Igaz. baloldal helyett ellenzéket kellett volna írni.
Tehát a mondat helyesen:
Akkor az ellenzék azért különb, mert nincs egy értelmes szónoka sem?
Igaz. baloldal helyett ellenzéket kellett volna írni.
Tehát a mondat helyesen:
Akkor az ellenzék azért különb, mert nincs egy értelmes szónoka sem?
Nem. Többnyire a Fidesz nyerte a választásokat, de MSZP-nek SZDSZszel együtt több szavazata volt, mert a választási rendszer a kicsiket támogatta a kompenzáció révén. MSZP/SZDSZ megvette a szavazatokat hitelből a szavazóknak meg azt hazudták, hogy megvan rá a fedezet. Ez a zseniális Gyurcsány. Egy csaló.
Na , ez legalább nem röhejesen nemzetieskedő , hanem igaz értékű ,jóízű hagyományőrző mondat volt.
Valaki mutasson már nekem jobboldali pártot, ma Magyarországon. A populista hőzöngés nem keverendő a jobboldali értékrenddel.
Adolf Hitler beszéde az ifjúsághoz
És hármast. Csak pontosan, bár semmi de semmi jelentőség nincs. Tele van a világ kisszerű emberekkel, akik jó eredménnyel abszolválták a vizsgáikat.
Akkor a baloldal azért különb, mert nincs egy értelmes szónoka sem?
Orbánt sem szeretem. Olyan vagyok, mint az ártány disznó. Haragszik kanra, nõstényre.
"1990-ben a Közgazdaságtudományi Karon egyetemi diplomát szerzett." !!!
Nem akarok rosszindulatú lenni, de azt a szakdolgozatát se látta még senki. Ráadásul elégségest kapott rá.
Magyarországon a hat szabad választásból ötször elverte az MSZP a FIDESZT. Akkor ötször hülye tömegek voltak, hibás értékítélettel, és egyszerre meg egy alkalomra bölcsek lettek? Nagyon komoly!
Orbán azt a 15 mondatot , amit tud, hihetetlenül hatásos módon adja elő tízen éve.
Megnézel egy hitleri beszédet, hatalmas tömeg hallgatta könnybe lábadt szemmel a nyilvánvaló hazugságait, még 1944-ben is.
Minden valamire való cezaromániás zseniális valamiben, és egyben súlyosan pszihopata.
Gyurcsány számos hibája mellett a legértelmesebb politikus. ""
Na ezzel sikerült nagyot ütni:-) A tömegeknek ne úgy tűnik hogy az lenne, de tudjuk a zseniket nehezen érteni:-) Egyébként ha okos lenne a politikusok között( azért itt mert itt nem az egyéb, jeles képesség számít) akkor még ME lenne. De, nem az!
" Gyurcsány számos hibája mellett a legértelmesebb politikus. "
Egy beteg ember. Pszihiátriai eset.
"Meg fogja találni."
Ha nem találja meg sürgősen mindkettőt, akkor politikai halott. Al Capone is adócsaláson bukott el.
Gyurcsány számos hibája mellett a legértelmesebb politikus. Meg fogja találni.
Aztán a velejéig elfogulatlan nép majd ugyanúgy fog tippelgetni az igazságra, mint Orbán esetében, akinek ezekben a vészterhes időkben "tanúi " abszurd mélységeket érintve saját állítása nyomán kiderült hős ellenállói múltja.
Szerintem a világban hova tovább a groteszk mértékegysége a "magyar" lesz.
" de ezt kár volt megjegyezned mert gyurci minisztersége alatt, feltétel volt a felsőfokú végzettség " Ez annyira fárasztó , ezt félre téve is volt diplomája.
"1990-ben a Közgazdaságtudományi Karon egyetemi diplomát szerzett." !!!
Tényleg normálisan , kulturáltan levelezel, meg nem bántanálak, de ilyen érvelési szinten nincs értelme győzködni egymást.
kidolgozni igen, de gép javítja. Számítógépen vizsgáztunk...
"Amúgy el kéne dönteni, hogy azért csúnya, mert soha nem volt, vagy azért csúnya,amiért kilopatta, mert ugye a kettő együtt olyan képtelenség lenne, mint az egy személyben bűnszövetkezetben elkövetett társ tettes. "
.
továbbra is olvasási kihívással küzdesz, én azt állítottam h kilopták onnan, nem kell semmit eldöntenem...
.
"de megjegyezném , a szóban forgó végzettségét semmi rangjához, munkájához, titulusához nem használta fel, nem tüntette feL semmilyen társadalmi érintkezésénél"
.
de ezt kár volt megjegyezned mert gyurci minisztersége alatt, feltétel volt a felsőfokú végzettség, tehát használta sőt mivel feltétel volt, csalt ha nem volt neki, míg SP-nek tényleg nem kellett a dr....
Erre azt tudom mondani, amit az E-Star góré esetében is. Aki kis dolgokban sumák, az még sok csúnyaságot követhet el.
Egyébként nem tudom hány doboza van Gyurcsánynak és hogy Alaszkában tárolja-e őket, de két nap elég kellene legyen a dolgozatok megtalálására. A dolog nem babra megy most, végleg kiírhatja magát a politikából.