Castelgarden XJ145HD Honda hydro motoros fűgyűjtős traktor eladó.2 késes,92cm vágószélesség,mulcskészlettel.Ár:390.000ft
Castelgarden XJ145HD Honda hydro motoros fűgyűjtős traktor eladó.2 késes,92cm vágószélesség,mulcskészlettel.Ár:390.000ft
:)
Nem jöttek be a "hogyan gazdagodjunk meg tipp" könyvek?? :))
Khmmm... viszont akkor meg sem veszik, mert minek :))
A következő könyvek eladók darabja 500 forint.+ postaköltség vagy személyesen Érden vagy Pesten.
John Kalench: A jelöltkutatás mestereinek titka Kiyoisaki: Üzleti Iskola, Miért szeretnénk, hogy gazdagodj?, Adósságkalauz Keith Ellis: Csodalámpa Don Failla:A 45 másodperces prezentáció, amely megváltoztatja az életedet, A rendszer Nancy Failla: Eljött a nők ideje.
Dr. Telkes József: Ki mer gazdag lenni?
cukor 230 Ft, érd. priviben.
modul szőnyeg 50x50 méret , 3 féle minőség, bontott ,de tisztított. ipari nagy kopásállóságú 2500-3500 ft/m2.bolti ár 10-15e Ft/m2. 35 50 illetve 60m2 van
mire gondolsz?
egyébként nézd meg a neten, nagyon jó kis cucc, smart tv-t csinál egy hagyományos tv-ből...
esetleg más? :)
Urak.
Tudok olcsón Samsung BD-D7500B, 3D Blu-ray lejátszót, internet, wifi, stb...
Gari sajna nincs, bontatlan csomagolásban.
Az ára 55e ft.
Ha valakit érdekel, privátban.
Köszi.
eladó üvegajtók kerettel, és pár db üvegfal(fekete színben) , és pár tábla mdf lap, pár száz m utp kábel (bontott) érdeklődni priviben
Sziasztok, van egy bkv bérletem, budapesti, felnőtt. dec 31ig érvényes. most nekem nem kell.odaadom 3000hufért és el is küldöm annak, aki kéri. postaköltséget állom.
csak óvatosan. Egy madzag maradjon, hogy a GYJ előtt első kézből lássuk az ifókat.... :)
Wazz, csak szerényen :)
Ma vettem egy otp-t, holnapra kinézem egy richtert, aztán majd meglátjuk, hogy még mit vásárolok még fel :)
a bontás még csak most jön... lesz vagy 2000 km számítógép kábel + villanyvezeték, brutál mi van az álmennyezett felett..
vagy Sanyi bácsit egy széfben gunnyasztva ... )
akkor csak átköltözött...
én körülnéznék alaposan, hátha ott felejtett valaki valahol, 1-2 köteg bankót....:))
merre van?
ez már szakmai jellegű:) az otp nem szűnik meg csak átalakul :)
gondoltam,hogy vmi otp átalakitó brigádod van,és onnan van bontásból:)