na eladtam..kb 66pont nyereség :) mégse 200minusz..
Lehet nem ott volt ahol gondoltad:-)
azt nem is néztem :-)) nem tud váltani a csóka.....közbe realizálni is kellene a hullám alján..az már az ő baja...aztán felülről ráadni mindig.
Engem is a mai meg tegnapi buxot látva,igazi elmebeteg...átesik komoly támaszokon,és -2-3% közti külföldre vígan állja a sarat vagy emelkedik..
:-) Kiveri a víz minden emelkedéskor
Nyilasi alapot nézd meg,szép bukót hozott össze...
olvasd el Nyilasit, olyan biztos leszel a shortban mint még soha :-)) én elolvastam...és szerintem igaza is van a dologban...minden annyit emelkedett...az elúlt napokban elkezdődött a kitárazás, minden kis felfelé mozgás nyilasi szerint : "a döglött macska rángása".
Bux nem hazudtolja meg magát,esni nem tud,emelkedni viszont szeret,4 napos szünetre sincs nagy para...
henger és kocka is van belőle....fehér papír, és azt hiszem barna írás van rajta:) ON
Off: A Polders ilyen henger alakú és zsírpapírban van.
lehet...egy párszor vettem, nagyon izlett....bár a bajor és osztrák gyártmányok is jók..
"egy fajta belga papírban"
Polders?
én bizom az irányban, és megnyilt a 4dik egység short 18681ről, adat után
nem igazán bántják továbbra se a magyar eszközöket...
ha felpatt lesz az nagy lesz szvsz...
a vaj mostanság alufóliaszerű csomagolásban van, egy fajta belga papírban...amit Te néztél, az vajízű margarin:)
ennyiszer nem akartam leírni...elnézést, de hát ugye a rendszer:)
igen, én is arra várom, 17.500 körülre..aztán meglátjuk.
már rángatja a kormány a hírekkel : Szíjjártó : mi bármelyik percben folytatni tudnánk a tárgyalást, sőt bármelyik másodpercben :_))
( gondolom még a WC -re is magukkal viszik a mobiltelefont :D)
SP KE-ig vitte. Borska vigan elspekulálgathat a vallyal:-) Napokba botlottam a boltban a következő felirattal "vaj ízű" egy vajas dobozon volt olvasható. Kiborultam, Nem vettem semmit csak egy sört.