Regisztráció Elfelejtett jelszó

quantumxxl

Re: nincs cím

#498285 Magellan Előzmény: #498280

Egy dolog legyen megértve: NEM A TADAWUL A GONOSZ MANÓ! A Quantum értesítve lett! Időben. 2 hónapja volt rá, hogy megtegye a lépéseket, ami kell az átálláshoz, amire törvény! kötelezte a Tadawult. Ezt csak akkor tudták megtenni, ha nincs nyitott kötés. Ez pedig csak a Quantum felelőssége.

Sziasztok!! Egy újabb k…

#498280 Hildiko

Sziasztok!!

Egy újabb károsult vagyok. Honnan tudjátok, hogy az az összeg, amit feltételezem Ti is

csak e-mailben láttatok, egyáltalán valakinek is visszakerül a számlájára.

Szerintem egy bróker/cég/ , önkényesen az ügyfél megkérdezése nélkül nem zárhatja le

a nyitott pozíciókat. Ezzel bűncselekményt követ el. Szándékosan elkövetett jelentős anyagi

hátrány. Ezen kívül bennem felmerül a csalás, sikkasztás fogalma is.

A quantum egyik körlevelében megemlítette a vis major fogalmat. Szerintem a tadawul és a quantum teljes mértékben tisztában volt azzal, hogy anyagi kárt okoznak az ügyfelek részére.

Amennyiben a tadawul mögött áll egy biztositó annak elvileg a károkat fedeznie kell.

Tényleg össze kéne fogni és valami lépés tenni, mert az idő múlik és mi a sötétben tapogatózunk.

találkozó

#498272 Delfin

Én benne vagyok egy találkozóban.

"Jó ez a fórumozgatás", mert senki sem tudhatja, ki kicsoda, és le lehet tapogatni a helyzetet, a szándékokat. Aki valóban szeretne összefogni és TENNI valamit, az írjon privát üzenetet, és jöjjünk össze munkaidő után. Jön a húsvét, mi támadjunk fel, ne ők!

Re: revenge

#498271 Magellan Előzmény: #498269

Annyit azért tudni kell ezekkel a "feljelentemakibelevont" dologgal kapcsolatban: ez olyan, mint a devizahiteles. Senki feje fölé nem tartottak semmit sem, hogy most írd alá, tegyél bele pénzt. Mindenki előtt ott volt a lehetőség, hogy nem tesz be pénzt. Gondolom az oldalukon is kint volt, de én sem olvastam el, hogy a devizapiac kockázatos üzlet. Sajnos ez van.

A tanácsadót márcsak azért sem lehet megfogni, mert ő nem felel semmiért sem, amit a cég csinál/csinált.

#498269 Sajt64 Előzmény: #498238

Sziasztok! Én a tanácsadómat feljelentem, mert inkorrektül vitt bele egy olyan üzletbe, amelynél 70%-os tőkevédelmet biztosított. Tudom, hogy a tőzsdén bukni is lehet, ezért nem áldoztam be túlzottan sok pénzt. De a hazudozása, amit az utóbbi napokban kifejtett, és a hazugsága felháborít, az 50%-os bukta pedig undorító. Ő egy pénzügyi szakember, ráadásul személyes ismerősöm, és még annyi kurázsi sem volt benne, hogy "súgjon", ha gáz van. Majd védekezik, ahogy tud. e-mailek, tanúm van rá, majd a bíróság dönt.

#498260 Amatoregy Előzmény: #498236

Jó pofa vagy! :DDD

"Lázár: Tisztelt Fórumtársak, "Weboldal kezelő"!

Szerintem valamit tenni kellene - elég volt, ezért meg kell szólítanom a "moderátort", "weboldalkezelőt"!

Van egy társunk, Sz.István, aki Sz. Zsolt néven ír egy levelet.

Moderátornak fel sem tűnik."

"mire T. moderátor észlelte

az eseményeket!"

"2012.04.04 19:43 sz.istvan (Új regisztráló) ??? szerkesztve

Tisztelt Fórumtársak!

Ilyen még nem fordult elő, de ki kellett moderálnom egy hozzászólást!"

.

.

Úgy látszik elkerülte a figyelmedet, hogy a moderátor ebben az esetben sz.istvan volt!

:DDD

A topikokat itt minden esetben a tulajdonos vagy a topik indító (jelen esetben sz.istvan) moderálhatja. Amit be is irt..

#498251 Pacsni Előzmény: #498236

Lázár, Lázár! Ki van itt tönkretéve? Nehogy már az XXL-es tulajok személyiségi jogait védd, akik bujkálnak, nem mernek előállni személyesen. Ha igazuk van, mitől félnek, ha félnek, akkor vélhetően nincs igazuk. A névsor bizony összefügg és korántsem olyan nagymenők, mint azt gondolhatná az ember. Piti kis harmadosztályúak, akiket bizony fülön lehet csípni.

Erről szól a topic Lázár komám! Hogy el lesztek kapva. Aztán várhatod a sitten a feltámasztást.

Forex robotok

#498248 Kissherceg

Sziasztok, most futottam át a topikot, és igen sajnálatos, hogy ismételten ilyen esettel találkozik az ember. Jog orvoslatot offshore céggel szemben inkább illúzió kategóriának tartom, mint realitásnak. Lehet célravezetőbb az előadóktól kedvesen megkérdezni, hogy kiktől kapták a fizetést. 200 misi felett sztm nem maradnak az országban a delikvensek, mert annyiból azért meg lehet élni a világban, de nemzetközi kőrözés azért nem a világ ma már...

Ezzel együtt valóban össze kellene állnotok és együtt kezelni a problémát. A költséget pedig úgy megosztani, hogy közjegyzőhöz mindenki befizet előre ugyanannyit, mert elég idióta sztori volna, ha valaki pedig azzal a pénzzel lépne le. Ha szükséges és igényetek van lehet keresni ügyvédet, azonban akkor nem rajta kellene spórolni. Siker díjjal motiválni bónuszként.

Hülyén hangzik, de lehet valahol jó hír:

Én egy forex robotot fogok majd hamarosan ajánlani, amit egy magyarországi brókercég fejleszt. Teszt időszak immár 4éve!!!! tart és tudtommal még mindig nem publikálták ügyfeleik felé se a lehetőséget. Azóta fejlesztik a stratégiát és az eredmény nagyon korrekt. Kizárólag hiteles, megbízható, jogszabályoknak megfelelő, engedéllyel rendelkező céggel lehet foglalkozni. Hazai fióktelep lenne szerintem a minimum elvárás... Egy ilyen robot elindítása hatalmas felelősség, mert a legjobban működő céget is tönkretehet egy hasonló történet. Az biztos, hogy ők mondjuk "perelhetők" lesznek, mert tulajdonos magyar cég, aminek tulajdonosai is magyarok.

Az, hogy partnere UBS, HSBC meg még vmi szerény bank, önmagában nekem kevés volna, de ezzel együtt imponáló.

Sajnos itt az online poker világon pedig nem illik csodálkozni. Szóval kedves résztvevők, nagyon erősen gondolkodjatok el, hogy a jobb esetben adózott pénzetekkel mit kezdtek, kire bízzátok.

Én egyelőre eddig egy FX robotot sem támogattam, azonban ez a lehetőség nagyon szimpatikus. Természetesen saját pénzük hever a kereskedési számlán és nem árulok el nagy titkot, ha kedvező hozamot sikerült az évek alatt összeszedni.

Szerintem inkább ilyenbe tegyétek a megtakarítást, ha nem akartok foglalkozni a tőzsdével. Itt a tulajdonosok és számlakezelők személyesen elérhetőek, kézzel fogható emberek. Többit tessék felejteni...

Éves hozamot nem írok, mert nincs itt az ideje és bővebb információkat se. Érdemes lesz azonban majd visszanézni a stocklandyardra, mert ha megkapom a korrekt kimutatásokat és hiteles tanúsítványokat, akkor az oldal adja hozzá a nevét.

#498238 Zsuzsa Előzmény: #498228

Én szívesen részt veszek abban, hogy jöjjünk össze és addig lépjünk, amíg van értelme, ha ugyan nem szívódtak máris fel a felelősök. Erőszaknak nem látom értelmét, hivatalosan kell fellépni, azonnal! A belváros nekem is megfelel, de csak este, munkaidő után.

Nem tudom, hogy ki milyen módon került kapcsolatba ezzel az egésszel, esetemben a tanácsadó is felelős, mert inkorrekt volt a tájékoztatás és én megbíztam benne, de ezzel nem szeretnék foglalkozni.

Jelezzétek, hogy mikor és hol. Indulat mentesen és azonnal kell lépni, különben esélytelen az egész.

Tisztelt Fórumtársak, "W…

#498236 Lázár

Tisztelt Fórumtársak, "Weboldal kezelő"!

Szerintem valamit tenni kellene - elég volt, ezért meg kell szólítanom a "moderátort", "weboldalkezelőt"!

Van egy társunk, Sz.István, aki Sz. Zsolt néven ír egy levelet.

Moderátornak fel sem tűnik.

Pár órával ezelőtt ez a levél, még moderálatlanul fent volt

itt a topicon, csak akkor egy új hozzászóló, "QuantumXXL.Károsult"

tette fel, nyíltan kiírva a neveket. Akkor ráadásul még "Sz. Zs"

facebook elérhetőségét is oda tette.

Egyértelmű, hogy a két beíró ugyanaz és minden bizonnyal

Sz.I. valamint "Sz.Zs." nem azonosak, így nem csak egy újabb hazugság

került fel a topicra, hanem most már emberek személyiségjogait

is sárba tiporják, ugyanis jó idő eltelt, mire T. moderátor észlelte

az eseményeket!

Az már csak hab a tortán, hogy T. Moderátor "egyet ért a tartalmával"

megjegyzéssel tette közzé.

Mivel is ért egyet? Hogy Sz.I. másnak beállítva magát, más személyiségét felhasználva,

mások jogait megsértve hazudozik?

Milyen törvényi megfelelőségről beszél T. Moderátor, amikor huzamosabb

ideig ezeknek az embereknek a teljes neve és Sz.Zs-nek a fényképe,

facebook profilja is fel volt téve?

Miről is szól ez a topic????? A T. Moderátor közreműködésével

cégeket, embereket lehet becsmérelni, vádolni, tönkretenni és

ki tudja még milyen veszélyeknek kitenni????

Ébresztő T. Moderátor!

Valami nagy szereptévesztés esete áll itt fent és a törvényesség is

és a morál is úgy tűnik messze áll tőle megítélésem szerint.

lúzerek!

#498226 Pacsni

Felfoghatatlan számomra, hogy ennyi kárvallott képtelen összefogni. Igaza van Delfinnek. Össze kellene jönnünk, akár holnap a város központjában (mondjuk a STEX stilszerű lenne) és a sebek nyalogatása helyett stratégiát kéne kidolgoznunk arra, hogyan lehet ezeket a patkányokat kézre keríteni. Milyen hivatalos lépéseket kell/lehet tenni? Úgy, hogy mindezek a pénz (legalább egy részének) visszaszerzésének irányába hassanak. Vagy mindannyian keresztet vetettetek már a lóvéra, és hadd fussanak a pénzetekkel a monogrammosok? Szerencsére a lista megvan, szívesen magammal is hozom.

Közösen, ha szükség van rá az anyagi terheket (ügyvéd, nyomozó, verőlegény) is könnyebb állni.

Jelezze, aki holnap szívesen részt venne egy ilyen találkában. A részleteket meg majd privátban lelevelezzük. Nincs veszteni valónk, de nagyon hülyének érezném magam, ha még ezt is elbénáznám. Legyen már vége a teszetoszaságunknak!

#498222 Zsuzsa Előzmény: #498151

Szia!

Nekem egy hónap alatt 70% veszteségem keletkezett. Mindenképp feljelentést kell tennünk sürgősen! Most indítják a következő, Face Book-os "befektetésüket", meg kell állítani ezt a folyamatot,legalább mások ne veszítsék el a pénzüket.

Túl nagy a csönd,írjatok, hogy mit lépjünk. Abban kár reménykedni,hogy kártalanítanak bennünket, a cél az átverés és lopás volt. Utólag már ugyan hiába,de nézzétek meg a Quantum "honlapját", annyi szerepel a tulajdonosoknál, hogy elismert üzletemberek, se elérhetőség, se kapcsolat,semmi. Valóban a Tadawul-nak köszönhető, hogy maradt egyáltalán valami, bár én azok közé tartozom,akik a végén kerültek be a folyamatba, így szinte mindent elbuktam.

Még jól is működhetett v…

#498209 kampokez

Még jól is működhetett volna ez a rendszer, ha a szervezők féktelen mohósága miatt nem teljesen felelőtlenül és mindenkit szándékosan félrevezetve vezették volna a játékot.

Ha nem is itt ezen a fórumon, de valóban meg kellene nevezni őket, hadd tudja meg mindenki kik ezek az emberek.

Akik az arcukat és a nevüket adták a rendezvényeken és az oktatásokon mostanra mind eltűntek. De nincs kétségem, hogy hamarosan ismét elkezdenek egy hasonló 'jó bulit' és megint sokak bedőlnek majd. És a körforgás nem áll meg.

Viszont javaslom, hogy most mindenki álljon meg egy pillanatra a sebek nyalogatása és az anyázás után, és gondoljon bele, hogy mik itt a tanulságok. Persze mindenkinek más és más lesz, de a lényeg, hogy mindenki gondolja át és tanuljon belőle.

Persze ha a felelősöket sikerül megtalálni, akkor egy alapos megruházásban szívesen rész vennék... gondolom többen is vannak így

??? szerkesztve

#498184 sz.istvan

Tisztelt Fórumtársak!

Ilyen még nem fordult elő, de ki kellett moderálnom egy hozzászólást!

Alapvetően a tartalmával egyetértek, de mivel a beíró alapvető személyiségi jogokat sértene ezért eltávolítottam a szöveg azon részét amely ezt tartalmazta!

Akkor most lássuk az ominózus hozzászólást (szerkesztve):

A vezeték neveket eltávolítottam így a hatályos magyar törvényeknek megfelelő lett.

Kedves Károsultak!

A nevem Sz. Zsolt és én vagyok az egyik fő szervező ebben a QuantumXXL nevű Hong-Kongi bejegyzésű offshore cégben!

Üzlettársaim:

P. József és Anna,

B. Árpád,

T. Rita,

F. Ida,

K. Enikő,

F. Gabriella,

T. Sándor,

M. Tamás,

H. Gábor,

és Sz. Attila

Mély megrendüléssel tudatom veletek, hogy hozzá nem értésünk, felelőtlenségünk és kapzsiságunk oda juttatott titeket, hogy a behazudott tőkegarancia ellenére elvesztettük a pénzeteket.

Tettünket nem vállaljuk, megpróbálunk majd kibújni a felelősségre vonás elől ezért még jó pár hónapig hitegetni fogunk titeket mindenféle variációkkal.

Köszönjük kérdéseiteket, de most már ne hívogassatok, ne e-mailezzetek nekünk többet, mert úgy sem érdekel, mi van veletek. Az vigasztaljon titeket, hogy mi mindenképpen jól jártunk, mert rengeteg pénzt kaptunk meg nem érdemelt jutalékként a sokat szidott brókertől és persze tőletek is a havi pozitív kötések után!

Most eltűnünk a képből, mert már a hatóságok is macerálnak minket mindenféle csalás, meg megtévesztés meg pénzkezelési engedélyek után nyomozgatva.

Ne izguljatok, még nincs vége nemsokára jövünk új fantasztikus ígéretekkel ahova szeretettel várunk minden hiszékeny naiv embertársunkat….

Nekem volt egy nagy mázl…

#498178 Mate_

Nekem volt egy nagy mázlim hogy a Q Futures–be akartam áttolni a tőkémet mert mohó voltam és így azt felvettem.

Lehet, hogy sokan voltunk ezzel így és a QuantmXXL véletlenül sajátmagát fúrta meg. :-)

"Információink szerint a…

#498164 vito54

"Információink szerint a Tadawul FX a mai nap várhatóan minden Ügyfelének megküldi azt a számlakivonatot, amely az Ügyfél jelenlegi egyenlegét tartalmazza.

A QantumXXL határozott szándéka, hogy a számlákon a továbbiakban is

folytatja a kereskedést.

A kereskedés újraindítása rövidesen megtörténik."

Nane! A tadawul igazán rákapcsolhatna. Nem akarom hogy ezek a tetvek tovább görgessék a maradékot.

Bemásolok két hozzászólá…

#498152 Amatoregy

Bemásolok két hozzászólást.

A dátumokra tessék figyelni:

2012.04.02 12:51 kelvin (Tisztelt Tag) Re: nem ertem... Címzett: @rbbj11

%-ot nem tudok mondani, mert nem számoltam ki.

Anno a most bent maradt 2000$-on sokszorosával szálltam be és azon volt kb 35% nettó nyerő.

Ezt csökkentettem januárban le 2000$-ra ami a nyerőm töredéke. Így ezzel vagyok még bent, de a 2000-ből sem veszett oda minden.

Arról nem is beszélve, hogy amikor betettem a sok pénzt akkor a $ 200 körül volt és 235-ön vontam ki, tehát még árfolyamnyereségem is volt bőven.

privát üzenet válasz erre

és a másik:

2012.02.24 21:16 Amatoregy (Tisztelt Tag) nincs cím

Kérés.

Gondolom úgy korrekt, hogy a tagok és az olvasók kedvéért a jelenlegi tagok beirják, ha kivették a pénzt.

Nem szerencsés (mint néha máshol előfordul), hogy ha valakiben biznak és követik, hogy egy adott pozit nyit, majd ha valaki rákérdez akkor "óhh az már régen lezártam...".

Gondolom a topik(oldal) szelleme alapján ennyit elvárhatunk a beiróktól..

Köszönöm.

Ps. Nem vagyok a történetben benne, csak néha beleolvasok.

törlés válasz erre

Vagyis február 24-én volt egy kérésem. És erre a topik egyik aktiv tagja április 04-én közli, hogy januárba kivette a pénzre egy részét.

Tessék akkor a február 24-e utáni hozzászólásaira rákeresni, hogy pánikot keltett, nyugtatott vagy tényfeltáró volt. De azt nem irta, hogy januárban kivette a pénzét.

Na ez a szomorú, hogy "Tisztelt Tag" minősítéssel - ami a hozzászólások száma után jár valaki igy cselekszik. (Korábban volt egy másik user aki szintén hasonlóan grál lovag volt)

Gondolom a qxxl se dőlt volna össze, ha beirja, hogy kivette a pénz egy részét.

Na ez a szomorú!