Regisztráció Elfelejtett jelszó

Arsene Lupin

Re: Orbán sokat lábjegyzetelt

#498793 prospero Előzmény: #498782

Igaz. baloldal helyett ellenzéket kellett volna írni.

Tehát a mondat helyesen:

Akkor az ellenzék azért különb, mert nincs egy értelmes szónoka sem?

#498792 prospero Előzmény: #498778

Nem. Többnyire a Fidesz nyerte a választásokat, de MSZP-nek SZDSZszel együtt több szavazata volt, mert a választási rendszer a kicsiket támogatta a kompenzáció révén. MSZP/SZDSZ megvette a szavazatokat hitelből a szavazóknak meg azt hazudták, hogy megvan rá a fedezet. Ez a zseniális Gyurcsány. Egy csaló.

#498791 Előzmény: #498780

Na , ez legalább nem röhejesen nemzetieskedő , hanem igaz értékű ,jóízű hagyományőrző mondat volt.

#498788 Tőzsdeebihal Előzmény: #498782

Valaki mutasson már nekem jobboldali pártot, ma Magyarországon. A populista hőzöngés nem keverendő a jobboldali értékrenddel.

#498786 Előzmény: #498779

És hármast. Csak pontosan, bár semmi de semmi jelentőség nincs. Tele van a világ kisszerű emberekkel, akik jó eredménnyel abszolválták a vizsgáikat.

#498782 prospero Előzmény: #498772

Akkor a baloldal azért különb, mert nincs egy értelmes szónoka sem?

#498780 taresz Előzmény: #498772

Orbánt sem szeretem. Olyan vagyok, mint az ártány disznó. Haragszik kanra, nõstényre.

#498779 prospero Előzmény: #498731

"1990-ben a Közgazdaságtudományi Karon egyetemi diplomát szerzett." !!!

Nem akarok rosszindulatú lenni, de azt a szakdolgozatát se látta még senki. Ráadásul elégségest kapott rá.

#498778 Előzmény: #498762

Magyarországon a hat szabad választásból ötször elverte az MSZP a FIDESZT. Akkor ötször hülye tömegek voltak, hibás értékítélettel, és egyszerre meg egy alkalomra bölcsek lettek? Nagyon komoly!

#498772 Előzmény: #498760

Orbán azt a 15 mondatot , amit tud, hihetetlenül hatásos módon adja elő tízen éve.

Megnézel egy hitleri beszédet, hatalmas tömeg hallgatta könnybe lábadt szemmel a nyilvánvaló hazugságait, még 1944-ben is.

Minden valamire való cezaromániás zseniális valamiben, és egyben súlyosan pszihopata.

#498762 Rozsdáskilincs Előzmény: #498755

Gyurcsány számos hibája mellett a legértelmesebb politikus. ""

Na ezzel sikerült nagyot ütni:-) A tömegeknek ne úgy tűnik hogy az lenne, de tudjuk a zseniket nehezen érteni:-) Egyébként ha okos lenne a politikusok között( azért itt mert itt nem az egyéb, jeles képesség számít) akkor még ME lenne. De, nem az!

#498760 taresz Előzmény: #498755

" Gyurcsány számos hibája mellett a legértelmesebb politikus. "

Egy beteg ember. Pszihiátriai eset.

#498757 Arsene Lupin Előzmény: #498755

"Meg fogja találni."

Ha nem találja meg sürgősen mindkettőt, akkor politikai halott. Al Capone is adócsaláson bukott el.

#498755 Előzmény: #498722

Gyurcsány számos hibája mellett a legértelmesebb politikus. Meg fogja találni.

Aztán a velejéig elfogulatlan nép majd ugyanúgy fog tippelgetni az igazságra, mint Orbán esetében, akinek ezekben a vészterhes időkben "tanúi " abszurd mélységeket érintve saját állítása nyomán kiderült hős ellenállói múltja.

Szerintem a világban hova tovább a groteszk mértékegysége a "magyar" lesz.

#498731 Előzmény: #498723

" de ezt kár volt megjegyezned mert gyurci minisztersége alatt, feltétel volt a felsőfokú végzettség " Ez annyira fárasztó , ezt félre téve is volt diplomája.

"1990-ben a Közgazdaságtudományi Karon egyetemi diplomát szerzett." !!!

Tényleg normálisan , kulturáltan levelezel, meg nem bántanálak, de ilyen érvelési szinten nincs értelme győzködni egymást.

#498723 Spade Előzmény: #498707

"Amúgy el kéne dönteni, hogy azért csúnya, mert soha nem volt, vagy azért csúnya,amiért kilopatta, mert ugye a kettő együtt olyan képtelenség lenne, mint az egy személyben bűnszövetkezetben elkövetett társ tettes. "

.

továbbra is olvasási kihívással küzdesz, én azt állítottam h kilopták onnan, nem kell semmit eldöntenem...

.

"de megjegyezném , a szóban forgó végzettségét semmi rangjához, munkájához, titulusához nem használta fel, nem tüntette feL semmilyen társadalmi érintkezésénél"

.

de ezt kár volt megjegyezned mert gyurci minisztersége alatt, feltétel volt a felsőfokú végzettség, tehát használta sőt mivel feltétel volt, csalt ha nem volt neki, míg SP-nek tényleg nem kellett a dr....

#498722 Arsene Lupin Előzmény: #498707

Erre azt tudom mondani, amit az E-Star góré esetében is. Aki kis dolgokban sumák, az még sok csúnyaságot követhet el.

Egyébként nem tudom hány doboza van Gyurcsánynak és hogy Alaszkában tárolja-e őket, de két nap elég kellene legyen a dolgozatok megtalálására. A dolog nem babra megy most, végleg kiírhatja magát a politikából.