nembaj...szépen robogunk Egon célára felé...
addig talán USA is elkezd esni....vagy addig csak megpihen...és újra elkezd emelkedni még...
meglátjuk , célár : 18.100
nembaj...szépen robogunk Egon célára felé...
addig talán USA is elkezd esni....vagy addig csak megpihen...és újra elkezd emelkedni még...
meglátjuk , célár : 18.100
:) gondolom :) nagyon jó ütemű dinamikus tréd volt gratulálok , türelem,önfegyelem meghozta a pénzt
Én kellemes emlékekkel gondolok a 19.320-on nyitott pozicióra. :))
http://stooq.com/q/?s=^bux&c=5m&t=c&a=lg&b=0
Azért türelemjáték ez a short,mert felfelé egy hó alatt jöttünk 4e pontot,lefelé pedig duplaennyi idő alatt nem sikerült feleannyit esni..
az elmult két nap fényében visszatekintve arra 250darabos zárófelhúzásra és 19320on nyitott poziciókra, valaki most tűnődhet a lépés helyességén, a bukta lazán 1milla fölött
aznap az ideg majd szétvetett hogy ki és milyen indokból lépte ezt ilyen hülemódon
Prompt pattant 150 pontot, hati meg maradt ahol volt, ezért zártam.
szerintem 7-800pont van benne még lefelé, és ott lehet agyalni hogy lépünk egy nagyobbat lefelé ,vagy jön egy ugrás,kiderül,stoppal kell követni
...néha a legnehezebb a semmittevés :):):)
Kosz a chartot. Igen, 200 pontot felhuzhatnak, de a dax is zuhan, konkretum nincs az IMF-rol, necces a szitu, es benne van par nap eses meg. Meg persze az is kiderulhet, hogy rosszkor fordultam, es akkor oda vissza csinalok egy bukot :D
én 19100fölé betetettem egy profitvédőt,de nagyobb esélyét látom egy begyorsuló 3-4napig tartó esésnek ,és a 18k alá szúrásnak
Sajnos a Mol nagyon sz@rul fest, úgy tűnik mintha már le is törte volna az emelkedő trendvonalát:
http://kepfeltoltes.hu/120404/MOL_NAPI_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Jó reggelt! A mai nap döntő fontosságú, a bux most éppen a korrekciós trendcsatorna aljánál van, ha azt letöri, akkor szinte biztosra vehető hogy lemegy a vastagabb kékkel jelölt csatorna aljára. Ha viszont sikerülne ma visszahúzni az indexet a 200 napos fölé, akkor még bármi lehet. Jelen helyzetben talán előbbinek nagyobb a realítása, azonban jobb résen lenni, könnyen megviccelhet a piac.
http://kepfeltoltes.hu/120404/BUX_NAPI_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Nagy volt mar a nyero sulya :D hehe, bar nem ertem miert zartad, most hogy remenyed van meg jo par szaz pontra. Bar, nem szabad kapzsinak lenni, nekem is az lett a vesztem :D
Hali, gratulalok, en annak orulok, hogy a jan-febr-art teljes longban vegigultem, reszvenyekben, es nem ugraltam ki, be, igy valahogy elviselem ezt a bukot. Igen, ez nagyon szep eredmeny, amit osszehoztal, van az ugy hogy az ember raerez :D Apropo, es tedd be a profitvedoket, es ne vedd ki, ennekem azert lett ekkora bukom, mert 19700-nal berakott profitvedoket kivettem, es utana 200 pontokkent biztam ellenallasban. Valszeg itt most zuhanas lesz, 18000-ig, 17500ig. Shotba fodultam, szep nagy osszeggel.
A promt 18.000-ig lemehet, elvileg szabad az út előtte. Jól jönne már nekem is egy ezres idén...
Nekem most van pont netto 1000 pont nyerő. Másodszor van ilyen mióta hatizom, mindkettő idén történt. :) (remélem ez a fejlődés jele) :))
Kár h záróban nem teljesült a shortbővítés, kevesebb mint 10 ponton múlt.
Na, ma reggel kistoppolodtam. Szomoru tortenet. BAr igy is boven nyero az idei ev, de azert sajnalom ezt az 500 pontot. (Hati termeszetesen)
Friss Egis elemzésben nem számítanak a 14000 elesésére (tehát el fog esni), de ha netán mégis bekövetkezne (aminek sok esélyt nem adnak így első ránézésére), akkor 10000-ig eshet...
Igen, én is olvastam Zsiday legújabb elmélkedését, ugyanakkor:
1. Januárban még igencsak pesszimista volt, azóta nem hiszem hogy sokat változott a gazdaság... ettől függetlenül meghajlok a meglátásai előtt.
2. A BUX elég görbe tükörben mutatja a magyar gazdaság teljesítményét.