oszt milyen elven?:-) kb600 masziv, előbb azt kéne leküzdeni, de még az a fölöttiek tartják. Egyáltalán nincs sima utja. Rég raktam képet.
oszt milyen elven?:-) kb600 masziv, előbb azt kéne leküzdeni, de még az a fölöttiek tartják. Egyáltalán nincs sima utja. Rég raktam képet.
most jön az ECB kamatdöntés hír...valami rossz hír jöhetett, mert a Futuresok esnek tovább
Ha ma/holnap megerősítést nyer a 200-as mozgó eleste, akkor még jóval lejjebb is eshetünk mint az általad említett szintek, szvsz min. betöltésre kerülne a 18K alatti rés.
Úgy legyen...:)
azért, mert még alszanak az Amerikai befektetők, még csipás a szemük..most mossák a fogukat, és ülnek le a gépek elé.1 óra múlva már nem győzik eladni a Közép Európai papírjaikat :D
Az már nincs meg, helyette van (szerencsére csak 20 konti) sz@rul nyitott longom, amit még nem zártam le, kicsit kivárok még. Nagyobb pozit egyelőre egyik irányban sem nyitok.
És az agyoncsapott Egis is most korrigál! :D
Dax -2% mi meg közel 0...hülye vicc.
de szerintem,bár ez csak tipp, mint minden más :) a bux visszanéz a reggel kijelölt napi minimumához .és a délutáni csapkodásban eldől napi ninimumon zár-e,én nem várok felhúzást,de bármi lehet
nem ám,fordulni eszembe se jutott még,de a délutáni adatok adhatnak rövidre iránymutatást, jó usa makrók további esést hozhatnak 14.15kor
az ECB pedig 14.30kor korbácsolhatkja a kedélyeket,kérdés a piac reakciója
http://www.portfolio.hu/gazdasag/kesobb_dol_el_magyarorszag_sorsa_brusszelben.165283.html
Szoval valszeg ma sem lesz semmi, es ha nincs hir, az nem jo hir. Marad a short, nem fordulok vissza egyenlore.
fürkészik a jövőt......
márpedig ha most nem ütnek bennünket ,akár pattanhatunk is egy felhúzásnál
Egészen elképesztő hogy akkor hősködünk amikor az összes piacot ütik...ennek mi értelme?
A reggeli 700ról lenyomták az előbb 500 alá is. 8db-al ki lehetne venni az eladói oldalt..
dax pénteken és hétfőn száguldott felfelé....mi nem...március 14 óta csökkenünk....
Daxli meg közel -2% ban,csak mi szedünk Béres cseppet?
Kamatot nyomorgatják csak,Frontin rövid csökkenő buxa 18200 magasságában jól tart..
ráadtam még 18.800 fölött, úgyhogy full short, már két hete fullon vagyok, csak mindig az előző napi nyereségből adok rá..igy növekszik a kontraktus szám _:)
most kezdődik majd az érdekes játék : eltalálni az alját
vajon hol áll meg ?
a kormány hol akarja visszafordítani valami bejelentéssel ?
USA milyen adatokkal jön elő ?
melyik országból érkezik fontos hír ?
ezeket mind nem lehet bekalkulálni.