Regisztráció Elfelejtett jelszó

quantumxxl

Re: Megjelentek a hiénák is?

#499075 vito54 Előzmény: #499074

Már inaktív mind2 számlám szóval remélhetőleg megoldódik az ügy. Meg az is lehet, hogy hagyom a pénzt a tadánál és kezdek vele ott valamit.

#499074 kratya Előzmény: #499073

Nem baj, küldj a support@tad....-ra egy sima visszautalást, hátha az előbb teljesül!!!

Én is kétszer küldtem a visszautalást, 1-et a hungary@....-ra, egyet a supportra, és a support küldte ki hamarabb a pénzt!!!

Mivel a poát két helyre kell küldeni, így nem csodálkoznék, ha a quantum civatná az embereket a visszavonással! :-(

#499069 kratya Előzmény: #499044

Nem kell a poával foglalkozni!!!!!!!!!

Simán ki kell kérni a pénzt a számláról!!!!!!!!

a 2-el kezdődő legyen ráírva, hagyjál pár dollárt! (én 5-öt hagytam)

azzal semmit nem tudnak kezdeni!!!!!

A robot ugyse kereskedik ennyi pénzzel.

Valszeg a rengeteg poa miatt van a késés, ezért láttam én is egyszerűbbnek a sima visszautalást.

majd április végén ha lecseng az örület, elküldöm a poa visszavonást

Úgy látom a korábban fel…

#499067 Shortosgyula

Úgy látom a korábban feltett "feketelista" névsorban szereplők facebook profilja rekord sebességgel inaktiválódik...

Nyilván mert minden rendben megy és ártatlanok mint a ma született bárány.

Platina Kanna te még aktív vagy?

első találkozó

#499066 Pacsni

Megszerveződött az első találkozó a károsultak között. Ma, 6-án 17 órakor találkozunk. Akit érdekel, jelentkezzen a pacsnihely@gmail.com e-mail címen.

#499061 anti-qxxl Előzmény: #499026

"De ha okosan betartottad volna a robotozás szabályait (tőke kivét az első időben folyamatosan min. a befizetett tőke erejéig), akkor bizony neked is mint nekem az alfa még így is szép hozamot hozott volna!!!!"

Tisztességtelen robotnál mindegy, hiszen csak a szerencsén múlik hogy mikor kezdik el szétosztani a vesztességet. Igazából ez nem is robot, csak egy pilótajáték volt, ahol a vakszerencsén múlt hogy ki tudott még nyereséggel kiszállni (a vezetőkön kívül ilyen kevés lehet, hiszen ki venné ki a havi 7%-ot hozó befektetésből a pénzét)

#499054 Spy007 Előzmény: #499023

Amatoregy: "ez nem itteni érintett számla volt. Valaki hasonló tevékenységet szeretett volna csinálni."

Ezt nem értem egész pontosan. Segítenél, hogy mire gondoltál?

#499051 kelvin Előzmény: #499050

Jogos is, de akkor nem értem mi a fenére várnak még!

Ennyi idő alatt már meg kellett volna csinálni.

#499050 vito54 Előzmény: #499049

Csak azért elégedetlenkedek mert van aki szerdán küldte a visszavonóját és azóta már nála van a pénz is..

#499049 kelvin Előzmény: #499048

Igen, mert gondolom azt akarják, hogy minél hamarabb mindenkinek biztonságban legyen a pénze. Ezért először inaktiválják, majd később kerül az egyesre.

Ez idő de legalább a Q már nem férhet hozzá. Nem ülsz időzített bombán, mert ki tudja, hogy mikor akarják újraindítani.

#499048 vito54 Előzmény: #499046

Köszi. Inaktív mind2 de levelet még nem kaptam arról, hogy az 1-essel kezdődőre átrakták volna, így kivonni sem tudom.

Ráadásul a Tada már ajánlott egy másik kezelt számlás lehetőséget. Nem épp jókor.

#499047 vito54 Előzmény: #499045

Én októberben léptem be, béta 10%ot, alfa olyan 6%ot "hozott" azóta szóval nekem sem sok maradt.

#499046 kelvin Előzmény: #499044

Ha belépsz a metatraderbe jobb sarokban azt kell látnod, hogy inaktív számla, de ettől még látszik rajta az egyenleg.

De egyébként sem, beszélj Nikolettel és mond meg neki, hogy elküldöd most és továbbítsa feldolgozásra. Így hátha gyorsabb lesz.

#499045 Zsuzsa Előzmény: #499036

Azok még rosszabbul jártak, akik most léptek be. Én tanácsadói (ráadásul ismerős!) ajánlatra, 1 hónapja, az összes elmúlt évi veszteséget rám terhelték, szinte semmi nem maradt.

#499044 vito54 Előzmény: #499039

Én is oda írtam még hétfőn, küldtem mindkét poa visszavonót, 2szer beszéltem vele telefonon és még mindig semmi :S Kezdek aggódni