már ideje lenne....03.14-én emelkedett utoljára, azaz pontosan 3 héttel ezelőtt...gusztustalan csökkenés...
már ideje lenne....03.14-én emelkedett utoljára, azaz pontosan 3 héttel ezelőtt...gusztustalan csökkenés...
Hogy nyomnák meg a bétet ezzel a mai produkcióval...igazán gusztustalanra sikerült :(
Szvsz szépen lassan befejeződik egy ötös szerkezet lefele, innen lesz egy kis visszapatt..
Mivel reggel lezártam őket, én is bíztam egy kis visszacibálásban.
Ha már lejöttek értem, akkor tőlem fel is köthetik...
...magukat
És vajon hová kötik a végin? :D
Nekem még ketyeg a 959-420-225-ös trió.
720 környékén várom, addig igazán lenézhetne...
Nem nagyon tetszik ez az immel-ámmal esés,kb olyan érzésem van mintha rugót nyomnánk össze,aztán bumm,elszáll..
shortok futnak 19920-19660-19262 es beker árakkal ,mindegyiken már profitvédő stopp,
a TA pedig szép dolog :) de én csak azt mondom ötvözni kell a fundával,úgy a hatásos :)
sima útja sosem lesz...egyedül emelkedésben volt sima az út...minden ellenálláson úgy ment át, mint kés a vajon.
tavaly nyárin, amikor meg az esés kezdődött akkor meg lefele ment át mindenen.
Egy a kérdés : USA maximumon van, és jön a nyári szezon, vajon nagy esések lesznek a nyáron ?
sima útja sosem lesz...egyedül emelkedésben volt sima az út...minden ellenálláson úgy ment át, mint kés a vajon.
Egy a kérdés : USA maximumon van, és jön a nyári szezon, vajon nagy esések lesznek a nyáron ?
Borska nem is néztem van e pozid. Ha lenne, nem szeretnélek befolyásolni( ezt persze jókor irom) Unalmamban tettem. Mindenki maga kútfejében más más kincs van elásva:-)
http://s15.postimage.org/y68zsdgjv/image.png
nem igazán szeretem a varázsló mindenttudó indikátorokat,"" :-)
Promtot célszerűbb lenne nézni,mivel kt -ban van mostanság 300-400 ingadozás,és az nem kevés..
fél éves időtávon a napos gyertyák alapján oda tenném az első támaszt hatiban 18100-18300 közé
nem igazán szeretem a varázsló mindenttudó indikátorokat,simán alagzat alapján gondolom így
Rég raktam képet.""
A rendszer pótolta a lemaradást:-)
oszt milyen elven?:-) kb600 masziv, előbb azt kéne leküzdeni, de még az a fölöttiek tartják. Egyáltalán nincs sima utja. Rég raktam képet.