Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

BUX 1212

Re: nincs cím

#498355 BigRabbit Előzmény: #498345

:D Igen, most latom az OTP-rol beszelsz, en meg mindig a reggeli cikknel ragadtam le. :D Jol mukodnek azok egyebkent, a baj a gazdasagi kornyezettel van, ha az jobb lesz, a hitelezes jobb lesz, es mivel fejlodo piacokba fektetett be az OTP, hosszabb tavon megszedi magat. Mar most az orosz piac nagyon jol teljesit, mi lesz ott meg kesobb, no, en optimista vagyok :D

#498345 Euroman Előzmény: #498340

a meglévő leányok közül is egy csomó veszteséges...az igazán jókat az oroszok veszik meg, nekik sokkal több pénzük van....

#498340 BigRabbit Előzmény: #498339

Tudom, lattam. Attol fugg hogy nezed, 40%-al magasabb mint elozo evben, a cikk szerint. Viszont soka lesz meg. Egyebkent en nem hiszek a 100%-os osztalek fizetesben. Inkabb befektetesre kell forditani a penzt. Kulonosen ilyenkor, amikor nyomottak az arak. De ez az en velemenyem :D

#498334 BigRabbit Előzmény: #498323

Hat, en is ennek a cikknek az olvasasaval kezdtem a napot :D Meg kicsit bovitettem a shortot 800 felett. Apropo, az OTP osztalek bekavarhat a shortba, meg a MOL tamasz, de az a baj, hogy IMF nelkul (mivel raizgult erre mindenki) nem lesz nagy emelkedes sajnos, ezert is fordultam tegnap shortba. Es most par szaz pontig tartom is. Meg savosan beadtam meg par eladast felfele.

Vissza a cikkre: jol indul a nap :D

Re: ds

#498320 BudFox Előzmény: #498296

szerintem se..lesz ez még ma 18.900 is....

én valahol ott, vagy fölötte tervezem a ráadást.

SP +0.4 % -on most.

#498298 Euroman Előzmény: #498294

én is ebben reménykedem...az elmúlt 13 kereskedési napból 11-ben eséssel, 1 napon emelkedéssel, és 1 nap stagnálással zárt a bux....javulhatna már az arány felfelé...

#498294 Waszeitung Előzmény: #498223

Nyitás után -1,2% on volt hambi,dax -2,5 % on állt,nekünk sikerült összehozni -1% esést,most feltúrták a futikat,nem lesz itt további zakó nálunk..

amcsi zárást, fontosabb …

#498223 Borska

amcsi zárást, fontosabb valutakereszteket, és a magyar zárás után érkezett IMF bejelentést elnézve holnap a buxnak nehéz napja lesz...

Re: ds

#498189 Matahary Előzmény: #498090

Bakker!

Most jöttem haza és látom, hogy épp lemaradtam az aljáról...

Holnap meg nem leszek gépközelben.

No, most légy okos.