Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

Kár volt tegnap zárni...…

#498438 Fornit

Kár volt tegnap zárni... de zavart az alacsony kamat.

Tavaly sokszor hoztam azt a formát hogy a nyerők lezárása után az instrumentum mégegyszer annyit ment... e szerint még innen is eshet 800 pontot :))

Re: nincs cím

#498433 Ricsi Előzmény: #498430

Szia:)

Amikor valamelyik nap beszéltünk, kérdezted, mit csinálok. Van egy "Ricsi kereskedése" topic, ott megláthatod, ha érdekel. Olvasd el a blogot is, ott vezetem.

#498430 BudFox Előzmény: #498425

ráadtam piacin...had szóljon...

Egon célárát várom, ott elkezdeném zárni, lassacskán, már csak 700 pont.

#498426 BudFox Előzmény: #498411

örülök hogy te is építgeted.

Orbánék majd belehúznak választások előtti 1 évben, és még elő sem húztak mindent a tarsolyukból.

#498425 BigRabbit Előzmény: #498422

En is rajuk szavaztam. Jobban ment a szeker, mikor ok vezettek az orszagot, es volt mozgaster. Most utobbi nincs. Viszont hibakat kovettek el, nem is keveset. No, lecelek, delutan majd benezek.

#498423 BigRabbit Előzmény: #498416

Azert nem csak miatta. Az elozo kormanyokat a korrektseg miatt ne hagyjuk ki. O azert annak idejen nem igy adta at az orszagot, most nincs sok mozgastere, es o azt nem szereti, bar ki szeretne. Mas kerdes, ha nem ut be a valsag masodik hullama, az EU-s adossagvalsag, akkor meg most mindenki ot unnepelne :D hat, jo helyen jo idoben kell lenni, ugye (neki nem jott ossze most, valasztasokkor a valsag miatt meg igen). Meg egy dolog, es befejezem, mert amugy nem hati tema, de a kozvelemeny kutatasok alapjan az elmult idoszakban nott a Fidesz tamogatottsaga (marc 15) es nagyon ugy tunik, hogy ok lesznek kormanyon kovetkezo 4 evre is. Szoval valamit csak jol csinalnak, vagy legalabbis nincs jobb.

#498422 BudFox Előzmény: #498406

nekem speciel jó hír, mert kedvez a shortnak.

viszont Orbán Viktort is komálom....szerintem ennél jobb politikus még nem volt mostanában...

mindezt az is jelzi hogy félnek tőle Európában, és az IMF is fél szerintem tőle...ezért is vagyunk az IMF által - EU által támadásba véve.

emlékezzetek csak : Orbán Viktor kitalálta a bankadót, másik héten már egy csomó Európai miniszterelnök a bankadó bevezetésén gondolkozott...sok helyen be is vezették ha jól tudom ?

hát persze hogy támad minket a FED -IMF. :D

#498416 Euroman Előzmény: #498409

a kerály nem ért a szóból....egyszerű adóshoz se rögtön a verőlegények mennek....de ha nem reagál, csak ül mélabúsan az üres asztalnál, akkor muszáj érthetőbben üzenni neki....sajnos 10 millióan szopnak helyette...

#498411 BigRabbit Előzmény: #498406

LEsz itt meg kommunikacio azert, ugyesek ok, hogy kijojjenek ebbol is. Bar jelzem, egyertelmu a szitu, szarabb gazdasagi helyzetben mar nem leszunk kiralyak, es a 2/3-ados szavazotabor morzsolodasa egyenesen aranyos lesz a forint gyengulesevel.

#498409 BigRabbit Előzmény: #498397

EN raadtam reggel, nyitasban. Keveset mondjuk, mert azt hittem magasabbra pattanunk, es igy csak 812-on teljesult par konti. (800, 850, 900, 950re alltam be). Es shortos is lesz, ugy tunik. Ft 297-et az EUR-al szemben, nagyon durva. Bar az IMF sem korrekt, azert mondjuk meg, Bocs, szabira mentunk 3 hetre :D A kormany 1 hettel korabban elkuldte a valaszokat ... Mindegy, majd most esunk spanyolokra, USAra, meg IMF hitelmentessegre, es utana jonnek, es mondjak majd, no latjatok, nelkulunk nem megy. Undorito dolog a politika is azert. Ha vegeiggondolja az ember lenyegeben az arfolyamaink csokkenesere jatszanak, meg HUF romlasra, mert akkor tudjak, hogy szarban nagyobb a szavuk. Szomoru egy dolog ez azert (persze a magyar oldal se szent, mielott barki azt mondana, vedem oket :D)

Re: hg

#498407 Waszeitung Előzmény: #498381

Emelkedtünk 4e pontot,estünk 1e pontot és shortosoknak áll a zászló...jó meglátás! :D

Frontin tudom,emlékszem rá,cska arra gondoltam hogy ahhoz hogy visszapattanjunk esni is kellene,no ez nem történt meg :D

#498406 Euroman Előzmény: #498397

IMF hír fenntartja a reményt....gazdaságilag nem örülök az időhúzásnak, politikailag igen, mert a kerályt gyilkolja....és belőle és a sleppjéből már nagyon elég volt....

#498397 BudFox Előzmény: #498334

IMF hír !!!!

18.870 ig jött föl kb. nem tudtam ráadni.. most meg már nem akarok...majd ha nap közben feljebb jön esetleg.

shortsoknak áll a helyzet ma is.

#498396 Borska Előzmény: #498381

én nem igy látom,az hogy 3 hete csurog lefelé,sajna nem biztosíték az elkövetkezendő napok emelkedésére,sőt az a fajta érdektelenség ami a bétet jellemzi mostanság inkább a további csúzda érzetét kelti bennem. nincs fejetlen pánik öntés,lassú lemorzsolódás van,ami apránként öli meg a hitet,három brutál nap esés után már várnám a pattincsot ,de igy ,szerintem nincs ok és alap SC-re. a fed funda alapon kifogta a szelet a longos vitorlából,és ezt szépen lassan de földolgozzák a nagyok is. amíg nem jön nagyon jó fundahír,maradhat a csorgás,és az emelkedés kezdeményekbe bele fognak adni,szerintem

#498381 Euroman Előzmény: #498371

igen...és még sokkal feljebb kellene mennünk....shortosoknak állt a zászló 3 héten keresztül, most már mehetnénk felfele.....

#498377 Euroman Előzmény: #498364

kár, hogy nem 4K-nál jött ki az osztalékkal...4,2K-nál akartam kiszállni...kicsit jobb lenne a helyzetem...

hg

#498371 Waszeitung

De vazz ha tegnap nem bírtunk esni akkor mit hősködünk? Ennyire erős a 18200 as szint?