Regisztráció Elfelejtett jelszó

Kezdők topikja!

Re: nincs cím

#50082 csapa Előzmény: #49743

A sima Nerbroker az inkább banki műveletekre illetve real nélküli tőzsdei kereskedésre alkalmas.

A NetbrokerPro pedig real tőzsdei kereskedést tesz lehetővé és csak azt.

Azt hiszem, én most fogom otthagyni az Erstét mert magasak a díjaik és a Pro felület nagyon gyatra szolgáltatási minőséget biztosít a PETI-hez képest vsz. Az egyetlen ami melletük szól az nem más mint, hogy a Blue-kat ha nem jön össze a napon belüli short, akkor át lehet kötni hati bue-kra.

#50070 Ozzy_ Előzmény: #49924

nem, de PHP-ban meg lehetne írni. Amibroker pedig tud utasításokat kiadni, amit a php teljesít, így webbrokin keresztül lehetne automatikusna módosítani a megbízásokat, azaz követő stopot rakni. Ne kérd, hog most írjam meg, de majd gondolkodok rajta =)

Mindenesetre, ha rászánom magam, akkor az is kell ,hogy aki használja, az megbízzon bennem, vagy másban, aki készíti, hogy nem halászunk adatot =)

#50061 Sz.bence Előzmény: #50059

Rendszer problémák voltak a munkahelyen, kicsit későn végeztem és a stresszfaktor sem volt a legalacsonyabb ma:)

#50049 Sz.bence Előzmény: #49924

Én még nem, de az milyen durva lenne ha olyan lenne, h mindig az ár alatt 2%al zárjon, viszont nem csak követ, hanem amikor visszafele megy, akkor a stop is lejebb kerül:DDD

#49743 Pityke35 Előzmény: #49667

Köszi! Tegnap a sima netbrokit töltöttem le, és azt tanulmányoztam, mert nem figyeltem, h a sima és a pro felülete tök más. Na mindegy, a mai nap úgyis csak gyakorlásra volt jó nekem.

Köszi a linket, kinyomtattam!

#49506 Pityke35 Előzmény: #49488

Köszönöm eladtam. A hiba az volt, h nem írtam át az eladási árat az aktiválási ár alá. Így nem is adta volna el. Köszi!:)

#49488 Chaby Előzmény: #49478

Van egy Saját ajánlatok ablak.

Ott kiválasztod a módosítani kívánt ajánlatot

Jobb egér gomb -> Ajánlat módosítása

#49478 Pityke35 Előzmény: #49473

Az a baj, h nem találok "megbízás módosítása" vagy hasonló gombot. Ha leírod hol találom azt megköszönném! :) ( Osz békén hagylak mára! :))

#49473 Chaby Előzmény: #49460

Herceg azt írta még az OTP topikban, hogy módosítani kell a stoplimites megbízást

Bocs az oti topik off-ho…

#49460 Pityke35

Bocs az oti topik off-hoz, de eddig brokis voltam és meguntam a sok baklövésüket, ezért döntöttem egy internetes felület használatáról. Viszont a kezelése még nem megy. Jelenleg csak próbapakkom van 3370-en, hogy a mindenféle beállításokat, kezelési dolgokat betanuljam.

Tehát a kérdés az volt, h a stoplimites eladási megbízásomat törölni kell-e, ha piacon adom el inkább.

Köszönök minden segítséget

Na, egy újabb kérdést má…

#48432 Csusza

Na, egy újabb kérdést másolok ide, hogy ne offoljak máshol:

"Az én gondom meg az, hogy miért írja eladottnak az utoljára megvett pakkomat, ha azóta nem volt eladásom, a vétel előtt pedig semmilyen papírom nem volt. Létezik ez? Vagy túl vannak terhelve és ez téves?"

Tehát utólag a mai DT vételeimet (TDT nem volt!) összepárosítja? Ez normális?

#47501 lilia Előzmény: #47445

ez mar szakvizsga kerdes.:)

ha csokkented az ajanlatod marad a helyen.

ha noveled akkor mesz a konyv vegere.

No, talán ide való kérdé…

#47445 Csusza

No, talán ide való kérdés:

Ha van egy korábbi ajánlatom a könyvben, de módosítom a darabszámot, akkor vajon marad a helyén, vagy átkerül a köny végére, mitha új megbízás lenne?

Re: TDayTrade

#47054 Ozzy_ Előzmény: #47026

stop ahhoz kell, ha rossz irányba megy ne veszíts sokat. Lezárni a trédet nem kell stop.

#47028 redend Előzmény: #46983

Ezen még ráér elbuknod a pénzed. Csakis kis tétellel shortolj, hogy szokjad a veszteséget okozta fizikai fájdalmakat. Mindig használj stop-loss-t.

#47026 danih Előzmény: #47024

ugyanazt írtam én is, bár én a stopot természetesnek veszem (ha nem tudok a gépnél lenni)