Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

Zsiday optimista a magya…

#497497 Borska

Zsiday optimista a magyar gazdaság 2012es évével kapcsolatban,érdemes elolvasni amit ír. Rettentő ügyes trédjei vannak hosszú távon és reálisan szokta látni a gazdasági folyamatokat.

Elgondolkodtató.

Re: ds

#497482 Waszeitung Előzmény: #497476

Makacs vagyok,vagyok inkább h.lye4 (nem kell kiegészíteni! :D )

Köszi Ibiza,20 on vagy 30 on vettem a próbát.

#497438 BudFox Előzmény: #497415

biztos hogy óriási csapkodás várható..és a kormány részéről is lesz mindenféle nyilatkozat még..

Pár kontit még rászórtam…

#497434 Fornit

Pár kontit még rászórtam volna záróban, de nem jött össze, a végén lejjebbnyomták.

#497415 Waszeitung Előzmény: #497411

Meglehet a 3630,támaszt most törjük...Bud 18100 as hati céláradig lesz még némi csapkodás,és asszem addig én is írok be a "dühi"topikba! :D

#497410 Euroman Előzmény: #497406

bár nekem csak öt db van, így a veszteség sem sok, de azért kapja be, aki ezt műveli az Egis-szel.....

#497409 BudFox Előzmény: #497399

elesett a 18.400 is, tehát egon szerint 17.500 az ideális korrekciós szint, ha ahhoz hozzáadjuk a 600 pontos KT -t akkor 18.100 pontra várhatjuk a Határidőt, ez a céláram.

#497406 Waszeitung Előzmény: #497399

Tegnap támaszt megvettem,azt hittem esti hambira és ma reggeli futikra nagyobb lesz a lendület felfelé,de nem sikerült,így fordultam,délután be is írtam..Rg-t+Egist szépen ütik,másik kettő is becsatizhatna,bár 18e Molly és 3780 Otit még próbálják menteni,közben meglett a március eleji alj buxban.

#497399 Hathor Előzmény: #497395

Merre állsz Waszi? Fordítottál már longot?

38.2es fibo alatt vagyunk, de még 18.356körül van egy előző alj Buxban, és még nem zárt be bux a fibo alá. Minden esetre rendesen kanyarodik le a dolog.

Sejtettem, ha herceg felfele írja a piacot, meg robbaj biztos 20Kt jósol a hétre akkor fogunk lefele csorogni. Herci shortolt január-februárban, akkor emelkedtünk.

Mondjuk a januári short rám is jellemző volt ,-)

Na de kire nem? 320feletti euro mellett? :D

#497396 BigRabbit Előzmény: #497390

En csak hatizom, meg blue chipeket veszek, neha, nagyon neha nyulok bele masba (kis reszvenyekbe). Viszont akkor csak kis osszeggel.

#497394 BigRabbit Előzmény: #497390

A cikket igazabol amiatt masoltam be, hogy mas is megfogalmazta a potencialt, ha lesz IMF. Bar az EGIS is erdekes kerdes. A hatit meg leraktak idokozben 19000 fele. Tenyleg recseg a dolog. Semmi forgalom, de 2 hete esunk, zarasra felhuzzak, majd masnap visszaadjuk. Tenyleg jo lenne mar valami pozitiv hir.

#497390 BudFox Előzmény: #497375

Csak az a baj hogy a kis részvények imázsa annyira tönkre lett téve hogy gyakorlatilag forgalom is nulla bennük és egy halál ilyen papírt venni, vagy még csak rá gondolni is... és ez szerintem a következő 5 évben nem is fog változni... sajnos..

ami még megéri : Határidőzni, mert a bux csak megy valamerre :D

devizázni - mert az ország fölül nem vezetik ki csak úgy a fizetőeszközt, és van forgalom benne.

Certifikát - nagyon veszélyes, viszont sokat hozhat - csak a legelvetemültebbeknek

Nyersanyag - sok nyersanyag nem nagyon tud már esni..csak fölfelé menni mert kereslet mindig van rá.

#497377 Borska Előzmény: #497375

de szoktam követni a rv ajánlásaikat és nagyon nagy százalékban eltalálják az irányt,tehát azért ügyesek az erstés fiúk pl a nike,volkswagen rv vétele is nagyon szépen bejött nekik annó