Regisztráció Elfelejtett jelszó

quantumxxl

Re: tada hibája?

#499510 webster

Igen!

Erre szerettem volna felhívni mindenki figyelmét az előző kis storymmal :)

Nem is gondolnátok, milyen komoly bróker oldali pluginek ( kiegészítő szoftverek ) játszanak ellenünk ezen a piacon!

Köszönöm a kiegészítést!

Re: tada hibája?

#499507 webster Előzmény: #499456

Hát van egy érdekes storym egy közismert forex brókerrel kapcsolatban!

Volt egy nyitott kötésem, ami jócskán pluszban volt. A beállított stop is pluszban, de távol az aktuális árfolyamtól.

Egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy egy komoly méretű gyertya kanóca kivette a stoppomat. Nézegettem, hogy mi okozta ezt a extrém mozgást a piacon, Arra a következtetésre jutottam, hogy semmi! Más brókernél nem volt ilyen gyertya!

Néhány órával a stop után felhívtam a brókert és jeleztem neki, hogy kistoppolt a rendszer egy olyan árfolyamon, aminek még csak a közelében sem járt az árfolyam, mármint a többi brókernél! Az én brókeremnél a többszöröse volt a szóban forgó kanóc.

Kb. egy óra múlva jelentkezett a bróker és sűrű elnézések közepette jelezte, hogy valóban technikai probléma történt és visszaállították a kötésemet.

Alső reakcióm az volt, hogy nagyon korrekt, de miután a bróker visszaállította a kötésemet az eredeti dátummal és nyitási árfolyammal, elgondolkoztam és néhány nappal történet után visszarendeltem a pénzt!

Elég meleg, ha egy lezárt kötés visszakerül ismét napokkal korábbi dátummal és árfolyammal.

Ezt a történetet csak azért írtam, mert véleményem szerint fedhetetlen bróker nincs, legalábbis az MT-s brókerek között. Vannak jobbak és rosszabbak. Az előzőből van kevesebb!

A Dukascopynál nincs a mai napig MT4. A cég válasza, hogy nem tudná a jelenlegi minőséget tartani MT4-n, pedig tesztelték.

Re: nincs cím

#499505 Tenil Előzmény: #499435

Teljesen igaza van Magellannak. Azért nem a Tada a a felelős, hogy olyat írtam alá, amelynek a tartalmával nem voltam tisztában, mert vakon megbíztam abban, aki ajánlotta a lehetőséget. A Quantumnak kellett volna tájékoztatnia arról, hogy hogyan áll a MAM, mekkora a floating, a Tadawulnak ehhez semmi köze. Ha Ügyfélként magam kereskednék, akkor sem szólhatna, hogy vigyázzak, mert az egyik pozíciómat nem jó irányba vettem. Perszen nekem is könnyebb a Tadanak írni a panaszaimat, de ennek ellenére tudom, hogy nem ők hibáztak. Én hibáztam, és a Quantum. Én azért, mert hittem, és naiv voltam, a Quantum pedig azért, mert nem tájékoztatott a tőkém értékéről, és nem tartották be a tőkevédelmet. Ha betartották volna, akkor most legfeljebb 30% mínuszban lenne a számlám, amit vállaltam is.

Re: leállítás

#499504 Zsuzsa Előzmény: #499419

Írj légy szíves valamilyen elérhetőséget!

Feljelentést személyesen és írásban is lehet tenni. A többit privát mailen.

tada hibája?

#499456 hirvivo

A tadának nem tudom milyen szerződése volt a qxxl el de abban nem hibásak,hogy volt nyitott pozi ami minuszban volt.De egyszer nekem is az alpari (amikkor egyedül kereskedtem) lezárt minuszban levő pozit és amikor megreklamáltam akkor visszatették a pozikat a helyükre.Tud valaki olyat,hogy milyen szerződése volt a tada és qxxlnek egymásközt erről az "apróságról"??

Volt e valahol leirva,hogy a nyitott pozik nem lesznek láthatók?

És kinek a felelőssége betartani a tőkevédelmet?Qxxl nem?

#499443 macika Előzmény: #499435

kérdés ki kezelte a számlákat?

1 mindenki saját maga, a Tadánál?

2 vagy a quatumm mint Tada viszonteladó amivel megosztotta a felelősséget?

Ha jól olvastam akkor a quantumxxl egy a Metában - expert Advisors-ra készített kereskedőrobot köré épített fel egy MLM-rendszert.

Ha ez így van akkor nem ő "nyúlta" le a pénzt, hanem a robot veszítette el, amit az ügyfelek futtattak "önszántukból", hiszen ezt egy kattintással ki lehetett volna kapcsolni és átállni kézi (saját) kereskedésre, pont úgy mint a tőzsdén.

mit nyerhetett a quantumm?

1. gondolom a szokásos mlm piramis jutalékokat (új emberek beszervezése)

2. a robot használatának az árát

3. jutalék új ügyfelekért a Tadánál (?)

Látom sokaknak nem tiszt…

#499435 Magellan

Látom sokaknak nem tiszta, hogy a Tadawul nem asszisztált a veszteséghez. Ezzel a logikával szerintem nyugodtan be lehetne vennetek a feljelentésbe az internetszolgáltatótokat is. Hiszen azon keresztül adtátok le a POAt.

Miért nem értitek meg, hogy a Tadawul egy felületet adott. Mintha az autópályán balesetet okozna egy busz, és a buszon utaztok. Ki a felelős? Az autópályafenntartó?? Remélem mindenki érti az összefüggést. Igen, a Tadawul LÁTHATJA, hogy hogyan kereskedik a Quantum. De nem ő köt! Nem az ő felelőssége!

#499432 Ildiko2 Előzmény: #499419

Én is olyan károsult vagyok a Tadawul és a Quantmxxl által. Nagyon sokat veszítettem én is. Ha többen vagyunk valamit sikerül elérni Én is beszllok hátha visszatudjuk szertzni a pénzünket. mail címem: ildiko.magyar@digikabel

#499430 Ildiko2 Előzmény: #499416

Énis károsult vagyok a Quantumxxl és a Tadawulfx általi kereskedésben. Nagyon sokat veszítettem Én is. nagyon szívesen beszállok Én is hátha sikerül öket lebuktatni és a pénzünket visszaszerezni. Ha többen összefogunk akkor nem kerül annyiba. mail címem: ildiko.magyar@digikabel.hu

Re: Megjelentek a hiénák is?

#499429 Hubertus88 Előzmény: #499377

azért ne kiáltsunk ki mindenkit csalónak mert egy fatökű banda aki a nyílt lehúzásból akart meggazdagodni az bedőlt.

A svájci Dukascopy egyébként egy messzemenőkig jó reputációjú FX Bank, svájci számlanyitás min. 5000$ ral lehetséges, míg az Európai leányuknál (litván asszem) 100 $-tól lehet kereskedni.

#499419 qxxldead Előzmény: #499416

En is bo egy honapja szalltam be a quantumos alfa robotba, eddig kb -46%. A nemzeti nyomozoirodanal milyen formaban lehet feljelentest tenni? Szemelyes/hivatalos level/email?

Perkozossegben gondolkodtok? Elsore a tadawul ellen lenne erdemes megtenni, neki van tokeje es vesztenivaloja. A quantumon nehez fogast talalni es hamarosan kiurul.A tadawul ellen arra lehetne hivatkozni, hogy a honlapokon is feltuntetett partnersegen es kozosen hasznalt poa-n keresztul felrevezetett minket, hogy biztonsagos a nyilvantartas es a kozolt reportok valosak. Kozben ralatott a szamlakmigazi allasara es tkp partner volt az atveresunkben sajat haszna erdekeben.

Aprilis 2-an hivtam a pszaf ugyfelszolgalatat, akkor meg semmirol sem tudtak. De azt mondtak, ok nem is illetekesek, mert a tadawulnak eu-s engedelye volt a ciprusi hatosagtol, ok maximum tovabbitjak a panaszt a ciprusi felugyeletnek.

befektetési tanácsadó

#499407 tőzsdemaci

Egy érdekesség. A következőket találtam mint elvárások, egy "Pénzügyi-Befektetési tanácsadó" pozícióra (álláshírdetés):

- Könnyen teremt kapcsolatot, kiválóan kommunikál

- Szorgalmas és fejlődni is akar

- Munkájára igényes, eredményeire büszke

- Rendelkezik értékesítési tapasztalattal

- Minimum középfokú végzettségű

Namost itt még véletlenül sincs megemlítve, hogy értsen is hozzá. Ezt érdemes észben tartani, amikor tanácsot adnak. Biztosan vannak olyanok is akik valóban értenek ahhoz amiről beszélnek, de ez a ritkábbik szerintem.

Most ez qxxl-es topic va…

#499405 hirvivo

Most ez qxxl-es topic vagy dukascopy meg minden?

Inkább azt árulja el ha tudja valaki,hogy a qxxl+tadawul átvágásra mit mond a PSZÁF?

#499398 rbbj11 Előzmény: #499393

ahogy írtam, még mindig jobb, mint... :) Jobb arra várni, mint ilyen francokkal elbukni gyorsan a tőke felét, nem?

No meg az átlagos pü-i műveltségnél ő még mindig jobban áll, itt sokan még tanulhatnak tőle IS...

Re: Megjelentek a hiénák is?

#499395 Kissherceg Előzmény: #499394

nyugaton nem siker az mlm, a mohóságot ebben a térségben lehet kihasználni...