egy ilyen forgatókönyvet és oda vissza 3-4000pontot
:) a dunántúl tréderei :) KIRÁÁÁLY :) nahhh nem felejtem el :)