Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

HUF fórum

Re: nincs cím

#54797 karakter Előzmény: #51812

Az órás grafikon alapján a Ft gíengülés alakzati célára megvolt a 285 környékével...

Ezt itt az erősödő csatorna teteje is egyben,...a momentumok alapján nem várom ennek a törését, annak ellenére, hogy még ebben a mini trendben vagyunk.

Amennyiben megtörténik,...akkor 290 a következő alakzat nyakvonala,...és azután 300 - 305 környéke. No de az még messze van.

Ne feledjük van a Ft-nak 268 környékén is egy rése...

Most kellene döntenem,...ill. dönteni fogok, mert ha nem lépek az is döntés...

Nem fogom ma eladni.

Ádám

#54735 Csokigyáros Előzmény: #51813

szép csendben elgyengülget...

pedig visszakapaszkodhatna 280 alá...

most erre sajna nincs sok esély...

#51813 karakter Előzmény: #51812

Ha esetleg tartósan beerősödik veszek rajta részvényt,...vagy lekötöm.

A portfóliómban jó tudni egy kis valutát is. Sose tudni mire jó.... :-)

#51812 karakter Előzmény: #49892

268 környékén van egy rés a 4 óráson...

Minden esetre én 277-en megvettem egy nagyobb csomagot és 285 környékén, vagy felette gondoltam eladni,...majd visszavenni,...vagy esetleg dollárra cserélni,...majd meglátom.

Azonban egyenlőre jobban toporog mint az számomra ideális lenne.

#49908 akpo7 Előzmény: #49892

A célár nekem is annyi, hogy 270en kapjak a benkben, de ez nem holnap lesz.

#49904 NightLord Előzmény: #49892

egamicsinál? : )

Amugy szvsz továbbra is fogja a hosszútávú emelkedő trendvonal, és mivel ebben a hurrában nem sikerült törnie, én egyre kevesebb esélyét látom.

Ha mégis törné, akkor 266,7 - gondolom ugyanazt a fibót nézzük : )

#48538 NightLord Előzmény: #48509

Ahhoz képest, hogy az utóbbi néhány órában jelentősen "fordult a befektetői hangulat", a forintot még mindig nem adják..

#48308 NightLord Előzmény: #47081

Ha ebben a nagy örömködésben nem bírja átvinni a 275-ös szintet, akkor viszont lehet h nem fogja egy darabig...

#47089 Nemletezik Előzmény: #47081

Közben eladtam, sajna jóval kevesebb haszonnal. Szerintem úgy rángatják ahogy akarják, kicsit lutri. A semmire mozog 10 pontokat.

#47081 NightLord Előzmény: #43984

Na most merre tovább vajon? Letapadtunk a legutóbbi lokális mélypontra, ami egyútta egybe esik a hosszabb távú emelkedő trendvonallal.

Én 248 nál nyitottam egy…

#43984 Nemletezik

Én 248 nál nyitottam egy kis certit, ma járt 329nál a vételi is, nem adtam még el, lehet megbánom majd, de min. 290-re várom a EURHUF-ot szerintem csak fals kitörés volt az utóbbi idők intenzív forint erősödése.

#43785 NightLord Előzmény: #42952

Hát akkor ezt rosszul gondoltam. Azért ilyesztő a gyengülés sebessége, szvsz nem sok jót jelent a jövőre nézve : (

#43705 -sabe Előzmény: #43627

én lezártam a certi pozimat, nagyon jól jártam vele. Pedig hogy be voltam tojva, hogy kiütik 270-es euróval...

hagyom a francba a certit, innen inkább fxtrade