vmi majom rögtön betette 51 ft-ra a 2023 darabját, amit 50-ért vett... ennyire ne legyünk már fillérb*szók!!!!
vmi majom rögtön betette 51 ft-ra a 2023 darabját, amit 50-ért vett... ennyire ne legyünk már fillérb*szók!!!!
A Phyl K.gy.-re mindig vásároltak a "bennfentesek",hogy az legyen amit ők akartak.
A KEG-nél viszont nincsenek vásárlások k.gy.-s előtt.
Vagy nem érdekel senkit,hogy mi lesz a cég jövője,mit akarnak,nem akarja senki írányítani a keg-et vagy én szerintem igenis,hogy "biztos" kezekben van (sajnos a jelenlegi irányító a keg-nél)és annyi részvényt mindig tudnak virítani amennyi kell nekik a szavazáshoz !!!!!!
Meglocsollak kegecske,hogy ne ess le 50-re.
Gyertek el a gyűlésre,mert ott lesz Steierke!
Kellemes húsvétot Mindenkinek!
Sziasztok!
Azt hittem,hogy a 3db-al utolsó kötés (ennyi pénz volt a számlámon),majd én állítom be a záróárat,de előttem vettek 25.000 db-ot 53 ft-on.Ez tök jó :).
sose kerülnek a sittre
itt a gond
re tolvaj rv- mutyisok
Ez így van! Mgy qrta át fejünket, Tp sem magától találta ki azt amit a phyllel művelt...
Nem is értem miért, és hogyan kerülhetett egy mszp-s figura e cégek közelébe... ismét bebizonyosodott, hogy ezek a politikusok minden szinten csak a lenyúlást keresik...
és már megint egy (ex) politikus van a phyl-nél, csak most a vérnarancstól...
Tisztelt Marslakó!
Köszönöm egyenes és konkrét kérdéseit. Megválaszolásuk előtt azonban röviden, pár sorban összefoglalom a lényeget, hiszen a topikban sok találgatás volt távozásommal kapcsolatba. 2011 áprilisáig azonban a munkaszerződésemhez kötődően nem nyilatkozhattam, így néhány esemény és összefüggés megvilágítását most pótolom.
1995-2007 között megálmodtam és 3 ütemben megvalósítottam egy számos innovációs újdonsággal rendelkező modern LPG terminált, ami 3-5 %-os piaci részesedésével kezdte borzolni a magyar piacvezetők receptorait. A Ganz HD – a megyeri hídon elhíresült kivitelező - a nagytartályunk építésével elcsúszott és a kialakult vákuum miatt a Phylaxia „mentőövére „ kényszerültem. Az ígért 400 millió „cash”-be azonban 200 millió (erősen zuhanó) Phylaxia részvény is becsúszott, ami nem könnyítette a helyzetemet. Az óriástartály azonban elindult és hozta a kellemes meglepetéseket, sőt a TIG tárolási feladataiba is bekapcsolódtunk. Megkezdtük egy modern töltőüzem építését az extra könnyű mikrochip-es palackokra és nemzetközi forgalmunk is szépen nőtt.
A 2009 májusi tőzsdei bevezetés magától értetődött, hiszen a piacról szerettem volna finanszírozni a további 3 nagytartály, a kikötő (egy különleges Intermodális Központ ) és később – az ország energetikai függetlenségét, ellátásbiztonságát segítő – földalatti LPG tároló kialakítását. Ki gondolhatta akkor komolyan, hogy az általam 1992-ben bevezetett autógáz mára a magyar járműüzemanyag piacnak is megbecsült ( 235 Ft/liter ) áru nélkülözhetetlen hajtóanyaga lesz és szintén jelentős import szükségeltetik belőle ?
Ekkor kezdődtek a feszültségek az új tulajdonosokkal – pontosabban a mindkét céget kézben tartó – mgy-vel, hiszen az őt moderálni képes egyetlen ember ml. súlyos stroke miatt hirtelen kiesett a stratégia alakításából.
2010 áprilisában aztán mgy. puccsszerűen, fondorlatos – mégis előre megfontolt - módon távolított el a KEG vezérigazgatói székéből.
A „ lufi fújó képességének” egy építkező – értsd beruházási forrásokra inspiráló - technokrata kétségkívül útjában állt, hiszen ekkor már egy 10 milliárdos birodalom lebegett a szeme előtt, persze Phylaxia nélkül .
Nos ezt a folyamatot igazolja a távozásom utáni kaposvári betonplacc és márkanév gyors apportja, majd a Visonka ( egy, az agrárium problémáival küzdő takarmányüzem) integrálása a KEG-be, s így a 6 milliárdos - közel 15 millió részvényben megtestesülő – birodalom kialakítása.
Mivel a KEG saját teljesítménye a krónikus gázhiány miatt drasztikusan esett számos partnerét elvesztette, viszont a számokban kapóra jött a Visonka konszolidálása, ami ideig –óráig ma is elfedi a KEG valós teljesítményét.
Többször írtam, javasoltam dolgokat Pimper úrnak, de érdemi válaszra sem méltatott, ezért gondolom, hogy ideje tisztán látnunk.
(Mondom látnunk, mert magam is megtartottam néhány részvényt, illetve a 10 milliárdos birodalmi vízióba – mgy. követelőzése ellenére sem - adtam be a ma is tulajdonomat, képező kikötőterületet)
Fentiekből következnek a rövid válaszok a kérdéseire:
- csak tisztánlátást ajánlhatok és azt, hogy akárki lesz is esetlegesen az új vezető a KEG-nél egy aktualizált új stratégia kimunkálásában segítem
- a célom, hogy a KEG – mint megbecsült magyar szereplő - innovációkkal bizonyítsa alkalmasságát egy multikkal terhelt magyar környezetben. Összeállhasson egy komplex mű, amelynek eddig csak részei valósultak meg.
- a jelenlegi árfolyammal nem foglalkozhatok, mert azt piacbefolyásolásnak tekintené a KEG, de a fentiekből sok minden kiolvasható. Eltávolításom még a - hígítás nélküli - nominális árszint környékén történt..
- a Phylaxiával szakított a KEG (és viszont) így a kérdés okafogyott. Senki nem kért fel a KEG vezetésére és nem is vindikálom ezt magamnak, de ahogy egy elvált szülök gyerekének édesapja természetesen én is mindent megteszek, ha kérnek, hogy a KEG a helyére kerüljön. Vezetni – más nemzetközi projekt kötelezettségem miatt közvetlenül nem tudom – de segíteni a rátermett vezetőt, azt igen.
- Személyes motivációm bebizonyítani, hogy nem a KEG stratégiájában van (volt) a hiba, hanem azokban a kapzsi, hozzáértést vindikáló – elnöki székben tetszelgő - vezetőkben, akik nem tudták megvárni, hogy az aranytojást tojó tyúk tojásai is kikelhessenek…
Budapest 2012-04-05
Dr. Steier József
Ma nem volt jó napja a papírnak.Ez van.
Azért kíváncsi leszek a következő 3 napra (jön a közgyűlés arra gyűjtögetik,valamint ez a hír a tv-ben)...
Sziasztok!
Visszanéztem a tegnapi híradót (RTL-klub),ha már a "szomszédban" is hivatkoztak rá (aki esetleg nem látta:a lényeg,hogy a benzinár a 460 ft-ot ostromolja és 1/3 -ával többen akarnak átállni a gáz üzemmódra és ráadásul fele annyiból kijön,mint egy tele tank feltankolva,ezenkívül veszélytelen.
Engem nem érdekel semmi egyiptomi mese csak egy dolog: A MOL és KEG közötti keretszerződés,de ebben szeretnék tisztán látni.
A közgyűlésen remélem ez is kiderül.
Dr.Steier kerüljön be legalább a felügyelő bizottságba.
Ez a cég sokkal értékesebb,mint amit most tesznek vele!
Sziasztok! Nagyon jól tartja magát a papír...:)
Tisztelt Fórumozók!
Továbbra is fenntartom, hogy mindazon kisrészvényesek jelentkezését várom akik a KEG Nyrt. 2011-es beszámolója kapcsán eljönnek a közgyűlésre és esetlegesen közös stratégia formálásban érdekeltek.
Üdvözlettel:
Dr.Steier József
j.drsteier@gmail.com
Ez így nagyon görcsös.Szerintem majd akkor indul meg a papír,amikor senki sem számít rá (lásd. Bookline 400 ft-ról 600 ft-ig).Most kicsit vissza vonulok a papírban,de természetesen tartom a pakkom :).Feltőkésítem magam és legközelebb már 3333-as leszek,megígérem.
U.i.:Lehet,hogy a közgyűlés sem változtat a jelenlegi helyzeten.
úttakarító
Nem sikerült a záróár :(
Most a végén nem is akartam venni,csak záróárat állítani,legalább 0-ra :).
Ekkora túlerővel nem bírok...
Vagy legalább 3333 :)
Tudsz valami jobbat? :)
Farkas szemet néz a két tábor...