Platinát ne vedd figyelembe sztem :D Ő szimplán bolond így első ránézésre
Platinát ne vedd figyelembe sztem :D Ő szimplán bolond így első ránézésre
Még van aki itt van és még mindig mentegeti a quantumot, miután valószínüleg másokat is belerángatott ebbe.
Még van aki itt van és még mindig mentegeti a quantumot, miután valószínüleg másokat is belerángatott ebbe.
Feljelentés mindenképpen hasznos, hiszen az elrejtett halmozódó vesztességgel megtévesztették az ügyfeleket (magyarul csalást követtek el).
Azt nem hiszem hogy a hírverés meggyorsít bármit is, de annyi haszna biztos lesz hogy az okosabbak ne fektessenek hasonlóba később, de sajnos a buták vannak többségben akik más kárából sem tanultak eddig sem (lásd a hasonló átveréseket)
Nem mondtam meg hova menj csak szóltam, hogy a kutyát nem érdekli a kárörvendésed. Akikhez beszélnél már rég nincsenek itt, hanem nyaralnak valahol a mi pénzünkön.
Nem hiszem hogy te mondod meg hogy ki hova menjen.
A pertarsasag/verolegenyek/feljelentes/PSZAF mellett erdemes lenne az egeszet a nyilvanossag ele is tarni, hogy rajtunk kivul masok ne szivjak meg veluk (vagy egy hasonlo ceggel).
Raadasul egy kis plusz nyilvanossag talan megolajozhatja a magyar hivatalok/igazsagszolgaltatas rozsdas kis fogaskerekeit ...
Es ehhez meg penz se kell vagy kapcsolatok, eleg egy-ket jol megfogalmazott email elkuldese a megfelelo cimekre a nagyobb hirportaloknak/napilapoknak, biztosan lesz 1-2 ujsagiro, aki racuppan a sztorira, ha tenyleg tobbezer karosult van.
Még jó, hogy kiforgatod a szavaimat. Nem bízom és senkiben, de tény, hogy ott látni mi megy a számlán és így a csalásnak ez a fajtája ki van zárva. Ettől más lehet, de olyan nem hogy 1 nap alatt minden oda.
Tudod még mindig nem fér a fejembe, hogy rágalmazást és lejárató kampányt írogatsz, miközben Te is buktál nagyon sokat, legalábbis ezt mondod.
De ha tényleg buktál és magadban keresek csak a hibát, mert a Q-t véded mintha sajátod lenne, akkor ott nagy gondok vannak. Remélem továbbra is bízol majd bennük és újraindítod a kereskedést.
Ez itt offolás. Akik itt vannak azok ápr. 1-2 óta vannak itt, akik védték ezt a rendszert nagyrészt már elpárologtak innen és valószínűleg a többség érdekelt volt abban, hogy védje. Szóval köszönjük az értékes és röviden összefoglalt beböffentést, lehet távozni. Szevasz!
", azt mondták, hogy a jelenlegi kritikus helyzet előidézése egy szabotázs volt, amelyet a legnagyobb hálózattal rendelkező pénzügyi szolgáltató cég szándékosan okozott."
Ja, szabotázs.
A Budapest-Tel-Aviv-Hongkong tengely műve hogy megkárosítsa a kiválóan működő quantum xxl kamucéget.
Véletlenül sem az az oka a bedőlésnek, hogy mostanra közelítette meg vesztesség a tőke mértékét! Nem, csak és kizárólag egy világméretű összeesküvés lehet az oka.
Bizonyára még sokáig lesznek olyanok akik a quantumot mentegetik, ahogy az IlFerro után is sokan várták hogy majd kapják a százezreket.
Érdekes visszaolvasni a topicot, mit is írt a sok hívő:
"Szerintem ne fokozd tovább a h...ségeidet és az egyre inkább jogi büntető kategóriába tartozó megnyilvánulásaid ebben a témában. Írjál mondjuk a horgolásról, az is egy fajta "kötés"! Pont neked való. "
Ja, nem a csalás a bűncselekmény, hanem ha felhívja rá valaki a figyelmet.
"Provokáció és lejárató kampány, amit vagy pusztán genyózás vezérel, vagy megrendelte valamelyik biztosítós fejes, mert piszkálja a csőrét a rendszer. "
Persze csak lejárató kampányról van szó.
"Az ügyben megszületendő bíróság döntés fogja egyértelműen kimondani, hogy történt-e bármilyen visszaélés az ügyfelek irányába. Az eddigleírtak miatt én úgy gondolom, hogy a Quantuxxl csak 100%-os igazában kezdeményez feljelentést. "
Hogy sikerült a feljelentés? Vagy csak kamu volt hogy elhalgattassák azokat akik rosszat mertek írni?
"Amennyiben a tettes vagyontalan, emiatt nem behajtható rajta a kártérítés, a szigorú törvények értelmében még a gyerekei is örökölni fogják az ily módon szerzett adósságot. Célunk ezzel az, hogy elvegyük a kedvét a kalandoroknak, akik cégünk tönkretevését tűzték ki célul."
No comment
Aki más családját így fenyegeti, az nem érdemel más bánásmódot.
"3 - megbecsülni nem tudom, de a rémhírterjesztéssel jó néhány embernek okozott álmatlan éjszakákat, sőt kétségbeesést, amit ugyancsak meg kell torolni.
Ezek után nekem csak az a kérdés, hogy megteszi-e a quantumxxl a feljelentést, mert ha igen, az igazság (bármi is az) ki fog derülni. Viszont nem kérdés, hogy a bűnös (bárki, bárkik is azok) megérdemlik amit kapnak. "
Aki hallgatott a "rémhírterjesztőkre", az nem fizetett be ebbe a csalásba pénzt és most nyugodtan alszik.
"Persze ilyenkor már a kárörvendők is megjelennek és egyből nagyon okosak. Persze amikor 10% nettó hónapok voltak mindenki hallgatott. Érdekes vajon miért?"
A 10%-os hozam addig volt, amíg el nem fogyott a tőke.
"ezt a topikot konkrétan törölni kéne a fenébe "
Jaja, töröljük ha valaki igazat mer írni.
"Ki a "f..." vagy Te is? Mit képzeltek Ti Magatokról? Tettetek már valami hasznosat a közösség érdekében, vagy csak mindent és mindenkit ****ául pocskondiázni tudtok? Gratulálnék, de nincs mihez!!!"
A beszervező ügynökök mit is tettek a közösségért azon kívül hogy sok embert kizsebeltek?
"Én sok mindent tettem már az emberekért, tettem pénzt a zsebükbe, amit Te szerintem másolhatnál, de Te azzal az irigykedős senki fajtáddal elképzelni sem tudsz."
Hát persze, mindenki irigy aki nem hisz abban hogy garantáltan lehet évi 50% hozamot elérni.
"És kurvára unják, hogy csóró kis senkiháziak a negatív ostoba megjegyzéseikkel semmit sem tisztelve, csak úgy vélekedjenek valamiről, amiről fogalmuk sincs, mert Ők ki sem próbálják a szolgáltatást, mivel nincs miből...vagy éppen a sikertelen konkurensek biztatására cselekszenek a rágalmazásaikkal... ennyit az álomvilágról, és az ügynökös értekezéseitekről! Nevetséges!"
Ki is élt álomvilágban? Nem az aki elhitte ezt az árverést és még másokat is bepalizott?
Hogy tudnak most azok a tükörbe nézni, akik az ismerőseiket, barátaikat is belerángatták ebbe az átverésbe?
"Az elején asszem úgy volt a fórumban, hogy "jaj 2 hónapig sem fog menni", aztán még is. Utána jöttek egyéb indokok és azokon is túllépett a rendszer, persze ez a jövőben semmire se garancia, de azért már csak bizonyított valamit. És igen 2 év után majd "jójó de 3 évig úgyse megy", 3 év után "jójó de 4 évig úgyse megy", 4 év után "jójó de 5 évig úgyse megy!". Aztán valóban pl az 5 évben game over és majd jönnek a hozzászólások. "
1 évig ment, ennyi idő alatt fogyott el a tőke a halmozódó rejtett vesztesség miatt. Mennyi hozamot is lehetett eddig kivenni
"Szóval szerintem inkább a kockázatriogatást is óvatosabban és nagyobb körültekintéssel!!! "
Kockázatriogatás. LOL.
"És ez akkor is beböfögés időnként mindig beír valaki, hogy újra elmondja miért is szar ez az egész és úgy sincs semmii esély rá, hogy menjen. Tudjuk jól: "ok 1 évig ment, 2 évig tuti nem fog!" aztán megy 2 évig "jójó 2 évig ment de 3 évig tuti nem!" Nektek nincs itt a pénzetek, máshol van szóval nekünk kell aggódni nem nektek, de köszönjük szépen a lelki törődést. Itt vszeg a hozzászólok többségének apja bányász volt, mert nagyon szerettek fikázni! Máshol tegyétek. Köszi. "
Mi nem aggódunk.
Most azok aggódhatnak akik nem hallgattak az intő szavakra (ami a hívők szerint fikázás).
És egy évig sem ment.
"itt már nincsen semmilyen konstruktív hozzászólás, csak a pesszimista és irigykedő, egymást maró hozzászólások, amelyekből árad a düh az irigység és a negatív kisugárzás"
Ja, irigyek vagyunk arra hogy sokan az összes pénzt bebukták.
Hétfő délelőtt küldtem be a POA visszavonókat a Tadának, azóta semmi válasz, ma beszéltem velük telón délelőtt, azt mondta Nikolett, hogy kinyomtatja mégegyszer(?) és tovább küldi, azóta sincs semmi... Nehogy a barbár Quantumosok elkezdjenek kereskedni a maradékkal...
Egyébként a Tada szerint 1-3 ezer számla volt még bent a végén, volt aki több 10ezer dollárt bukott.
Benne vagyok próbáljuk meg.
Aki akar, az beléphet a Fb-n a
Qxxl károsultak
csoportba.
ÜDV. MINDENKINEK !
Érintett vagyok...nem kicsit....
Beszéltem a D.A.S.-el.....
Helyi ügyvéddel tudnak segíteni, nemzetközi szinten....
Ki kapcsolódna be?
Illetve van-e már valamilyen szerveződés?
Elnézést minden kedves fórumozótl!
Erre csak a Te stílusodban tudok válaszolni!
Te egy igazi paraszt vagy!
Ha az említett úriemberek miatt bekövetkezik,ők pá billentyű lenyomással máris kaptak ebből a tortából pár szeletet...
Ezért gondolom,hogy higgadt fejjel kellene kezelni a problémát,és a jogi lehetőségeket kihasználni..
- szerintem, ha ilyen profik vagytok mindenben, intézzétek el a Tadawulnál, hogy küldje meg az ügyfeleinek az elmaradt napi kivonatokat, az általuk lezárt kötéseik után is, mint hétfői nap...
Könnyedén irkálgattok mindenféléket - legalább valami hasznotok is lenne a "segítségetekből"...