Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

quantumxxl

Re: A francba

#497675 syscow Előzmény: #497674

Össze kell fognunk úgy megoszlik a költség!

És feltehetően megmutatják az arcukat. Nem akarom, hogy megússzák.

Nálam ez verte ki a biztosítékot.

"Maradjon bent mindenki, ledolgozzuk a veszteséget" A jó krva anyátokat.

Re: A francba

#497674 syscow Előzmény: #497673

Már sikerült egyszer 50%-os veszteséget realizálnom, de ehhez kemény 1.5 év kellett.

Ezek elintézték 1 nap alatt.

Akar valaki feljelentést tenni rajtam kívül?

A francba

#497673 syscow

Mégiscsak dolgoznom kell :(

58%bukó egy 70% "tőke védett" roboton.

A jó krva anyjukat!

Re: ????

#497655 kelvin Előzmény: #497654

Ha ismerném, akkor már megtettem volna. De sajnos nem. Eddig meg voltam győződve, hogy azok a tulajok akik a előadásokat tartották, de úgy tűnik valaki más/mások irányítanak a háttérből.

Ilyet is hallottam, hogy a webkonferenciákért is jutalékot kaptak akik tartották.

#497651 kelvin Előzmény: #497649

Úgy gondolom igen, ráadásul ugye olyan brókerről beszélünk aki NEW ZELAND-i, tehát a P/L európai szabályozás nem vonatkozik rá.

Most komolyan ki az a hülye aki ezek után egy fillért is rájukbíz?

ui.: XFX brókeri költgéseire vessetek egy pillantást! pl eurusd 4 pip, nem rossz

Ráadásul ingyenes a honlap (WIX-ről) :)

Komolyan mondom ez már a ponzinál is ponzibb sceam!

Re: UPDATE

#497650 kelvin Előzmény: #497576

Ma már lekezdték átvezetni a pénzeket az 1-es számlákra, az az kivenni a MAM-ok alól.

#497647 kelvin Előzmény: #497640

Vond vissza a POA-t és a barátaid is. Így többé nem férnek hozzá a pénzedhez.

Hallottam egy olyan hírt, hogy a Q el akarja indítani a kereskedést másik brókernél (feltételezéseim szerint XFX), szerintem hasonlóan nem látható kötéslistával úgy, hogy 30%-ot adnak bónuszba ami a tiéd lesz, ha megfelelsz az ehhez szükséges előírásoknak.

Na ehhez mit szóltok? Tényleg ennyire birkának nézik ezek után az embereket? Kínomban nevetek, de most komolyan.

Egy dolgot elfelejtetek,…

#497643 ikszf

Egy dolgot elfelejtetek, mikor a Tada-t szapuljátok.

Volt tavaly ősszel egy MF Global csőd, és ugye most egy Worldspreads körüli balhé. Honnan tudjátok, hogy nem felügyeleti, vagy saját üzletpolitikai nyomásra / megfontolásból döntöttek úgy, hogy megszüntetik az nyitott pozíciók elfedésére alkalmas számlákat, és tiszta lappal játszanak mostantól. Biztos nem volt egyszerű döntés, de valamit valamiért. Hosszú távon egészségesebb, bizalomépítőbb, és lehet, hogy bevállalták azt, hogy rengeteg ügyfelet elveszítenek a kezelt számlások által, de hosszú távon tiszta lap.

????

#497640 Ügyféél

Üdv. Mindenkinek!

Az itt leírtak szerint NAGY A BAJ!

A quantumosok nyugalomra intenek.....

De kinek higgyek?

Nem csak nekem, hanem barátaimnak is van bent pénzük....

MIT TEGYEK?

Köszi

Re: UPDATE

#497576 sz.istvan Előzmény: #497524

Te tényleg ennyire korlátolt vagy??

Az én írásaim döntöttek be a quantumot??

Ez neked is szól FX_Trader!

Akkor a tények:

A Tadawul brókercég (előre szólt 2 hónapja, erről a kiküldött levél a bizonyíték!) lezárta a nyitott (voltak több mint 1000 pip-el feljebb nyitott longok!) kötéseket,mert máshogy nem tudta kivitelezni az átállást (ezt a quantum is leírta a hírlevelében).

Tehát, hogy mindenki megértse: A NYITOTT NEGATÍV KÖTÉSEKET ZÁRTA LE!

Nem volt hétfőn pénzkivonás ami bedönthette volna a rendszert!!!

Még most is dolgoznak a POA visszavonások feldolgozásával! Pénzt majd holnap-holnapután vonnak ki a megmaradt MAM-okból!

Egyébként egy normális számlakezelést nem lehetne így sem bedönteni!

A quantum nem tartotta be az ígért „tőkevédelmet” mert azt mondta, hogy 10% lebegő mínusznál zárnak és 30%-nál felfüggesztik a kereskedést! Ez rengeteg előadáson elhangzott és a prezentációjukban is szerepel! Ha a bemutatott 16-25% floating igaz lenne már azt is le kellett volna zárniuk! ÉRTED?

A valós floatingot láthattuk szombaton és majd a bíróságon ismét látni fogjuk ezt megígérem!

Januárban kb. 200 pip hiányzott a teljes számla ledarálásához! 70% körül volt a lebegő mínusz.

Hölgyeim, Uraim! Szerin…

#497572 Amatoregy

Hölgyeim, Uraim!

Szerintem nem kellene marni egymást, nem visz előbbre.

Egy kis kronológia (kéretik higgadtan visszaolvasni). Nevek nélkül, mert nem kell visszakeresni.

- valaki indít egy topikot, hogy infója van, hogy a tulajdonosok kiveszik a pénzt és oltári nagy lebegő minusz van. --- Az infot nem tudjuk ellenőrizni, az iroja a semmiből bukkant fel. Az állítását se tudjuk, hogy igaz-e vagy sem.

- később beirja, hogy a QXXL megfenyegette, hogy élete végig fizetni fog. Ezt sem tudjuk hogy igy volt-e vagy csak maga találta ki. Persze hivatkoztak arra, hogy interneten található információk alapján. Vagyis valahogyan látókörbe került a fórum is. (Valaki szólt nekik.) Akár ide is irhattak volna.

Viszont ezt még akkor simán el lehetett volna varrni:

- qxxl megmutatja, hogy baromság az állítás, a lebegő minusz normális méretek kornyékén van. Mindenki megnyugszik, a topik indító meg elkullog.

- qxxl tulajdonosai megmutatják, hogy nem vontak vissza semmit és akkor szintén mindenki megnyugszik.

- még úgy is kezelhették volna, hogy ok, lezárunk minden kötést aki akarja kiveszi a pénzt és 1 hónap múlva újra indítjuk. Ekkor is nyugodt lett volna mindenki.

Na de mi lett volna akkor, ha megmutatják az egyenleget és az látszik, hogy oltári lebegő minusz van. Hát ugyan az mint most, mindenki menekült volna.

A lehetőség ott volt náluk nem éltek vele.

Hogy tönkre lehet-e tenni egy brókercéget? Ha az ügyfelek pénzével kereskedik nem hiszem. Hiszen mindenki a saját pénzét veszi ki. Ha az ügyfelek pénzét is használja igen, mert ha ki akarom venni a nem lekötött tőkét akkor neki pozikat kell zárnia.

Hogy tönkre lehet-e tenni egy bankot? Igen, mivel a hitel/tőke arány jóval 100 % felett szokott lenni a pénz multiplikátor hatása miatt is.

Erről már korábban irtam a 81 hosszászólásaban:

"két gondolat:

biztos, hogy egyaltalan robot kereskedik? Kötések ideje, stb. Nekem ott lett furcsa, hogy azt mondátok, hogy a nagy mozgások idején sokszor nem csinalt semmit.

Akarmelyik bank is tönkremehet "pletyák" alapján. Lasd postabank. A bankoknal altalaban több a hitel mint a betet. Betetet ki lehet vonni 1 het alatt, de a hiteleket nem lehet visszaszedni.

A történet meg egyszerü: kell egy személy akinek jó infói voltak korábban is es a meglatasi altalaban bejottek. Legyen sok ismeröse, az ismerösöknek is sok ismeröse."

Én csak annyit kérnék, hogy feleslegesen ne marjátok egymást.

Ps: sem qxxl sem perfecto sem egyéb kezelt számlás történetnek nem vagyok az ügyfele.

Re: nincs cím

#497568 Amatoregy Előzmény: #497560

egy régi demo számlám adatai (néha próbaképen itt is kötök):

balance: 5.817.510

equity: 1.683.000

Margin: 618.820

Szabad margin 1.064.810

Margin szint: 272 %

Profit: -4.133.620

Vagyis 1.000.000 M Ft-al kezdtem. A lezárt nyereséges ügyletek eredménye 4.817.510, függőben lévő (nem lezárt) veszteség 4.133.620.

Ha most mindent zárnék akkor 683.000 nyereségem lenne az induló tőkére vetítve.

Viszont ha a margin szint elérné a 30 %-ot akkor a bróker cég mindent zárna.

Hogy miért van ennyi minusz? Mert vannak benne olyan párok kötve, ahol a rollover kamatot termel (pl. usdhuf short, audjpy long, xauusd (arany) short, stb). Meg demo.

#497560 Shortosgyula Előzmény: #497545

Még egyszer leírom az equity és a balance közötti különbséget:

Az equity a lebegő mínusszal terhelt balance. Ez maga a kereskedési tőke. Az a pénz ami a rendelkezésére áll az adott pillanatban a számla tulajdonosának.

A balance gyakorlatilag csak egy szám, ami önmagában nem mérvadó, csak az equity ismeretében van jelentősége.

Ezt a kiskaput tudta a quantum az ügyfeleit folyamatosan az orruknál fogva vezetve a csalásra felhasználni.

Ezt -ha tényleg bíróságra kerül az ügy- a majd beidézett tőzsdei szakértő is egyértelműen el fogja mondani.

Csak hogy tisztában legyetek mekkora horderejű csalásról van szó: az IL FERRO -nál 1.2 milliárd forint az okozott kár mértéke. Ebben az esetben ez akár jóval több is lehet.

Re: "Elkéne már pár pofon..."

#497556 ZedRox Előzmény: #497226

Szia! Jól hitted, elúszott. Quantumnál nem voltam érintett, csak egy ismerősöm, azért nézegettem be ide. De február közepe óta, amióta Irbenis-szel szorosabb együttműködésünk lett (kkhhmmm), már mondogattam, hogy pár hete van Quantumnak is, ha másért nem, bizalmi válság miatt. De mint kiderült, nem az kellett ahhoz, hanem csak egy klasszikus csalás, megtévesztés. Kár, hogy sokan ennyire éhesek, és nem gondolják, hogy ilyen rendszert érdemes lenne mások megelégedésére is üzemeltetni, méghozzá hosszú távon... zr.

#497549 vito54 Előzmény: #497545

1. Elvileg, mivel a teljes tőkét ki lehetett venni, így a floating a "pánik" után azok közt osztódott szét, akik bent maradtak. Ez viszont nem magyarázza azt a rengeteg negatív kötést, ami lebegett hónapok óta... Érdekes módon a tegnap lezárt kötések közt olyan 1% volt pozitív, az összes többi mínuszos.

2. Az utolsó kérdés gondolom költői :)

Üdv! Új vagyok itt, len…

#497545 php_pro

Üdv!

Új vagyok itt, lenne egy-két kérdésem:

(Leszögezem nem tudok semmit a Qxxl-ről, csak itt ebből a fórumból tájékozódtam. )

1. Az állítólagos rémhírterjesztésnek és pániknak mi köze ahhoz , hogy hogyan teljesít a robot és , hogy mekkora a minusz/profit?

Nem a robot kereskedési stratégiájától kellene , hogy függjön?

2.

"A tőkevédelem egyértelműen fogalmaz. NEM vonatkozik a floatingra, csak a lezárt veszteségekre. Sehol sincs az leírva, amire ez a besúgók gyöngye hivatkozik."

-ezek szerint mindenki visszakapja a pénz egy részét? Hiszen már nem lebegő a veszteség, hanem elkezdték az átállás miatt realizálni és sokak ezért háborodtak fel , hogy a tőkéjüknek csak a 20-30%-a maradt meg. Tehát mikor és milyen módon történik a kártalanítás?