ha nyer az UTE holnap, akkor ennek örömére Jenő bá 33-ig vegye ki a könyvet!
ha nyer az UTE holnap, akkor ennek örömére Jenő bá 33-ig vegye ki a könyvet!
hát a konzümit vmi baromarcú beöntötte... nem is értem ki az aki ennyire nem gondolkodik...
simán menne fel névértékig, főleg ha kiderül a tőkeemelés... na nem baj, majd a közgyűlés után..
A phylről meg sok újdonság nincs, csorgunk le, vszínű lesz ez még 25 is... remélem azért jövő hónapban már lesz vmi új hír...
"a piacok megnyugvása után"
Micsoda duma.:-)))
A konzümivel előbb triplázunk, mint ezzel. :-))
Kösz Tamás bácsi... 80éves koromig bejön a rally, vagy várjak még utána is kb újabb 80 évet? :))
Nutex-szerű rally ide kevés, humet-szerű legyen... re: 18-140....
Hi, rég írtam nektek. Lesz a piacok megnyugvása után egy "nutex" szerű nagy rally kb 80 ig. Én várom 29 en az eladásaitokat. Üdv Tomi bá.
Eléggé szar a helyzet úgy látom, és ráadásúl nem is tudok lenni nap közbe sajna még egy darabig. 5700 db-om röpült, bizonyos likvidációs problémák miatt:( OTP-t nem akartam beáldozni.....
meredek elképzelés, de nekem sem ismeretlen, gondoltam rá én is... 1% esélyt adva neki...
de ami a bökkenő, hogy minek nekik a maradék phyl? már ott van minden érték, ha annyira tőzsdére akar jönni, akkor kéri az Alpha-holding bevezetését a bét-re. a cég már létezik, 12 milliárd körüli az alaptőkéje, honlap is átalakítás alatt...
szóval jól hangzana, de ekkora "mázlink" nem lesz...
ha lesz is alpha-vet a tőzsdén, vszínűleg új belépőként jelenne meg...
Majd kiderul,ha az o kezukben van minden akkor en tovabbra is tartom azt az allitasom,hogy az Alpha holdingot behozzak tozsdere es ezert kellett nekik a Phylaxia.Igy lehet keresni sokat mert tuti nem 30Ft korul fog mozogni a papir.
http://www.dogtorrx.com/contact.php?lang=en
A forumra mar bemasoltam ti tudtatok,hogy az alpha-vetnel dolgozik vagy dolgozott?
Annyi van, hogy már nem it tagok, de mint utazó ügynök meg pénzügyi izgató még funkcióval rendelkezik mind tp, mind Buczi úr.
puska - erőszak
szép nyuszinak tessen lenni ))
szerintem nincsenek
remélem jön majd Zotya, aztán értelmezi, én már nem értek ezekhez :-)))