Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

BUX 1212

Re: ds

#497376 Borska Előzmény: #497375

"A hazai részvények közül az Egist tartja jelenleg a legvonzóbb papírnak az Erste. A gyógyszergyártó árfolyama technikai szemszögből is kedvező képet nyújt, így például közel jár a 14 500 Ft-os fontos támaszhoz, emellett az MACD indikátor is vételi jelzést adott nemrég. Fundamentális szempontból is jelentős felértékelődési potenciál rejlik a papírokban..."

van mikor ők is tévednek :) törni látszik az egis támasza,legalább is rövidbe úgy tűnik

Re: nincs cím

#497332 BudFox Előzmény: #497195

kétszeres áron akarják rád sózni a xar facebook részvényeket ? :DD

ez megint egy akkora lufi lesz....ha jól tudom hasznot is alig tudott eddig termelni a cég..de majd kiderül..én várnék amig rendesen piacra jön, aztán amerre mozdul long-vagy short.

#497315 BigRabbit Előzmény: #497291

Talan ez erdekesebb, mondjuk fontos lepes:

http://www.portfolio.hu/gazdasag/kiszivargott_a_kormany_penteki_levele_is_csendben_ujra_meghatralt.165217.html

"Az IMF-megállapodások szempontjából a legfontosabb kérdés a jegybanktörvény."

"Ezek szerint a jegybanktörvény ügyében magyar részről jelezték, hogy a jelenlegi jegybankelnök mandátuma alatt nem kívánnak élni azzal a törvényben felkínált lehetőséggel, hogy növeljék az alelnökök és a Monetáris Tanács tagjainak létszámát."

#497291 BigRabbit Előzmény: #497218

Neztem a kovetkezo lepesek listajat. Elvileg apr elso heten megy Fellegi, azaz ezen a heten, kivancsi vagyok mikor is, mit csinal, es lesz e kozos nyilatkozat. Meg az is erdekes, hogy Szijarto szerint megoldva a jegybank problema, a jegybank szerint meg nincs megoldva. 1 honapon belul meg lesz az EUs velemeny is, szoval vannak tortenesek, csak igen, fogytan a turelem. Nagy elorelepes az lenne, ha az EU nyilatkozna, hogy kereseiknek eleget tettunk, utana felgyorsulhatnak az esemenyek. Meglatjuk. Lenyeg, semmit sem tudunk.

#497218 Waszeitung Előzmény: #497204

Jah,már hetek óta..és mivel 3-4 hónapja semmi előrelépés nem történt imf ügyben,gyanús hogy pár hét még eltelik még történik vmi,illetve nem történik csak lesz vmi pletyka..nagy svihákok a vityáék hogy így tudnak időt húzni,nem hinném hogy 3 hónapon belül lesz megállapodás.Majd jön azzal a dumával hogy két hónapja ül az asztalnál és várja a delegációt,csak azt felejtette el hogy nem ők kérünk az imf-től hanem fordítva,ergo nekünk kéne mennünk,nem űcsörögni...hogy ez mennyire el van tévedve.Kevert az országnak egy büdös bambit és most mégis mire számít?

ds

#497200 Waszeitung

Ahogy pirosba kerülne a futik rögtön omlunk is...nagyon nem tudunk elpattani 18500ról asszem ez nem az erő jele,hambiék meg naponta új csúcsra mennek.

#497195 Hathor Előzmény: #497174

Hívott az egyik bróker cég az előbb, hogy május elején debütál a Facebook részvény.

45dollár körüli kibocsátási ár, és én vegyem meg 60-70dollárért a bróker cégtől..

aham..

nem kérek belőle köszi.

akkor jegyezzek a 11.5%os egy éves kötvényükből.

na ez már érdekesebb mondtam, de most van máshova rakni.

Keni a kakit minden cég.

#497171 BudFox Előzmény: #497154

mindenki kivár....a hír után meg fél perc alatt lesz 250 pontos mozgás..ezt utálom a legjobban....meg pláne ha rossz irányba megy :D

#497154 Hathor Előzmény: #497151

Üdv.

nem sok mindenkinek van kedve kereskedni.

Úgy néz ki nagyon nem akar esni a piac, mert ilyen lanyha érdeklődés mellett sem esünk.

Várja mindenki az IMF hírt, addig szűkülgetünk. Minél jobban húzzák az időt, annál hosszabb lesz a menet a kitörés után remélhetőleg.

Ez a magyar piac...??!! …

#497151 Tapasz

Ez a magyar piac...??!! 9:15 kor nincs ricsiben kötés. Áhhhhhhh

Re: hg

#496899 BudFox Előzmény: #496821

jéé...hogy felhúzták záróra....nem normálisak..KT az egekben..

már csak USA -nak kéne viszavennie picit.