Regisztráció Elfelejtett jelszó

quantumxxl

Re: nincs cím

#498637 rbbj11 Előzmény: #498606

az egy dolog, h. eltávolítottad. Én komolyan segíteni szeretnék legalább abban a károsultaknak, hogy ne szívjanak duplán. Azt még senki nem írta le az előző dühös felszólalásokra, amit leírtam, és sajnos tisztában vagyok a jogi korlátokkal és akadályokkal hasonló ügyekben. De nem kell nekem hinni, csak figyelemfelhívásnak jó, h. nyugodtan kérdezzetek rá ügyvédnél. De ne vmi olcsó havernál, zugügyvédnél, mert az semmit nem ér, hanem akinek minden nap ilyen ügyei vannak.

Sz. Istvan: megintcsak tisztelem, h. segítesz a károsultaknak, és épp ezért nem szeretném, ha jogi ismeretek hiánya miatt ütnéd meg a bokád. Kötve hiszem, h. az ügyvéded alaposan tájékoztatott. Kérdezz csak rá, hogy mi van akkor, ha vki önbíráskodik, és utána feljelent téged az egyik sérült, h. te voltál a felbujtó.

Sajnos hazánkban semmiképp sincs igazságszolgáltatás, ezt előre jelzem mindenkinek, nehog meglepődjetek: jogszolgáltatás van.

per?

#498636 aSzabe

Csak szeretnék figyelmeztetni mindenkit:

Jól gondolja meg milyen kártérítési, per, stb.. csoportba lép. Mint itt is látszik, elég komoly apparátus működik a befektetők megtévesztésére. Nem lepődnék meg ha ott is feltűnnének "károsultak" akik megpróbálják falnak vezetni a többieket.

Ha valaki nem elég képzett a témában, kérje hozzáértőbb KÍVÜLÁLLÓ segítségét a döntésben...

#498633 Spy007 Előzmény: #498610

Olyan bukás, hogy a tettesek kihasználták a MAM számla nyitott kötéseinek láthatatlanságát, hogy az úgynevezett robotukat egy jól jövedelmező automata rendszernek tüntessék fel!

Egy ilyen átverő programot szinte minden kezdő programozó tud írni. Tök mindegy, hogy mikor és merre nyit, jól néz ki átmenetileg a lezárt eredmény, de az equity soha az életben nem volt pluszban. Ilyen programot lehet írni 3-10 nap alatt.

Ha jól tudom voltak bent egy éve görgetett mínuszben lévő pozik. Lehet, hogy ezért volt szükség az islamic. swap mentes accountra?

Már az elején tudták, hogy lesz olyan kötés, ami sosem fog lezáródni csak akkor ha a Tada kényszerrel zárja!

Hidd el, hogy voltak olyan emberek, akik az első pillanattól fogva tudták, hogy hol a vége!

#498632 rbbj11 Előzmény: #498572

ezt én is teljesen osztom, és erre már többször felhívtam a figyelmet. Khercegnek külön felhívom a figyelmét erre.

Egyébként az önbíroskodást épp az utóbbi években szigorították meg, és mielőtt vki hülyeséget csinál, jobb ha tudja, h. ha önbíráskodást bizonyítanak rá akár csak könnyebb testi sérülést is okozva, azt a bíróság 2-4 év börtönre ítélheti. Tudom, nagyon aránytalan, mert a sikkasztás 2-8 év. De sajnos ez van, jelenleg ez itthon a törvényi szabályozás. Tehát egy pofon+látlelet+tanúvallomás, pláne ha 3-an voltak "az igazságtevők", az már csoportosnak számít ugyanis, és még egy jó ügyvéd se biztos, h. egyáltalán csökkentetni tudja a 2 évet.

#498628 rbbj11 Előzmény: #498553

nem tudom, mi a fenének gondolkozik bárki forexen és robotokon, aki nem is ért az egészhez. Miért nem rakjátok akkor már a pénzeteket a legsikeresebb és legstabilabb egyúttal legmagasabb hozammal is rendelkező hedge-be, a platina pí-be??

#498627 Spy007 Előzmény: #498571

Három szereplője van a történetnek!

1. Hiszékeny befektető

2. A rendszer gyengéivel visszaélő közvetítő cég

3. Egy MAM számla működtetésére felkészületlen bróker ( Ne sajnáljuk, mert lehet, hogy ezt a lehetőséget szándékosan teremtette meg a kettes számú versenyző számára. Sok pénzt keresett ezzel ).

Mivel nem látszanak a nyitott pozíciók, ezért elég könnyen félrevezethető az egyes számú versenyző. A kettes és hármas tudja, hogy mi lesz a vége, de azért csábító a jó kis bevétel.

Kettes nyitogatja a pozíciókat egy adott pillanatban gy long és egy short (egymással szemben) és 5-5 vagy 10-10 pipre betesz egy take profit megbízást. Stoppot nem, mert akkor már nem működne a rendszer.

Ugyebár amíg mozog az árfolyam fel-le addig 5 vagy 10 pip-es lezárt plusszok vannak, mindkét pozi pluszban záródik.

Ha erős trend van és csak egy irányba megy az árfolyam, akkor az egyik lezáródik 10 pip pluszban a másik, mivel nincs stop megy szépen mínuszba. De sebaj jönnek az újabb versenyzők, újabb tőkével így senkinek sem tűnik fel, hogy nőnek a bent lévő mínuszos kötések a számlakezelő és a brókeren kívül, amíg el nem indul a tőkekivonás. Rossz hírek, szar gazdasági helyzet, karácsony, végtörlesztés, gyenge forint, elcsorosodás stb.

Eddig nézte a Tada, mert ugye a pénz jól jött neki. Tudták ők, hogy mi zajlik. Csak úgy voltak vele, hogy majd rákenik a kettes számú versenyzőre. A kettes számú versenyző úgy volt, hogy majd csak jön be annyi lé, hogy nem döglik meg a számla.

gondolom nem zárta volna a kötéseket, ha a másik számlán nem történt volna kényszerzárás feb 14-n.

Mindhárom részvevő felelős!

#498625 rbbj11 Előzmény: #498533

fizetett qantumos szócső, ha még vkinek az eddigi írásaiból nem jött le...

#498623 Ejjeliorke Előzmény: #498606

Én nem tüntetem magam fel senki nevében.

Egyszerűen csak leírtam amit gondolok.

Szerintem az érdemel büntetést,aki elkövette.

Ha ez a Quantum,akkor a tulajdonosai.

Ha a Tadawul,akkor az ő tulajdonosai.

Én csak annyit írtam,hogy sztem nem a te nem az enyém és nem egy harmadik fórumozó

beírásai alapján keressenek meg bárkit,hanem bízzuk a hatóságra.

Én csak annyit láttam,hogy azt tüntetted el,amit te raktál fel...

Ha bárkinek valami baja esett volna mondjuk reggelre?

Te itt írogatnál?

Nem hiszem...

Én nem védek senkit,csak annyit akartam mondani,hogy ha véletlenül én beírnám a te neved,és oda állna eléd este valaki,nem biztos hogy lenne esélyed bármit is bebizonyítani.

Ezt azért gondold végig...

Egyébként a fórum szépen összehozta a károsultakat,ahogyan rátok találtam én is.

Bízom benne hogy közös összefogással eredményesen lehet fellépni,és tompítani veszteségeinket...

a bocsánatkérések

Na megtörténtek a bocsánatkérések, amiért egyesek a "riogatót", illetve "riogatókat" durván fikázták?

Re: Feljelentés és per

#498615 nemtoom Előzmény: #498601

Javaslom, hogy csatlakozz te is a Fb csoporthoz, ott hatékonyabban tudjuk szervezni a dolgokat. A károsultak jelentkezésére a későbbiekben is szükség lesz. Az erre vonatkozó felhívást a csoporttagok megoszthatják a saját oldalukon.

#498614 Platina Előzmény: #498606

924-re

Te hová játszol? Perfectos vagy te is, mint Kelvin? 1-2 hónap múlva HBM?

többen nem kaptuk meg a pénzeinket, ahogy számlakivonatot sem kaptunk a hétfői zárással kapcsolatosan, hanem 03.31.-i kivonatot kaptunk 04. 02.-án - érdekes!

Újabb hazugságok....

#498606 sz.istvan Előzmény: #498572

Szerintem ne tüntesd fel magad annak aki nem vagy…

Írásodból sugárzik, hogy te is védeni, tompítani próbálod az élét annak ami itt már nyilvánvaló!

Az emberek elbukták a pénzüket és ezért a QuantumXXL szervezői terheli a felelősség.

Ha rendesen olvastál volna akkor kiderült volna az is, hogy pont én voltam aki eltávolította a személyiségi jogokat sértő bejegyzést.

Nem mintha nem értenék egyet vele, hogy mindenki megtudhassa ki a felelős, csak ezt én inkább a hatóságokra bíznám.

Te tényleg az gondolod, hogy az érdemel büntetést, aki megosztja az információt és nem az aki elkövette a csalást? Úr isten én ezt inkább nem is kommentálom!

A topic elindítója nem csak, hogy mérlegelte, de még rengeteg ügyvédi konzultáción is túl van! Pontosan tisztában van a jogokkal és kötelességekkel!

Még egyszer leírom, hogy neked is világos legyen:

NEM AZÉRT DŐLT BE A QUANTUM MERT PÉNZT VONTAK KI PÁNIKBÓL, HANEM MERT A BRÓKER LEZÁRTA A FÜGGŐBEN LÉVŐ NEGATÍV KÖTÉSEKET!

Hétfőn történt az összeomlás és ma kapták meg a maradék pénzüket az emberek. A hétvégén nem vont ki senki jelentős pénzt.

Feljelentés és per

#498601 Celithrandil

Csatlakoznék a per indításhoz, a feljelentést a jövő héten megteszem, privátban elérhető vagyok és megadom az elérhetőségeim.

köszönöm.

Re: Qxxl károsultak

#498596 nemtoom Előzmény: #498556

Azt én sem tudom, de van akinek már sikerült. Esetleg ékezet nélküli a klaviatúrád? Akkor meg kell keresni az ékezetes betű bevitelének módját.

#498593 Spy007 Előzmény: #498514

Viccelsz?

Nem hinném, hogy bármelyik céget is érdekelte volna, hogy egyáltalán működik a Quantum!

Bele volt kódolva a saját bukása. Nem hinném, hogy épelméjű ember vagy cég komolyabb pénzt mert volna beletenni.

Olvasd el ezt a topic-ot. Február 14-n kényszerzárás volt egy a Quantuméhoz hasonló Bruti nevű MAM számlán. Nem történt egyéb, mint hogy elfogyott a tőke, mert a sok mínuszos kötés elviite a margint. Balhéja van belőle a Tada-nak és ezért nem akarta megvárni, míg itt is elfüstöl az egész számla, mint a Brutinál.

A hab a tortán, hogy a számlát kezelő személy (vagy cég) ugyanaz volt mindkettőnél!

Sz. László vezényletével!

http://www.stocklandyard.hu/forum/topic/1001/Forex-robot

Én eddig csak olvasója v…

#498572 Ejjeliorke

Én eddig csak olvasója voltam a fórumnak..és a károsultak közé beálló...

Az viszont úgy gondolom hogy egy kicsit visszarepít az őskorba,amit látok.

Úgy gondolom,hogy a mai világ a létrehozott törvények szerint működik.

Tehát ha valakiről bebizonyosodik hogy valamiben bűnös,azt elítélik.

Itt ezt átugorva emberek sorsáról döntenek úgy,hogy személyiségi jogokat sértenek.

Engem is érdekel,hogy hová tűnt a pénzem,viszont nem úgy,hogy részt vegyek egy tömegmészárlásban...

Aki ilyen információt oszt meg a nyilvánosság előtt,úgy gondolom,hogy talán nagyobb büntetésre számíthat,

mint akik állítólag elvitték a pénzünket.

Én nem védek senkit,csak próbálok ember maradni ebben az embertelen világban,

és hagyom,hogy ezt azok döntsék el,akiknek ehhez joguk van.

Úgy gondolom,hogy bíróságig kell vinni ezt az ügyet,és azok bűnhődjenek meg,akik ezt megcsinálták..jogtalanul..

Aki itt neveket ír le,és a nevet viselő embereknek esetleg valami bajuk lesz...hááááát...

Én is meg tudnék nevezni pár embert,de mi van ha semmi köze az egészhez,de valaki odaáll elé

olyat csinál vele amit meg sem érdemelt...

Remélem a topic létrehozója mérlegeli azoknak a dolgoknak a súlyát,amit ő indított el...

Kívánom neki hogy ne legyen baja,de ha ez így folytatódik úgy gondolom ő is azon a bizonyos padon fog ülni kézen fogva egy két emberrel,akik nem az emberhez méltó megoldást választották...

A hiba az, hogy el lett …

#498571 Magellan

A hiba az, hogy el lett fogadva a Quantumnak a működési rendszere. ÁLTALUNK, aki belépett! A Tadawul adta a felületet, de nem ő bíztatta a Quantumot, hogy a negatív kötéseket hagyja ameddig tudja.