Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

quantumxxl

Re: revenge

#498151 Mate_ Előzmény: #497987

Hogy mennyi is lehet a Quantum-nál?

Tegyük fel hogy 0$-val indult és 200$ volt a végén a betét és így átlagosan 100$ volt benne.

Tegyük fel hogy az elejétől kezdve +120%-ot termeltek és 100$-ból lett 220$ a végére.

Ha a végén szálltunk be nem termelt semmit. Pl. annak, aki múlthéten lépett be.

Így a 0$ és a 120$ átlagolva +60$ termeltek és a Quantum ezért 30$-t kapott.

Ha a 160$-unk 70%-át buktuk akkor most van 48$-unk és arányosan 30 $ kaphatunk vissza a Quantum-tól és így 78$-unk lehet.

( A végösszegből még lejön, amit a QuantumXXL már elköltött plusz a mi költségeink is, és persze senki nem garantálja, hogy bármit is visszakaphatunk.)

Aki az elején szállt be 100$-ral ami 220$ lett majd bukta a 70%-át annak maradt 66$-ja.

Viszont aki a végén szállt be és bukta a 100$ 70%-át annak csak 30$-ja, maradt.

Mindez csak becslés, de azoknak érdemesebb futni a pénzük után, akik a vége felé szálltak be nagy összeggel.

Abban nem vagyok biztos, hogy mindenki egyelő mértékben bukott ezért kíváncsiságból írjatok már pár százalékot hogy kinek mennyi ment el?

Nekem és ismerőseim körében -70% volt a veszteség.

Re: Régiek

#498148 Amatoregy Előzmény: #497917

"Ha építő jelleggel akarsz hozzászólni, akkor arra vonatkozóan adj tanácsot, hogy ezzel a szituval mit lehet kezdeni, mi a legtöbb amit ki lehet hozni belőle."

A rövid válaszom sajnos:

semmit.

Offshore cég (aminek mindenki tudja az okát: vagy adó megtakarítás/eltitkolás vagy az anonimitás) ismeretlen (bizonyítható) tulajdonosi háttérrel.

törölve

#498145 QuantumXXL.Károsult

Kedves Károsultak!

A nevem Szilágy Zsolt ( http://www.facebook.com/profile.php?id=100001228804800 ) és én vagyok az egyik fő szervező ebben a QuantumXXL nevű Hong-Kongi bejegyzésű offshore cégben!

Üzlettársaim:

Petrik József és Anna,

Bernula Árpád,

Tóth Rita,

Fjorda Ida,

Kovács Enikő,

Farnadi Gabriella,

Tisza Sándor,

Martinák Tamás,

Horváth Gábor,

és Szabó Attila

Mély megrendüléssel tudatom veletek, hogy hozzá nem értésünk, felelőtlenségünk és kapzsiságunk oda juttatott titeket, hogy a behazudott tőkegarancia ellenére elvesztettük a pénzeteket.

Tettünket nem vállaljuk, megpróbálunk majd kibújni a felelősségre vonás elől ezért még jó pár hónapig hitegetni fogunk titeket mindenféle variációkkal.

Köszönjük kérdéseiteket, de most már ne hívogassatok, ne e-mailezzetek nekünk többet, mert úgy sem érdekel, mi van veletek. Az vigasztaljon titeket, hogy mi mindenképpen jól jártunk, mert rengeteg pénzt kaptunk meg nem érdemelt jutalékként a sokat szidott brókertől és persze tőletek is a havi pozitív kötések után!

Most eltűnünk a képből, mert már a hatóságok is macerálnak minket mindenféle csalás, meg megtévesztés meg pénzkezelési engedélyek után nyomozgatva.

Ne izguljatok, még nincs vége nemsokára jövünk új fantasztikus ígéretekkel ahova szeretettel várunk minden hiszékeny naiv embertársunkat….

Nyom

#498102 Spion

Aki erre rákeres, elindulhat a nyomozásban:

"én a kezdetekkor nyitottam a számlát, valószínűleg ugyanitt, ha valakit érdekelnek a hosszabb távú tapasztalatok nyugodtan megkereshet, mivel faterom benne van a vezetőségben, elég sok mindenre tudok válaszolni."

Re: UPDATE

#498073 Delfin Előzmény: #497576

Olvastuk a hozzászólásaidat, és úgy látjuk, hogy vannak olyan információid, amivel meg lehetne fogni a Quantumot, hiszen mi velük állunk szerződésben, és azt gondoljuk, hogy ők adtak hamis információt, szerveztek be partnereket, ígértek 70%-os tőkegaranciát, stb. Ha a Quantumnak a Tadawullal van elrendeznivalója, azt rendezzel, de a mi kárunkra. Azt gondoljuk, együtt talán gyorsabban és többet is elérhetünk. Ha egyetértesz, vegyük fel egymással a kapcsolatot, hogy megbeszéljük, hogyan tovább.

#498034 bukta Előzmény: #498009

amit mondjuk érdekes módon nem a szokásos 6-7 körül vontak, hanem hétfőn reggel...

#497994 bukta Előzmény: #497987

ugye viccel azzal a 100m-el?

csak az én környezetemben legalább ennyiről tudok és az nem nagy, és én kcisi vagyok.

#497987 vito54 Előzmény: #497980

A vezetők jelenleg valószínű több 100 millió fton osztozkodnak, szóval max jogi úton lehet megfogni őket, ha az igazságszolgáltatás egyik lépcsőjén sem él a korrupció.

revenge

#497980 Mate_

Pár tény:

-A „robotok” végig veszteséget termeltek, de mivel csak a pozitív kötéseket zárták látszólag profitot termeltek.

-A „tőkevédelem” lényege hogy az emberek több pénzt tegyenek be, mint amennyit kockáztatni szerettek volna.

A pozitív kötések 25%-kát a QuantumXXL levonta jutalékként és ezért a szaros 25%-ért darálták le mindannyiunk pénzét.

-A negatív kötések nyitva tartásához a tőkét a hálózat növekedése fedezte ezért vontak le tőlünk olyan régebbi kötéseket, mikor még benne se voltunk a rendszerben.

Mindezekről valószínűleg TadawulFX-is tudott, és mégis csak most reagált, de ha valamit is visszakapunk, azt csak nekik köszönhetjük.

-A Quantumos előadásokon az előadók hazudtak a tőkevédelemről a nyitott pozíciókról és a robotok hatékonyságáról.

Amit tehetünk az annyi, hogy megkeressük őket és „elérjük” hogy úgy érezzük megérte a minket ért veszteséget. Ezért ha valaki tud bármi hasznosat a Quantumos előadókról kérem, írjon, Pl: Egy teljes egész lista nevekkel nehogy valaki is kimaradjon.

Ha összegyűlik elegendő infó mindenkit szeretettel meghívunk egy meglepetés Quantumos találkozóra az előadók otthonában ahol egy remek előadásban lehet részünk mely remélhetőleg mindenkit kápótól a veszteségekért.

És szeretném megköszönni az eddigi információkat.

#497964 bukta Előzmény: #497926

a vésztartalék nem azt jelenti, hogy nincs más... ez volt az amire éppen nem volt szükségem, hanem "baj" esetére volt eltéve.

I'm happy

#497960 Tadaquantum

Egy kicsit az én helyzetem más mint a Tiétek, de most hívtak a tada-tól, hogy utalják a teljes tőkémet...:)már az emilt is megkaptam róla..:)

Re: nincs cím

#497935 Magellan Előzmény: #497932

Ez akkor iis nullázódott volna, hogyha megy minden a régiben. Csak éppen elfogyott volna alóla végképp az összes tőke.

#497930 vito54 Előzmény: #497917

Igen, valami ilyesmit akartam kifejezni csak az ötszázadik "énmegmondtam", "mimegmondtuk" értelmetlen beírástól már elszállt az agyam. Pont ez az, ami rohadtul nem hiányzik most. Elsőre még elfogadom de ennyiszer már kimondottan idegesítő.